Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان البرز از بررسی مشکلات حدود ۳۰۰ واحد تولیدی خبر داد و گفت: فقط در سال گذشته زمینه برای تداوم اشتغال حدود ۳ هزار نفر در استان البرز فراهم شد. حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز در گفت‌وگو با میزان با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی استان البرز به منظور حمایت از تولید عنوان کرد: پس از ابلاغ طرح تحول قوه قضاییه، یکی از اقداماتی که در دادگستری استان البرز صورت گرفت، تشکیل شورای تحول قضایی بود و اولین محور از محور‌های طرح‌های تحولی دادگستری استان البرز، برنامه‌های تحولی مرتبط با حوزه اقتصاد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کل دادگستری استان البرز خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه بتوانیم به صورت مصداقی از واحد‌های تولیدی حمایت کنیم، اولین اقدامی که در دادگستری استان البرز صورت گرفت، طرح پایش بنگاه‌های اقتصادی بود؛ چرا که هر اقدام حمایتی نیاز به شناخت از بنگاه‌های اقتصادی داشت.

وی اظهار کرد: در این راستا، حدود ۲۳ هزار بنگاه اقتصادی و حدود ۵۷ هزار واحد صنفی فعال در مجموعه استان البرز شناسایی شد. استان البرز یک استان صنعتی است و واحد‌های تولیدی و صنعتی متعددی در این استان در حدود ۱۱ شهرک صنعتی که در استان البرز داریم، مستقر هستند؛ از این جهت نیاز بود شناسایی اولیه را انجام دهیم و بعد از شناسایی اولیه، نیاز بود که به صورت میدانی در راستای تحقق شعار‌های سال و سیاست‌های قوه قضاییه از بنگاه‌های اقتصادی حمایت‌های لازم و قانونی را داشته باشیم.

فاضلی هریکندی تصریح کرد: صرفا در سال گذشته حدود ۱۴۵ بازدید از سوی مقامات مختلف دادگستری استان البرز از واحد‌های تولیدی صورت گرفت که در این بازدید‌ها در خصوص حدود ۳۰۰ واحد تولیدی که مشکلاتی داشتند، جلسات مستمری با آن‌ها برگزار شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز اظهار کرد: فقط در سال گذشته زمینه برای تداوم اشتغال حدود ۳ هزار نفر در استان البرز فراهم شد و در خصوص واحد‌های تولیدی که دارای مشکلاتی بودند، با حل برخی مشکلات آن ها، زمینه برای تداوم اشتغال فراهم شد و از تعطیلی آن‌ها جلوگیری به عمل آمد.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه برخط پیگیری مشکلات مربوط به تولید عنوان کرد: برای اینکه نیازی به مراجعه تولیدکنندگان دارای مشکل به دادگستری نباشد، این سامانه را ایجاد کردیم تا به صورت بر خط از طریق پورتال دادگستری استان البرز وارد این سامانه شوند و مشکلاتی که در حوزه تولید دارند را اعلام کنند.   بیشتر بخوانید: رفع مشکلات واحد‌های تولیدی و حمایت قضایی از تولید کنندگان در بردسیر کرمان فاضلی هریکندی ادامه داد: بعد از طرح مشکل از سوی تولیدکننده، کارشناس مربوطه با تشکیل پرونده موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهد تا نسبت به حمایتی که از جهت قضایی قابل انجام است، اقدام شود.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به راه اندازی سامانه‌ای به منظور تجمیع اطلاعات واحد‌های تولیدی در دادگستری استان البرز اظهار کرد: در این سامانه اطلاعات مختلفی از بنگاه‌های تولیدی را جمع آوری کردیم که شامل کد مشخصات بنگاه‌های تولیدی، مشخصات مدیران، اطلاعات مربوط به سوابق بیمه و سوابق مالیاتی و مشکلات حقوق یا قضایی واحد‌های تولیدی، مشکلات مالیاتی، شهرداری، گمرک و... می‌شود.

وی گفت: از این سامانه ۱۲ تحلیل مشورتی می‌گیریم تا قضات ما در رسیدگی‌های قضایی به پرونده‌های مربوط به مدیران واحد‌های تولیدی، این نکات را مورد توجه داشته باشند.

فاضلی هریکندی با اشاره به مصادیق ورود دستگاه قضایی به منظور حل مشکلات واحد‌های تولیدی در استان البرز اظهار کرد: در خصوص مشکلات یکی از شرکت‌های تک ماکارون در زمینه اختصاص آرد، این مشکل با همکاری دستگاه اجرایی و استاندار، رفع شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی به منظور بازگشت به تولید شرکت پارس لامع گفت: این شرکت که شرکت معروفی در زمینه تولید پارچه‌های خاص و پرده است، تقریباً از سال ۹۱ ورشکسته اعلام شد و از جمله طلبکاران آن را برخی از بانک‌ها تشکیل می‌دادند. پس از سفر ریاست وقت قوه قضاییه به استان البرز، جلسات متعددی با مدیران شرکت و هیئت قرما که بانک‌ها و اشخاص حقوقی و حقیقی دیگر بودند، برگزار شد و با پیگیری‌هایی که صورت گرفت، شرکتی که کاملاً متوقف بود و تولیدی نداشت، انتهای سال ۱۳۹۹ نهایتاً به مدار تولید بازگشت و اکنون با ۲۰۰ نیروی کار فعال است که امکان گسترش و افزایش نیروی کار آن به حدود ۵۰۰ نفر نیز ممکن است.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی به منظور حل مشکلات شهرک صنعتی و صنفی شیخ آباد کرج گفت: این شهرک از حدود ۱۰ سال پیش به منظور تجمیع واحد‌های تولیدی و صنعتی که از نظر بصری و یا آلودگی ممکن بود در شهر ایجاد مشکلاتی کنند، ایجاد شد؛ اما به دلیل بروز مشکلاتی تکمیل این پروژه عملاً متوقف شد.

فاضلی هریکندی اذعان کرد: با ورود دادگستری استان البرز مشکلات قضایی و حقوقی این شهرک برطرف شد و با این اقدام زمینه برای تکمیل حدود ۲ هزار واحد تولیدی، صنعتی و صنفی فراهم شد و از این طریق زمینه برای اشتغال حدود ۷ هزار نفر در شهرک صنعتی شیخ آباد فراهم شد.

رئیس کل دادگستری استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روند هوشمندسازی در دادگستری استان البرز عنوان کرد: یکی از برنامه‌های دوره تحول هوشمندسازی قوه قضاییه و مجموعه واحد‌های قضایی است. در دادگستری استان البرز با توجه به سیاست‌های قوه قضاییه اقدامات متعددی در اجرای ماموریت‌های دادگستری استان برای هوشمندسازی انجام شده است.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت ویدئوکنفرانس برای برگزاری جلسات دادرسی و تحقیق اظهار کرد: با توجه به اختیارات قانونی که در قانون کیفری پیش بینی شده این اقدام را انجام دادیم و به جای این که زندانی به واحد‌های قضایی اعزام شود، از طریق سیستم ویدئوکنفرانس تحقیقات از سوی قاضی مربوطه در شعبه قضایی و طی ارتباط و تعاملی که با مجموعه اداره کل زندانیان استان البرز شکل گرفته، انجام می‌شود.

فاضلی هریکندی در پایان با اشاره به مزیت‌های استفاده از ظرفیت ویدئوکنفرانس در تشکیل جلسات تحقیق در دوران شیوع کرونا اظهار کرد: استفاده از این ظرفیت باعث شد که از اطاله رسیدگی جلوگیری شود. از طرفی، در دوران شیوع کرونا پیش بینی شد تا مردم برای پیگیری پرونده‌ها به جای مراجعه حضوری، در پورتال دادگستری استان البرز مشکلات و تقاضا‌های خود را اعلام کنند و کارشناسانی را در مجموعه قضایی استان البرز مامور کردیم تا تقاضای اصحاب پرونده را استخراج کنند و پاسخ‌ها را در همان پورتال برای مردم و اصحاب پرونده بارگذاری کنند.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری البرز اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری البرز اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید رئیس کل دادگستری استان البرز دادگستری استان البرز واحد های تولیدی استان البرز فاضلی هریکندی دستگاه قضایی تداوم اشتغال هزار نفر شهرک صنعتی قوه قضاییه صورت گرفت فراهم شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۵۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان اعلام‌ کرد: یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی اسپری شیمیایی و بهداشتی در شهرستان تویسرکان آماده راه‌اندازی و افتتاح است.

احمد شانیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو، با اشاره به مذاکرات نهایی انجام شده راه‌اندازی و افتتاح این واحد تولیدی در دهه تولید و تجارت اظهار کرد: با افتتاح فاز اول این طرح، همزمان فاز دوم طرح نیز با اشتغال ۱۵۰ نفر کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی تصریح کرد: این واحد صنعتی با ظرفیت تولید بیش از ۴۰۰ نوع محصول یکی‌ از بزرگترین خطوط تولید اسپری‌های بهداشتی و شیمیایی در کشور محسوب می‌شود.

شانیان افزود: این واحد در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع در شهرک صنعتی فرسفج و در زمینه تولید و بسته‌بندی چسب، قوطی‌سازی اسپری، ضدیخ و روغن ترمز فعالیت خواهد داشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل صمت استان، مجموعه اصلی این واحد تولیدی در استان البرز فعال است و طرح توسعه این کارخانه در استان همدان فعالیت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۹۷ واحد تولیدی استان مرکزی به چرخه تولید
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند