Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، در این روزها که با بیماری کرونا دست و پنجه نرم می کنیم مهمترین دغدغه بیمارستان ها و یا بیماران کرونایی کمبود اکسیژن و یا کپسول اکسیژن است به طوریکه روز گذشته رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از کمبود دستگاه اکسیژن ساز در زاهدان برای بیماران کرونایی خبر داد.

هاشمی شهری می گوید: مهمترین مسئله ما اکسیژن است که اکسیژن سازها با توجه به شرایط آب و هوایی و شرایط فعلی، بیمار به صورت ناگهان با افت اکسیژن مواجه می شود و باید کپسول اکسیژن را در مدار قرار دهیم تا بتوانیم بیماران کرونایی را درمان کنیم، در این جهت قول‌هایی داده شده است که پنج مخزن ۳۰ تنی و بیست تنی در اختیار ما قرار بگیرد و هر زمان که با افت اکسیژن روبه‌رو شدیم از این مخزن‌ها استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با توجه به اینکه پیش بینی برای ریشه کنی این بیماری تاکنون اعلام نشده نیاز است تا به صورت زیربنایی امکانات مورد نیاز درمان و رفاه بیماران کرونایی را فراهم کنیم.

از جمله این اقدامات حمایت از کارخانه‌های تولید کپسول اکسیژن و برطرف کردن مشکلاتشان است.

مدیرعامل کارخانه اکسیژن شهرستان هیرمند که این روزها برای کمک به کادر بهداشت و درمان تلاش می کند، می گوید: این کارخانه مدتی به دلیل عدم استقبال از اکسیژن تولیدی غیرفعال شده و ناگزیر آن را تعطیل کرده ایم! اما امروز به جهت وجود بیماری کرونا و نیاز مبرم مردم منطقه‌ به اکسیژن بنا بر وظیفه ذاتی و انسانی با وجود همه مشقتها و مشکلات موجود فعالیت کارخانه را آغاز کردیم.

 رودینی درباره عدم همکاری بعضی ادارات در صدور مجوز گاز طبی آنهم بعد گذشت سه سال گلایه‌مند بود و افزود: کیفیت اکسیژن تولیدی این کارخانه طبق آزمایش های انجام شده توسط اداره استاندارد به مراتب بهتر از اکسیژن وارداتی از سایر شهرهای دیگر است.

رودینی گفت: با توجه به‌ کمبود اکسیژن در سطح شهرستان زابل و‌ با درنظر گرفتن همه جوانب امر توقع و انتظار داریم که موانع اداری صدور پروانه طبی هرچه سریعتر توسط مسئولین دغدغه مند برطرف شو چرا که این کارخانه ظرفیت تولید ۴۵۰ کپسول ۴۰ لیتری در ۲۴ ساعت را دارد.

 

 

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: اکسیژن بیماران شهرستان هیرمند کارخانه بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۷۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد

فوق تخصص ریه گفت: موارد استفاده از گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور بسیار محدود است و آنچه به عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد

به گزارش تسنیم، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در 10 استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که گاز N2O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • پیکر ۲ جوان غرق شده در رودخانه نیاتک هیرمند پیدا شد
  • غرق‌شدن اعضای یک خانواده در رودخانه نیاتک شهرستان هیرمند
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • تصاویر دیدنی از جان گرفتن هیرمند، شاهرگ حیاتی سیستان
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی