Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسناد منتشر شده از قراردادهای غیر ضروری و نجومی شهرداری تهران با چند اصلاح طلب، مورد اعتراض افکار عمومی و فعالان رسانه‌ای قرار گرفته است.

سرویس سیاست مشرق- اسنادی که اخیراً در فضای مجازی موردتوجه قرارگرفته از هزینه‌هایی نجومی در شهرداری تهران حکایت می‌کند، بیشتر این قراردادها با عنوان «تولید محتوا» و «برند سازی» سندسازی شده و بدون انجام تشریفات لازم و کسب مصوبه هیئت‌وزیران در اختیار برخی افراد خاص نزدیک به اصلاح‌طلبان قرارگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قراردادها با واکنش‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی روبرو شده و صدای مردم تهران را درآورده است.

لیست امید شورای شهر تهران در سال ۹۶ با ادعای آنکه قرار است هزینه‌های شهرداری را کم کند از مردم رأی گرفته و حالا با حیف‌ومیل کردن میلیاردها تومان از محل درآمدهای عمومی در آستانه پایان کار قرارگرفته است.

مدیران شهری که پیش‌ازاین با حرکت‌های نمایشی و بی‌نتیجه طرح‌های ضعیفی چون «سه‌شنبه بدون خودرو» را با الهام از چند شهر اروپایی برگزار می‌کردند، به‌جای آنکه به فکر سرسامان دادن به وضعیت اسف‌بار خطوط حمل‌ونقل عمومی باشند؛ با صرف پول‌های کلان و غیرضروری به تولید بولتن پرداخته تا کارنامه بدون دستاورد خود را رنگ و لعاب بزنند.

بر اساس اسنادی که اخیراً سامانه شفافیت شهرداری تهران منتشر کرده است؛ شهرداری تنها برای طراحی یک لوگوی ساده بیش از ۴۰۰ میلیون تومان فاکتور زده و مبلغ را پرداخت کرده است.

علاوه بر هزینه نامعقول و غیرواقعی طراحی لوگو؛ هزینه‌های برندینگ و طراحی کانسپت تهران ۱۴۰۰ هم نزدیک ۴۰۰ میلیون آب خورده. هزینه طراحی دبیرخانه ۱۳۰ میلیون، ارائه طرح تهران ۱۴۰۰ در قالب‌های مختلف ۲۴۰ میلیون و آماده‌سازی فریم اینستاگرامی مراسم ۵۳ میلیون تومان شده است. جمع مبلغ یک میلیارد و ششصد و شصت میلیون تومان که به‌صورت نقدی پرداخت‌شده است!

احسان نیک روان، گرافیست خبری در واکنش به این ریخت‌وپاش‌های نجومی و غیرواقعی در صفحه اجتماعی خود نوشته است: هزینه طراحی لوگوی تهران ۱۴۰۰ در سخت‌ترین حالت ممکن ۲۰ میلیون تومان است.

مشخص نیست که شهرداری تهران و شرکت طرف قرارداد بر اساس کدام طرح کارشناسی این‌گونه چوب حراج به اموال مردم زده و در آخرین سال کاری خود این قراردادهای غیرضروری و بی‌اثر در امورات زندگی مردم تهران را امضاء کرده است.

در یک مورد عجیب دیگر در این سامانه شهرداری تهران بابت اجرای نمایش‌نامه خوانی آنلاین با فردی قراردادی باقیمت سه میلیارد و دویست و شصت میلیون ریال امضا کرده است! جا دارد از شهردار تهران سؤال کنیم که مسئله اجرای نمایش‌نامه با کدام بند از وظایف فرهنگی و سازمانی شهرداری هماهنگ است و چرا در اموری که مربوط به یک وزارت خانه دیگر است دخالت کرده و این شو تبلیغاتی به نتیجه راه انداخته است.

احتمالاً مدیران شهرداری با ایده‌های چپ‌گرایانه خود را مدعی توسعه فرهنگی در شهر تهران خواهند خواند، اماباید از آن‌ها پرسید که چگونه اجرای یک برنامه با مخاطب محدود برای طبقه مرفه را در راستای فرهنگ‌سازی می‌دانند؛ اما همین جماعت برگزاری مراسم‌های مذهبی را هزینه اضافه می‌نامیدند!

حسن رسولی عضو شورای شهر تهران و از اعضای ارشد ستاد موسوی در فتنه ۸۸ در هنگان تصویب بودجه برای مراسم پیاده‌روی اربعین گفته بود که چراغی که به خانه رواست؛ به مسجد حرام است؛ حال باید این عضو روشن‌فکر اصلاح‌طلب پاسخ دهد که چگونه هزینه کردن در جهت یک مراسم مذهبی به ضرر مردم است ولی سریز شدن مالیات‌های همین مردم در جیب چند پادوی رسانه‌ای به سود آن‌هاست؟

البته به‌خوبی می‌دانیم که تندروهای اصلاح‌طلب در دوران مدیرت خود همه تلاششان را انجام داده تا فعالیت‌های مذهبی و عاشورایی در تهران کم‌رنگ شده و حتی کار به‌جایی رسید که از سیاه‌پوش کردن شهر (سنت حسنه همیشگی) سرباز زدند؛ اما همین جماعت پول‌های نجومی را خرج اقداماتی چون شب‌زنده‌داری تهرانی‌ها کردند.

در سیاهه ریخت‌وپاش‌های شهرداری تهران در هر صفحه از سامانه نام‌های آشنایی به چشم می‌خورد؛ بسیاری از خبرنگاران اصلاح‌طلب که دستشان از سفره شرکت‌های شستا و تأمین اجتماعی دورمانده از شهرداری سهم خود را گرفته و حساب خود را صاف‌کرده‌اند.

ازجمله یکی از خبرنگاران برای اجرای ۱۱ مصاحبه ساده بیش از ۶۵۰ میلیون ریال دریافت کرده است که این سندسازی خارج از عرف معمول و مرسوم رسانه‌ای حاکی از فاجعه‌ای است که بانام شفافیت از جیب بیت‌المال خرج شده است.

با یک جستجوی ساده در سامانه شفافیت با ارقام تعجب‌آور و غیرضروری دیگر از قراردادهای شهرداری تهران روبرو می‌شویم که اغلب با خبرنگاران هتاک و معارض به امضاء رسیده است.

شهرداری تهران در پاسخی عجیب ادعا می‌کند که همه این قراردادها با طرح از پیش تعیین‌شده و مصوب شورای شهر امضاءشده است، باید از این مدیران پرسید که اگر از فرض نیازهای واقعی شهر تهران (چون توسعه خدمات عمومی و حمل‌ونقل و نیز مقابله با بیماری کرونا) بگذریم؛ شکل و محتوای انتخاب پیمانکار از کدام کانال صورت گرفته و چرا برخی افراد مسئله‌دار برای اجرای این طرح‌ها انتخاب‌شده‌اند و از همه مهتر آن‌که چرا ارقام پرداخت‌شده نرمال نبوده و به‌صورت ویژه و نجومی است.

محسن هاشمی اخیراً دریکی از سخنرانی‌های خود با گلایه گفته بود که این شهرداری نتوانسته حتی یک متر به خطوط مترو اضافه کند؛ قاعدتاً شهری که شورای آن به خاطر باندبازی سیاسی دو شهردارش را ازدست‌داده و مدیر دیگرش به خاطر همسر کشی در زندان است؛ طبیعتاً فرصتی جز عوض کردن چندباره نام خیابان‌ها و رنگ بازی کوچه‌ها نداشته و توان نظارتی و اجرایی را از دست می‌دهد. فاصله رای بین سر لیست لیست اصلاح طلبان در انتخابات شوراهای شهر با نفر آخر لیست جبهه انقلاب تحلیل قابل توجهی دارد.

بی رغبتی مردم به جریان لیبرال و سانتی مانتالیست اصلاح طلب نشان می دهد پایگاه اجتماعی آن‌ها به صورت ریشه‌ای ویران شده است، افکار عمومی دستاوردهای شورای شهر اصلاح طلبان و اصول گرایان را به سادگی می توانند مقایسه کنند؛ یک سو افتتاح بزرگ راه؛ اتوبان؛ برج میلاد و حتی سالن های سینمایی یا فرهنگی و سوی دیگر چند تابلو تغییر نام داده شده و تعدادی اکانت فیک و بدون استفاده و نیز شهرداری در زندان افتاده است! تفاوت مدیرت جهادی و مدیریت اشرافی همین کارنامه است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان انتخابات 1400 لیست امید شورای شهر تهران محسن هاشمی حسن رسولی سامانه شفافیت اصلاح طلبان ریخت و پاش نجومی شهرداری تهران میلیون تومان شورای شهر اصلاح طلب شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۹۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی جدیدی برای جشن‌های خیابانی در تهران

محمدامین توکلی‌زاده؛ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در دویست و سی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران حضور پیدا کرد و در جریان جلسه امروز گزارشی از اقدامات انجام شده از این معاونت در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ارائه کرد.

توکلی‌زاده با بیان اینکه تحول نرم افزاری شهر در تهران برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: سند اصلی تحول نرم افزاری شهر ابلاغ شد و ما براساس آن گام برداشتیم. یکی از موضوعات اصلی ما تغییر سبک زندگی و رسیدن به هویت ایرانی- اسلامی است.

وی با بیان اینکه شکل‌دهی به این هویت و جامعه پردازی در دستور کار ماست، گفت: سعی کردیم در این طرح تلفیقی بین موضوعات ملی و مذهبی داشته باشیم. بهار قرآن و بهار طبیعت به ما اجازه داد سبک زندگی ایرانی- اسلامی را در برنامه‌های خود بگنجانیم.

توکلی زاده با اشاره به برگزاری پویش «تهران دوست داشتنی در پایتخت»، تصریح کرد: پویش روزه اولی‌ها نیز سال دوم خود را پشت سر گذاشت. سال قبل ۳۰ هزار نفر در این پویش شرکت کردند و امسال در سطح مناطق و ورزشگاه آزادی این پویش برگزار شد.

وی به توزیع پنج میلیون افطاری ساده با همکاری هیئت ها، مساجد و مدارس اشاره کرد و گفت: پویش مهربانی نیز در همین ایام برنامه ریزی و اجرا شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه جشن نوروز از میدان هفت تیر آغاز و به بوستان لاله ختم می‌شد، خاطرنشان کرد: امسال کارناوال‌ها و تعداد هنرمندان با افزایش همراه بود. یکی از توفیقات این دوره مدیریت شهری این بود که یک گام در حوزه الگوسازی نشاط آفرینی جلوتر رفتیم.

وی صریح کرد: امروز به همت هنرمندان و ایده پردازان به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده ایم و مخاطب آن خانواده است. به طوری که دو سال است که جشن‌هایی همچون جشن غدیر، امام رضایی‌ها و امام حسنی‌ها را برگزار و فضای شادی خانوادگی را تجربه می‌کنیم.

توکلی زاده با بیان اینکه نشان دادیم با ظرفیت‌های ملی و مذهبی خود توان الگوسازی در جشن و شادی را داریم، یادآور شد: سازمان زیباسازی در ساخت المان‌ها و نصب بیلبورد‌ها اقدام وسیعی را انجام داد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه سعی بر این بود که فضای نوروز و رمضان در کنار یکدیگر حفظ شود، اظهار کرد: در این ۳۰ روز تلاش بر این بود که برنامه‌های بزرگی در شهر برگزار شود. برگزاری دهکده‌های ورزشی و جشن رمضان از جمله برنامه‌هایی بود که با امضای این دوره از مدیریت شهری برگزار شد.

وی ادامه داد: «شهر شهدا» نیز برنامه دیگری بود که همزمان با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران برگزار شد که سعی بر این داشت تا هویت انقلابی تهران را به نمایش بگذارد. به طوری که به مدت دو ماه همکاران ما در فرهنگسرای خاوران مستقر شدند و برنامه‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.

توکلی زاده با بیان اینکه جشنواره بهار قرآن نیز در برج میلاد برگزار شد، تصریح کرد: سازمان بهشت زهرا (س) هم در این ایام مشغول خدمات رسانی به شهروندان بود. در مجموع جشنواره‌های متنوعی در مدت اخیر برگزار شد تا فضایی برای خانواده‌ها با سلایق مختلف فراهم شود که در این راستا بیش از ۵۰۰ هزار نفر از برنامه شهر رمضان استقبال کردند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه برای افطاری ساده خیرین همکاری کردند، گفت: سازمان ورزش نیز وارد عمل شد و دهکده‌های ورزشی به کار گرفته شدند تا مسابقات ورزشی در سطح شهر برگزار شود.

وی همچنین تصریح کرد: سعی کردیم ابزار جدید همچون اتاق فرار و دهکده مقاومت را در شهر شهدا به کار بگیریم و با استقبالی که صورت گرفت این دهکده در روز قدس میزبان شهروندان بود. شهر شهدا در مناطق جنوبی شهر و با حضور مادران ۴۰ شهید افتتاح شد و در طول این مدت برنامه‌ها را در پیش گرفتیم.

توکلی زاده با بیان اینکه در اراضی عباس آباد مراسم افطاری ساده در پل طبیعت برگزار شد، خاطرنشان کرد: جشنواره‌های متنوعی در این فضا پیش بینی شد که بیش از ۲ میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تأکید کرد: بزرگترین مراسم احیا در مشهد مقدس و پس از آن بهشت زهرا (س) تهران است که امسال بیش از ۵۰۰ هزار شهروند در این فضا شب‌های قدر را پشت سرگذاشتند. تدارک ویژه‌ای دیده شد تا از شهروندان استقبال خوبی صورت بگیرد.

وی افزود: ۱۶ بوستان اقدامات را دنبال کردند و سعی شد برش منطقه‌ای و محله‌ای نادیده گرفته نشود. پویش ماه رمضان و بهار طبیعت و بهار قرآن در این ایام در بوستان‌ها مورد توجه قرار گرفت.

توکلی زاده با بیان اینکه امسال از ابزار نوین برای برگزاری جشنواره آیات ابراهیمی استفاده شد، تصریح کرد: در بازنمایی و تولیدات هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن در بوستان لاله، تصویر مبارزه با استکبار توسط نوجوانان تولید شد و سعی بر این بود که از ابزار هوشمند استفاده شود. بیش از ۳۵ هزار نفر در این رویداد مشارکت کردند. ۲۴۴ هزار نفر نیز در پویش قرآنی شرکت کردند و ۱۹ هزار محفل قرآنی در سطح شهر برگزار شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه علیرغم تلاش دشمن برای اینکه تقارن روز ۱۳ فروردین و شهادت حضرت علی (ع) را به چالشی تبدیل کنند، هیچ اتفاقی در سطح شهر نیفتاد، گفت: مردم نشان دادند که با دشمن همراهی نمی‌کنند و اقامه عزای روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد.

وی ادامه داد: «افطارخونه» پدیده‌ای جدید بود که با همکاری جبهه انقلاب در بلوار کشاورز و بوستان لاله فضایی متفاوت را رقم زد و موکب‌ها در این راستا پای کار آمدند. همچنین جشن امام حسنی‌ها و رونمایی از کیک ۲ تنی برگزار شد.

توکلی زاده با اشاره به شعار «تهران دوست داشتنی» برای حوزه گردشگری، خاطرنشان کرد: ایستگاه‌های راهنما و شماره‌های ویژه برای تماس گردشگران در نظر گرفته شدند و تهران گردی در ایام تعطیل نشد. تور گردشگری ری بیشترین استقبال را داشت و این چنین جهت دهی به تور‌ها مدنظر قرار گرفت.

وی با بیان اینکه لایحه گردشگری به شورا تقدیم می‌شود، تصریح کرد: با تصویب این لایحه در شورا سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین به برگزاری پویش لشکر قدس در روز قدس پرداخت و خاطرنشان کرد: میزان حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به سال‌های قبل با ۴۰ درصد رشد روبه رو بود.

وی با بیان اینکه یکی از ایرادات این بود که پس از برگزاری نماز عید فطر جشنی برگزار نمی‌شد، گفت: به پیش بینی ستاد نماز جمعه، ۴۰۰ موکب مردمی و مساجد و هیئت‌ها پای کار آمدند و موکب‌های ورزشی، فرهنگی و مشاوره در محل اقامه نماز مستقر شدند تا جشن روز عید فطر در این راستا برگزار شود. ۳۰ هزار نوجوان در اردوی پیش از برگزاری نماز عید فطر در مساجد شرکت کردند.

توکلی زاده همچنین تصریح کرد: مجموع اقدامات شهروندی از جمله تولید موشن و پوستر با محتوای دینی و فرهنگی و همچنین تولید عروسک‌ها و شکل گیری باغ عروسک‌ها در سطح شهر در این ایام صورت گرفت.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه اقدامات انجام شده تنها توسط شهرداری نبود و دستگاه‌های مختلفی همکاری کردند، یادآور شد: نهاد‌های مردمی نیز در این ایام در کنار ما بودند.

توکلی زاده در پاسخ به واکنش اعضای شورای شهر تهران با بیان اینکه ما به فضایی نیاز داریم که بتوانیم برنامه‌های این معاونت را با جزئیات ارائه دهیم، گفت: میزان تحقق احکام برنامه چهارم توسعه سنجش شده و در برنامه دو ساله، معاونت فرهنگی و اجتماعی در تحقق احکام برنامه ۹۰ درصد موفق بوده است.

وی با بیان اینکه باید ببینیم در حوزه فرهنگ چه چیزی در شهر تحویل گرفتیم، تصریح کرد: مراکز فرهنگی، هنری و ورزشی تعطیل بود و ما شهر را در این شرایط تحویل گرفتیم. تلاش شد دو سال تعطیلی در کرونا را جبران کنیم. ما شهری را تحویل گرفتیم که زیست شبانه در حال ترویج بود. شهری را تحویل گرفتیم که سگ گردانی در آن ترویج یافته بود و آیین‌های دینی دچار خلل شده بود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه افتخار آنها این بود که یک کنسرت در فضای مجازی برگزار کردند، گفت: سخن اصلی رهبر معظم انقلاب تحول ساختار فرهنگ بود و ما سعی کردیم تمام افراد با تجربه شهر در برگزاری هیئات مذهبی را گردهم آوریم تا ببینیم درخواست‌ها در این زمینه چگونه محقق می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه ۱۲ قرارگاه را تشکیل دادیم و در این زمینه قائل به ساختار و افزایش بودجه و نیروی انسانی نیستیم، تصریح کرد: ما به امکانات نگاه نکردیم بلکه به بضاعت جبهه انقلاب توجه کردیم. ما ۱۲ قرارگاه تشکیل دادیم و درخواست داریم که ۱۲ جلسه به ما فرصت داده شود تا گزارش اقدامات را ارائه دهیم. نیاز نیست ابتدا بیلبورد نصب کنیم و باید گزارش آن را در شورا ارائه دهیم.

توکلی زاده با بیان اینکه سیاست‌ها و راهبرد‌ها را با ایده پردازی پیوند زدیم، گفت: برنامه‌های ما بر مبنای شادی، هویت انقلابی و سبک زندگی بود و تلاش کردیم با مناسبت‌ها این راهبرد‌ها را اجرایی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • «آسید کاظم» در تماشاخانه‌ ایران‌شهر
  • مراسم استقبال از ملی‌پوشان تیراندازی استان تهران برگزار شد
  • طراحی الگوهای جدید برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • الگوی جدیدی برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • جزئیات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران
  • فروش آنلاین میوه و تره‌بار در میادین پایتخت
  • جزییات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار
  • محمدخانی: هیچ هزینه‌ای برای عملیات‌های امداد و نجات دریافت نمی‌شود
  • نحوه خرید آنلاین از میادین میوه و تره بار شهرداری تشریح شد | امکان بازگرداندن میوه و سبزیجات بی کیفیت