Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-03@15:29:34 GMT

۹۰ درصد احیای برجام انجام شده، بجز تعهدات آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۹۴۲۴۱

۹۰ درصد احیای برجام انجام شده، بجز تعهدات آمریکا

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از مسکو اولیانوف عصر روز یکشنبه به رسانه روسی گفت: مذاکرات احیای برجام در وین احتمالا حداقل ۱۰ روز دیگر و یا دیرتر آغاز خواهد شد.

میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در مذاکرات برجام تصریح کرد: برنامه ایران برای تولید اورانیوم فلزی نتیجه مستقیم سیاست فشار حداکثری آمریکاست.

وی گفت: روسیه امیدوار است که واشنگتن در راستای احیای برجام از شکست‌های خود درس بگیرد؛ سیاست فشار کارساز نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اولیانوف اظهار داشت: اگر توافق بر سر احیای برجام حاصل شود، تحریم‌های اصلی ایران از جمله تحریم‌های نفتی احتمالا در ماه آگوست برداشته خواهد شد.

اولیانوف در باره تاریخ جدید مذاکرات اظهار داشت: تا به امروز، هیچ کس، حتی طرف ایرانی، این را نمی‌داند. «این را می‌توان فهمید: یک رئیس جمهور جدید به تازگی در ایران انتخاب شده است، تیم جدیدی در حال آمدن است، آن‌ها برای تصمیم گیری به زمان نیاز دارند. این مسئله برای جامعه ایران و تشکیلات بسیار مهم است. بحث‌های شدیدی وجود دارد؛ بنابراین جای تعجب نیست»

وی گفت: ما با این فرض پیش می‌رویم که هرچه مذاکرات زودتر شروع شود، بهتر است. فکر می‌کنم حداقل ۱۰ روز دیگر باشد.

روسیه با احیای برجام چه چیزی بدست خواهد آورد؟

اولیانوف در جواب این سوال کامرسانت گفت: در اینجا دو بعد بین المللی و دو طرفه وجود دارد. اگر در مورد اول صحبت کنیم، در سیاست خارجی ما مسئله منع گسترش سلاح‌های کشتار جمعی جایگاه بسیار برجسته‌ای دارد. این یکی از اولویت‌های ما است. احیای برجام اطمینان از برنامه مسالمت آمیز برنامه هسته‌ای ایران را فراهم می‌کند، که ایران بدون شک حق آن را دارد.

نماینده دائمی روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین، که رئیس هیئت روسی در مذاکرات برجام است، گفت: اگر "توافق هسته ای" قابل احیا باشد موفقیت چشمگیری در تقویت منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای خواهد بود.

میخائیل اولیانوف، افزود: اگر احیای برجام عملی شود، راه برای گفت و گوی منطقه‌ای در مورد مسائل امنیتی که در آن همه کشور‌های خلیج فارس شرکت می‌کنند، باز می‌شود.

وی تصریح کرد: اکنون اوضاع در آنجا متشنج است. اما توجه ما به علاقه روزافزون کشور‌های حاشیه خلیج فارس برای مقابله با این مسئله است و تلاشی که برای کاهش تنش‌ها؛ برقراری روابط عادی و اعتمادسازی و امنیت وجود دارد.

اولیانوف تصریح کرد: «تکرار می‌کنم؛ اگر توافقاتی در مورد بازگرداندن فرصت‌های برجام حاصل شود، شانس پیشرفت در این مسیر به وضوح افزایش می‌یابد.

وی افزود: در مورد روابط دو جانبه، احیای برجام به معنای لغو بیشتر تحریم‌های اقتصادی و تجاری آمریکا علیه ایران است، به این معنی که کار تجارت روسیه با ایران به صورت دولتی و خصوصی راحت‌تر است. این نیز یک نکته اساسی است.»

وی در مورد تعهدات آمریکا گفت: «من نمی‌توانم جزئیات مذاکرات را فاش کنم. اما برخی از موارد قبلاً به رسانه‌ها درز کرده است. به عنوان مثال، یکی از سوالات کاملاً معقول: آیا تضمین‌هایی وجود دارد که اتفاقی که در زمان دونالد ترامپ اتفاق افتاد، تکرار نشود و نتایج فاجعه باری به همراه نداشته باشد؟ این مشکلاتی دارد.»

اولیانوف اظهار داشت که آمریکایی‌ها به این واقعیت اشاره می‌کنند که قانون آن‌ها اجازه دادن هیچ تضمینی را نمی‌دهد. اصولاً من بار‌ها و بار‌ها در جلسات کمیسیون مشترک در مورد این صحبت کردم، در واقع ضمانت وجود دارد. اگر یکی از طرفین شروع به بد رفتاری کند، طرف دیگر می‌تواند بلافاصله پاسخ دهد. اگر آمریکایی‌ها شروع کنند، به احتمال زیاد ایرانی‌ها دوباره در مسیر کاهش تعهدات خود در توافق هسته‌ای پیش می‌روند؛ و این برای همه از جمله آمریکایی‌ها بسیار ناخوشایند خواهد بود و بالعکس.

وی اظهار داشت: امیدوارم آمریکایی‌ها بتوانند از شکست‌های خود درس بگیرند. از این گذشته، مخالفان توافق هسته ای، به ویژه در ایالات متحده، به مدت سه سال فرصت داشتند تا اطمینان حاصل کنند که سیاست فشار حداکثر نتیجه‌ای دارد که دقیقاً برعکس آن اتفاق افتاد.

اولیانوف تصریح کرد: کار به جایی رسید که ایران برای اولین بار در عمل شروع به غنی سازی اورانیوم تا ۶۰ درصد کرد و در حال حاضر تولید فلز اورانیوم غنی شده تا ۲۰ درصد را آغاز کرده است.

وی افزود: «فکر نمی‌کنم کسی در ایالات متحده از این شرایط خوشحال باشد. اما این دقیقاً نتیجه مستقیم سیاست فشار حداکثری است که اتفاقاً تا امروز نیز ادامه دارد. دولت جدید ایالات متحده آمادگی دارد آن را کنار بگذارد، اما فقط در چارچوب توافق نامه‌های مربوط به احیای برجام - لغو تحریم‌ها در ازای بازگشت ایران به اجرای کامل تعهدات هسته‌ای خود.»

وی گفت: می‌خواهم یادآوری کنم که پس از خروج ایالات متحده از توافق و شروع سیاست فشار حداکثر، ایرانی‌ها صبر و حوصله فوق العاده‌ای نشان دادند و در طول سال به طور کامل به تمام تعهدات خود تحت برجام ادامه دادند. آن‌ها فقط زمانی این اقدام را متوقف کردند که دولت ترامپ تلاش کرد تحریم نفتی را اعمال کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب طالبان فشار حداکثری روسیه میخائیل اولیانوف احیای برجام کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب طالبان ایالات متحده احیای برجام آمریکایی ها سیاست فشار تحریم ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۴۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟

به گزارش همشهری آنلاین، برخی از جانوران هم بر اثر بلایای طبیعی عظیم از بین رفته و منقرض شده‌اند؛ نمونه‌ واضح آن هم دایناسورها هستند؛ موجودات ماقبل تاریخی که گفته می‌شود، به‌دلیل برخورد یک شهاب‌سنگ بزرگ به زمین منقرض شده‌اند. ولی حالا رئیس پژوهشگاه رویان به‌صورت تلویحی به این نکته مهم اشاره کرده که علم چنان پیشرفتی داشته است که می‌توان نسل دایناسورها را احیا کرد.

احیای جانوران منقرض‌شده
دکتر عبدالحسین شاهوردی در یک برنامه تلویزیونی گفت: «علم نشان داده که می‌تواند چنین دستکاری‌هایی را انجام دهد و حیوانی را که سال‌ها پیش منقرض‌شده، با به‌دست آوردن بخشی از آن و دسترسی به سلول‌هایش، دوباره احیا و تکثیر کند.»

فرایند احیا
احیای یک جانور از طریق سلول یک فرایند پیچیده و شگفت‌انگیز است که توسط مکانیسم‌های مختلف درون سلولی انجام می‌شود.
سلول‌ها واحدهای اصلی ساختاری و عملکردی هر جانور هستند. زمانی که یک جانور مرده است، سلول‌های آن دچار تغییرات فیزیولوژیکی می‌شوند. با احیای یک جانور، فرایندهای سلولی مختلف فعال می‌شوند. این شامل مواردی مانند تولید انرژی (ATP) توسط میتوکندری، ساخت پروتئین‌های جدید توسط ریبوزوم و تکثیر سلولی برای جبران سلول‌های مرده می‌شود.
یکی از مراحل اصلی در احیای یک جانور، تکثیر سلولی است. در این فرایند، سلول‌های مرده جایگزین می‌شوند تا بازسازی بافت‌ها و اعضا امکان‌پذیر شود. این فرایند می‌تواند توسط سلول‌های استخوانی، ماهیچه‌ای، یا سایر انواع سلول‌هایی که قادر به تکثیر هستند، انجام شود.
هنگامی که یک جانور مرده، احیا می‌شود، سیستم‌های عملکردی اعضا وانضمامات نیز نیاز به بازیابی دارند. به‌عنوان مثال، اگر قلب یک جانور مرده شود، انجام تکنیک‌های احیای قلبی، اعمال داروهای مؤثر، یا حتی جراحی ممکن است لازم باشد تا قلب دوباره به درستی کار کند.
با احیای یک جانور، نیازهای تنفسی و عملکرد مغز نیز باید پشتیبانی شود. این شامل اطمینان از تامین اکسیژن‌ بافت‌ها و سلول‌ها و همچنین بهبود عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی است.

بیشتر بخوانید:

این دایناسورهای خونخوار از میمون ها باهوش تر بوده‌اند؟


ردپای دایناسورها در ایران
دکتر مجید میرزایی، دانشیار فسیل‌شناسی از دانشگاه زنجان به همشهری گفت: «موضوع آثار و بقایای به‌جا مانده از جانوران ماقبل تاریخ، به‌خصوص دایناسورها را در ایران باید به دو بخش ردپا و آثار استخوانی تقسیم کرد. بخش نخست که به مشاهده آثار ردپای دایناسورها در ایران مربوط می‌شود، بیشتر و متنوع‌تر است. در بخش دوم هم تنها اثر استخوانی کشف‌شده در منطقه شمال کرمان به یک نمونه از دندان دایناسور منحصر و محدود می‌شود. این تنها اثری است که می‌توان با اطمینان به آثار اسکلتی دایناسورها در ایران نسبت داد و قطعا احتمال پیداکردن آثار بیشتر هم وجود دارد.»

کد خبر 848968 برچسب‌ها تاریخ - باستان‌ شناسی سلول خبر مهم فسیل دایناسور ژن - ژنتیک سلول بنیادی

دیگر خبرها

  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟
  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • (ویدیو) نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و ظریف
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش