Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شامگاه یکشنبه روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای یزد، مصطفی وطن‌خواه با بیان اینکه ابهام هایی در خصوص سهم آب انتقالی اردکان به مجتمع فولاد این شهر در فضای مجازی منتشر شد، افزود: تامین آب بلند مدت این مجموعه تولیدی از طریق سه حلقه چاه تبدیل شده برنامه ریزی شد که با توجه به نبود زیرساخت برای انتقال آب چاه به واحد تولیدی، این قرارداد صرفا به مدت شش ماه (مهرماه سال۹۹تا پایان اسفند) به صورت موقت از محل تخصیص، در اختیار شرکت آب منطقه‌ای تا رفع مشکل منعقد شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دلیل نبود زیرساخت، امکان استفاده از قرارداد برای واحد تولیدی یادشده تاکنون میسر نشد ،  بنابراین ،این موضوع هیچ ارتباطی به آب شرب شهر اردکان و توافق اخیر شرکت آب منطقه‌ای با فرمانداری و آبفا( شرکت آب و فاضلاب) ندارد.

همچنین شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد،  خبر شایع  قطعی آب انتقالی به یزد را تکذیب کرد.

به گزارش روابط عمومی این شرکت، با توجه به شبهه ایجاد شده مبنی بر قطع جریان آب انتقالی به یزد که  در فضای مجازی منتشر شد  با تکذیب این خبر به اطلاع مردم می رساند با  عنایت به شرایط کم آبی پیش آمده برای استان ، تعمیر ضروری و برنامه‌ریزی شده در زمان مناسب و با اطلاع  قبلی از  سوی این شرکت انجام می شود.

حدودی نیمی از نیاز آب شرب استان یزد که کم بارش ترین استان کشور است از طریق انتقال آب از مناطق دیگر کشور تامین می‌شود.

تعداد مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان یزد بیش از ۵۰۰ هزار مشترک  است. 

مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها معاونت آب و آبفا وزارت نیرو گروه ملی فولاد ایران یزد اردکان آب آشامیدنی بلوک های فولاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گروه ملی فولاد ایران یزد گروه ملی فولاد ایران یزد اردکان آب آشامیدنی بلوک های فولاد آب منطقه ای شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۵۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد

بررسی آمارهای تجارت خارجی نشان می‌دهد شرکت ملی گاز ایران بزرگترین صادرکننده سال قبل بوده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آمارهای گمرک ایران در سال گذشته حدد 49 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی  صورت گرفته که 6 میلیارد دلار آن مربوط به صادرات گاز  و شرکت ملی گاز ایران بوده است.

میزان صادرات گاز ایران در سال گذشته  16میلیون تن یا 6 میلیارد دلار بوده که نسبت به سال 1401 افت محسوسی داشته است. در سال 1401 حدود 26 میلیون تن گاز به ارزش 11 میلیارد دلار صادر شده بود.

به گزارش تسنیم، درامد حاصل از صادرات گاز ایران همچون درامد صادرات نفت، با سهم مشخص  از پیش تعیین شده، بین دولت، صندوق توسعه ملی و شرکت ملی نفت ایران تقسیم میشود. در بودجه 1403 سهم دولت از صادرات گاز 4 میلیارد دلار عنوان شده است. بر این اساس براورد کلی صادرات گاز در سال جاری حدود 8 میلیارد دلار است.

پتروشیمی پردیس با اختلاف معنا دار در جایگاه دوم صادرکنندگان قرار گرفته و بعد از ان پتروشیمی نوری با 863 میلیون دلار در جایگاه سوم ایستاده است. جایگاه چهارم نیز به پالایشگاه گاز بیدبلند با صادرات تقریبی 760 میلیون رسیده است. شرکت فولاد مبارکه نیز با 700 میلون دلار درچایگاه پنجم قرار گرفته است.

لیست 22 شرکت برتر صادرکننده در جدول زیر قابل مشاهده است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • بهره برداری ساختمان شرکت فولاد در سایت سنگان + عکس