Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، آیین خدا قوت کشاورز، امروز با حضور امام جمعه بجنورد و اعضای شورای زکات خراسان شمالی در روستای نوده چناران برگزار شد.

در این آئین حجت‌الاسلام والمسلمین نوری با بیان اینکه زکات یکی از صدقات جاری و واجب است که در قرآن حدود ۶۰ آیه در مورد آن داریم، اظهار کرد: زکات، واجبی است که اگر به آن اهتمام شود، پرداخت‌کننده آن محبوب خدا شده و زندگی او برکت می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: زکات عامل رشد و نمو و برکت بوده و فراگیری بیش از پیش آن سبب افزایش برکات در جامعه می‌شود؛ ازاین‌رو باید تلاش کنیم این واجب الهی همه‌گیر و فراگیر شده تا برکات آن شامل کل جامعه شود.

امام جمعه بجنورد با اشاره به اینکه اولویت هزینه‌کرد زکات جمع‌آوری‌شده، رفع نیازهای محرومان است، تصریح کرد: مردم می‌توانند زکات مال خود را پس از جداسازی، در همان روستای خود در راستای کمک به فقرا یا کارهای عمومی روستا هزینه کنند یا به کمیته امداد و شورای زکات بدهند که این شورا هم مبلغ جمع‌آوری‌شده را برای رفع نیازهای مختلف نیازمندان هزینه می‌کند.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: روستا قرآن زکات خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۹۹۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟

یکی از مسائلی که مالک و مستاجر بر سر آن اختلاف دارند، هزینه‌های مربوط به ساختمان است. قانون مشاوران املاک کشور به این سوالات پاسخ داده است.

به گزارش روزیاتو، هزینه‌های کلی و تعمیرات اساسی برعهده مالک است؛ مانند خرابی آسانسور. هزینه تعمیرات ترکیدگی لوله یا مشکلاتی از این دست هم باید از سوی مالک پرداخت شود. رنگ‌آمیزی ساختمان از هزینه‌های مربوط به مالک و هزینه‌هایی مانند تعمیر فاضلاب مشاع و پارکینگ نیز از همین سری است.

تمامی هزینه‌های جزئی که پس از اقامت مستاجر به‌ وجود بیاید، برعهده مستاجر است.

تعویض لامپ‌ها نیز از سری هزینه‌هایی است که مستاجران باید پرداخت کنند. تعمیر قفل در به‌ طور اصولی از سوی مستاجر پرداخت می‌شود.

تعمیرات اختیاری واحد از آن سری هزینه‌هایی است که مستاجر و مالک می‌توانند بر سر آن توافق کنند. مستاجر می‌تواند در صورت توافق هزینه‌های مربوط به مالک را بپردازد تا ماه بعد از اجاره کسر شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رامین رضاییان: احترام هواداران پرسپولیس همیشه برای من واجب است و در قلب من هستند / فیلم
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • شاهرودی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند
  • برگزاری آئین دسته‌روی روز شهادت امام صادق(ع) در بجنورد
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است
  • جشن خانوادگی «خداقوت کارگر» در مشهد
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • زکات مستحبی گره های اقتصادی جامعه را می گشاید
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس