Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری- غلامی راد، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران گفت: یک هزار و۸۰۰ کیلومتر نقطه حادثه خیز در استان وجود دارد که باید برای ارتقای شاخص‌های توسعه اصلاح شود. مفید غلامی راد با تاکید بر لزوم اصلاح شاخص‌های توسعه در استان، میزان و شاخص مدیریت آب‌های سطحی را در کشور ۴۰ درصد، ولی در مازندران ۱۰ درصد ذکر کرد و گفت: این درحالی است که بارندکی در نیمه شمالی بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی میزان آب‌های سطحی را چهار و نیم میلیون مترمکعب بیان کرد و گفت: به رغم وجود آب‌های فراوان با مشکل کم آبی روبرو هستیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران بهسازی روستا‌ها را از دیگر شاخص‌های توسعه بیان کرد و گفت: از این نظر با شاخص‌های کشوری برابر هستیم و میزان شاخص ۱۶ درصد است.

غلامی راد همچنین با شاخص فضای ورزشی سرپوشیده اشاره کرد و گفت: میزان شاخص در کشور ۱۰۵ مترمربع به ازای هر هزار نفر جمعیت است و این شاخص در مازندران کمتر است.

وی یادآور شد: ۴۸ درصد مدارس و کلاس‌های استان غیراستاندارد و بالاتر از میانگین ۲۸ درصدی کشوری است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران پایین بودن سرانه فضای سبز شهری را از دیگر موانع بیان کرد و گفت: ۳۶ شاخص برای توسعه استان بررسی شد و در ۱۳ شاخص زیر میانگین کشوری هستیم.

وی گفت: همچنین برای ارتقای شاخص‌ها باید طرح هادی ۶۰ روستا اجرا و هزار و ۸۰۱ کیلومتر نقاط حادثه خیز باید اصلاح شود. برچسب ها: مازندران ، حادثه خیز ، شاخص ها لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000OeS

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مازندران حادثه خیز شاخص ها حادثه خیز شاخص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۹۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود

محمدطاهر بابازاده مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شد، گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برق‌آبی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

او افزود: در مازندران ۱۰۰ نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. بر همین اساس نیز از سرمایه‌گذاران خواستیم که در این عرصه سرمایه‌گذاری کنند.

بابازاده گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است.

بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند.

او با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است. با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است. با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط مد نظر تهیه شده و قرار است که به اتفاق همکاران محترم در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در محور‌های بزرگراهی استان
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت