Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس از یزد، این روزها به واسطه شیوع گسترده ویروس کرونا و نبود آب کافی، تولید محصولات کشاورزی با کیفیت سخت‌تر از قبل شده و فقط با روحیه جهادی و صبر می‌توان در برابر مشکلات موجود نظیر بی آبی، کرونا، گرانی و خشکسالی که بلای جان کشاورزان یزدی شده مقابله کرد.

استان یزد بیش از ۲۵ سال است که درگیر خشکسالی بوده و هر سال نیز از میزان بارندگی در این استان نیز کاسته می‌شود تا جایی که کشاورزان مجبور شدند برای جلوگیری از ورشکستگی مزارع کشاورزی خود را به گلخانه‌های متعدد با آبیاری قطره‌ای تبدیل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید غذای کافی و سالم به عنوان یکی از مهمترین دغدغه روستائیان در استان یزد است که متأسفانه تاکنون هیچ اقدام جدی در این خصوص از سوی مسئولان انجام نشده است، اما یکی از کشاورزان یزدی در روستای فخرآباد عقدای اردکان با اراده‌ای فراتر از مشکلات موجود و با هزینه شخصی خود گلخانه‌ای ایجاد کرده تا در برابر مشکلات بایستد و تولیدات با کیفیت خود را در اختیار نیازمندان قرار دهد.

عباس قطب الدینی که گلخانه کوچک ۲۰۰ متری خود را با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومانی راه‌اندازی کرده به پرورش خیار سبز، گوجه فرنگی، بادمجان، فلفل دلمه‌ای و پیاز مشغول است.

شیوه متفات برداشت محصولات گلخانه عباس آقا فعالیت این کشاورز یزدی را نسبت به کشاورزان استان متمایز کرده که در ادامه از آن مطلع خواهیم شد.

وی بعد از به بار نشستن بوته‌های گلخانه، تمام محصولاتش را در اقدامی خداپسندانه به رایگان و صلواتی بین مردم روستای فخرآباد توزیع می‌کند.

قطب الدینی هدف از این کار نیک را گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی دانست و بیان کرد: تا این گلخانه سبز باشد و محصول بدهد، قطعا محصولاتش را به نیت سلامتی امام زمان (عج) و به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در اختیار مردم قرار خواهم داد.

وی در خصوص نحوه آبیاری این گلخانه به فارس گفت: یزد شرایط مطلوبی به لحاظ آبی ندارد و ۲۵ سال است که در خشکسالی به سر می بریم از این رو با روش های جدید آبیاری از جمله آبیاری قطره ای نسبت به پرورش محصول اقدام کردم.

این کشاورز روستایی با تاکید بر این‌که آبیاری نوین بیش از ۸۰ درصد در مصرف آب تاثیر گذار است و بازدهی بالایی هم دارد عنوان کرد: اقلیم خشک و نیمه خشک خطه یزد و تجربیات گذشته همگی حکم می‌کند که حتی در ترسالی هم مصرف آب را با برنامه مدیریت کنیم.

به گزارش فارس، تجربه ۱۸ سال پیاپی خشکسالی نشان داده است اهمیت اجرای آبیاری های نوین تا چه حد حیاتی است و کشاورزان یزدی که در این شرایط سخت و دشوار بی آبی و تورم افسار گسیخته کشور تولید محصول دارند از یاد همنوعان خود غافل نشده و آن ها را فراموش نکرده اند.

انتهای پیام/ص

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد گلخانه محصولات کشاورزی کیفیت خشکسالی آبیاری نوین سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اردکان روستای فخرآباد خبرگزاری فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۹۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورز پارس‌آبادی ۳۰ میلیارد تومان را به صاحبش برگرداند

شهروز وفادار اظهار کرد: در تعطیلات عید نوروز هنگام بازگشت به خانه در منطقه علیرضاآباد روبروی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی پارس آباد در حال استراحت بودم که متوجه این کیف شدم و وقتی آن را باز کردم دیدم مقدار زیادی چک پول، دلار، دسته چک و طلا در آن وجود دارد.

وی افزود: با توجه به مدارک شناسایی صاحب مال با وی تماس گرفتم و از وی پرسیدم آیا چیزی گم کرده اید یا نه که اول گفتند چیزی گم نکردند. من گفتم اگر چیزی گم کردید با من تماس بگیرید بعد از چند دقیقه با من تماس گرفتند و گفتند کیفشان را گم کردند و در همین تماس هماهنگ کردیم و بعد از بررسی مشخصاتی که دادند، کیف را تحویلشان دادم.

این کشاورز پارس آبادی که با وجود اصرار صاحب مال مژدگانی از وی دریافت نکرده است، گفت: به گفته صاحب کیف، حدود ۳۰ میلیارد تومان مجموع ارزش ایران چک و دلار و طلای موجود در این کیف بوده است.

وفادار اضافه کرد: چند سال قبل همین اتفاق برای من در سرعین افتاد و یک خانواده تبریزی گردنبند مادربزرگمان را که دارای ارزش زیادی بود به ما تحویل دادند. این خاطره خوب همیشه در یاد و ذهن من بود و من هم فکر می‌کنم با بازگرداندن این کیف پول خاطره خوبی برای یکی از هموطنان رقم زدم.

وی در خصوص انگیزه خود از بازگرداندن این کیف گفت: اجاق ما مال حرام برنمی‌دارد. ما کشاورز هستیم و در همه عمر تلاش کردیم و زحمت کشیدیم و ضمن اینکه باد آورده را باد می برد.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • واژگونی تراکتور منجر به فوت کشاورز مهابادی شد
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • کشاورز پارس‌آبادی ۳۰ میلیارد تومان را به صاحبش برگرداند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی