Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان فخری گفت: مرکز نظارت همه تلاش خود را برای مرتفع کردن مشکلات ورزشکاران المپیکی کرد و ارزیابی خود را از گرفتن مدال های ورزشکاران به دلیل کمتر شدن بار روانی اعلام نکردیم.

به گزارش برنا، پیمان فخری رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی از آخرین وضعیت المپین ها گفت: ۶۶ ورزشکار کشور در ۱۶ رشته ورزشی قرار هست رقابت های خود را از ۱ تا ۱۷ مرداد در توکیو آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از نظر کمیت در این دوره تعداد رشته ها، ورزشکاران و بانوان افزایش پیدا کردند. امیدوارم با توجه به شرایط سختی که پشت سر گذاشتند و اردوهایی که در این شرایط کرونایی برپا شد بتوانند به نتیجه مد نظر دست پیدا کنند.

او از نحوه نظارت بر تیم ها افزود: حدودا از دو سال و نیم گذشته برنامه های آماده سازی ورزشکاران برای اعزام شکل گرفت جلسات متعددی به ریاست سرپرست کاروان و من با فدراسیون ها برگزار شد. حدود ۲۰۰ ورزشکار انتخاب شدند و برنامه ها و مسابقات آن ها پیگیری می شد. آن ها توسط فدراسیون ها معرفی شدند. خودمان بررسی و ارزیابی هایی را نسبت به ورزشکاران انجام دادیم. اگر حس می کردیم ورزشکاری حتی حائز این شرایط هست و فدراسیون کاری را پیش نمی برد، او را در لیست وارد می کردیم. در چندین رشته ورزشی با فدراسیون ها مذاکر کردیم درباره ورزشکارانی که مرکز نظارت انتخاب کرده بود. واقعا سعی کردیم حمایت کنیم، نیازهای ورزشکاران را برطرف کنیم. این دوره شاهد هستید که مشکلات مرتفع شد. این کاری که از سوی کمیته نظارت باید انجام می شد، صورت گرفت. و اینکه چه نتیجه ای را کسب می کنیم باید ببینیم که چه اتفاقی در المپیک خواهد افتاد.

رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی با اشاره به شانس گرفتن مدال در رشته های مختلف خاطر نشان کرد: ما در کل تاریخ در ۴ رشته ورزشی کشتی، وزنه برداری، تکواندو و دو و میدانی توانستیم مدال کسب کنیم. این نوید را می دهیم که تعداد رشته های کسب مدال شکسته خواهد شد. ارزیابی از شرایط کسب مدال را هم انجام دادیم. با توجه به نزدیک شدن به المپیک و به دلیل بار شدید روانی، سعی کردیم ارزیابی خودد را از رنگ و شرایط گرفتن مدال اعلام نکنیم. ولی در جلسه ای که در ستاد عالی داشتیم این نقطه نظرات را به اطلاع آنان رساندیم که این انتظارات در بعضی از رشته ها وجود دارد. و قطعا تعداد مدال ها از تعداد رشته ها بیشتر خواهد بود. چه بسا این اعلام نکردن مدال ها می تواند بار روانی را که در برخی از قهرمانتن که دچار آسیب دیدگی شدند را کم کند. امیدواریم کاروان با بهترین نتایج این رقابت ها را پشت سر بگذارد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رقابت مد مشکلات المپیک تیم های ملی تکواندو آسیب دیدگی المپیک توکیو پیمان فخری المپین رئیس مرکز نظارت بر تیم های ملی تعداد رشته ها مرکز نظارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۸۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند گفت: در سال ۱۴۰۲ هزار و ۵۰۰ بانوی بیرجندی در ۱۹ گروه هدف آموزشی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند، حداقل یک مهارت جدید فرا گرفتند.


خانم طالبی افزود: سال گذشته ۱۱۶ دوره آموزشی در مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند برگزار که در مجموع برای متقاضیان، ۱۹۲ هزار و ۱۴۶ نفر ساعت آموزش اجرا شد.


وی گفت: در این مرکز ۵ کارگاه آموزشی در حرفه‌های صنایع چوب، صنایع چرم، گوهر تراشی، هنر‌های تجسمی و هنر‌های نمایشی دایر است که در آن در مجموع بیش از ۳۰ حرفه‌ی آموزشی بنا به تقاضای مهارت آموزان اجرا می‌شود.


رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند افزود: در سال گذشته به ترتیب، دانش آموزان، متقاضیان مهارت آموزی و زنان خانه دار، بیشترین شرکت کننده در بین گروه‌های هدف مهارت آموزی بوده اند.


طالبی از راه اندازی فروشگاه و نمایشگاه دائمی مهرتاش در سال گذشته در این مرکز یاد کرد و گفت: در این نمایشگاه محصولات تولید شده کارگاه‌های آموزشی و همچنین محصولات کارآموزان مرکز که در خانه مشغول به تولید هستند عرضه می‌شود.


در این مکان علاوه بر فروش محصولات، سه غرفه در اختیار کارآموزان توانمند دوره‌های آموزشی قرار داده شده تا در تولید سفارشات تبصره ۷۵ این مرکز را همراهی کنند.

                                                                                     

دیگر خبرها

  • گنج‌زاده مدرس کمپ تمرینی چین شد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • کاشت ۵۲ هزار نهال در بخش کدکن
  • ورزشکاران زن ایرانی افتخار آفریدند
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست