Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مسعود مهدی‌زاده مقدم افزود: همچنین در ۴۰ شهرک و ناحیه صنعتی خراسان رضوی به متقاضیان زمین واگذار شده و هم‌اکنون ۲ هزار و ۶۸۲ واحد صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در خراسان رضوی یک کارگروه برای ساماندهی مشاغل مزاحم و آلاینده تشکیل شده است، اظهار کرد: چگونگی کمک دولت به تعاونی‌های ساماندهی صنوف مزاحم و آلاینده، مشارکت اتحادیه‌ها در انتقال مشاغل مذکور، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم در مجتمع‌های صنفی و صنعتی مربوط به این‌گونه مشاغل، تشویق صاحبان مشاغل مزاحم و آلاینده، ارائه تسهیلات به تعاونی‌ها از محورهای این کارگروه‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی‌زاده درباره انتقال مشاغل مزاحم به شهرک‌های صنعتی گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی در این امر پیشتاز بوده و همکاری با صنوف را یکی از مبانی اصلی می‌دانید. در همین رابطه ۳ صنف اتحادیه تراشکاری و اتحادیه چاپ و نشر در شهرک صنعتی توس فاز ۴ و اتحادیه چوب و ملزومات در شهرک مشهد(کلات) فاز ۴ استقرار یافته است.

وی با شاره به اینکه تعدادی از اتحادیه‌ها مانند آبکاران و... برای انتقال به شهرک‌های صنعتی در دست مطالعه و ارزیابی هستند، ادامه داد: از همه ارگان‌های ذیربط به‌ویژه اتاق اصناف استان انتظار داریم ضمن تشویق و توجیه مسئولین اتحادیه‌ها برای استقرار در نواحی صنفی، لیست افراد متقاضی را برای بررسی ایجاد این نواحی در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی قرار دهند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی افزود: ابعاد تاثیر بیماری کرونا بر تولید و صنعت استان پیچیده و مختلف بوده و فعالیت واحدهای تولیدی شهرک‌ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی را تحت تاثیر قرار داده است.

مهدی‌زاده ادامه داد: کرونا بر عملکرد واحدهای تولیدی شهرک‌های صنعتی استان که در زمینه تولید مواد ضدعفونی‌کننده و شوینده فعالیت دارند تاثیر مثبت داشته بطوری که واحدهایی که قبلا به‌ صورت تک شیفت در شبانه روز به کار مشغول بودند هم اکنون با سه شیفت کاری فعالیت می‌کنند و میزان تولید آنها چندین برابر شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی برای مقابله با کرونا برنامه‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدتی را طراحی کرده است، افزود: ابلاغ دستورالعمل اجرایی به مدیریت شهرک‌های صنعتی و شرکت‌های خدماتی استان با سرفصل‌های تب‌سنجی و بیماریابی، جمع‌آوری آمار مبتلایان، آموزش، ضدعفونی مستمر مکان‌های عمومی و خدماتی شهرک‌های صنعتی استان، استفاده از ظرفیت بسیج، هلال احمر و مراکز بهداشت از جمله موارد اجرایی در برنامه کوتاه‌مدت این شرکت است.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی و بسترسازی سامانه‌های اینترنتی به منظور کاهش حضور ارباب رجوع در سیستم‌ و استفاده از ظرفیت میز خدمت شرکت‌ها به منظور کاهش تردد ارباب رجوع در سایر قسمت‌های شرکت شهرک‌های صنعتی نیز از جمله برنامه‌های بلندمدت برای مقابله با کرونا در شهرک‌های صنعتی استان است.

مهدی‌زاده اظهار کرد: باتوجه به اینکه نسبت به گذشته افزایش قیمت دلار در خصوص تامین مواد اولیه تاثیراتی داشته برخی از واحدهای تولیدی در زمینه واردات مواد اولیه با مشکلاتی روبرو شده‌اند و این موضوع بر روند تولید واحدها تاثیر منفی گذاشته است، اما در مجموع می‌توان گفت که وضعیت تولید در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خراسان رضوی مطلوب ارزیابی می‌شود.

کد خبر 613806 برچسب‌ها اشتغال شهرک های صنعتی استان خراسان رضوی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اشتغال شهرک های صنعتی استان خراسان رضوی شهرک های صنعتی خراسان رضوی شهرک های صنعتی استان شرکت شهرک های صنعتی شهرک ها مهدی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۸۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد

امیر حسن‌زاده با بیان اینکه شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره‌برداری واحد‌های صنعتی صادر نشد، گفت: نهایتا در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از ۴ بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و پس از ۱۷ سال وقفه خوشبختانه با همت تیم اقتصادی استان اخذ شد.

وی افزود: امیدوارم با مشارکت و سرمایه‌گذاری شاهد راه‌اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

میجانی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب برق و گاز ودرمجموعه شهرک صنعتی زرند گفت: از هم‌اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران و واحد‌های مختلف تولیدی است.

شهرک صنعتی زرند ۱۷ سال راکد بود. 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • سرقت در شهرک صنعتی سمنان/ سارق نگهبان سابق همان شرکت بود
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند