Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@13:31:34 GMT

امیدواری اردن برای احیای گردشگری

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۰۰۶۰۲

امیدواری اردن برای احیای گردشگری

همه‌گیری کرونا برای صنعت گردشگری اردن هم همچون بسیاری از نقاط جهان ویرانگر بوده اما با گذشت زمان امیدواری برای احیای گردشگری در این کشور افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، «احمد نصیر» به امید بازگشت خریداران به «مادبا»، شهری در مرکز اردن که به دلیل وجود موزائیک‌های قدیمی شهرت دارد، سوغاتی‌هایی را که در مغازه ویژه گردشگری به فروش گذاشته است گردگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع ویروس کرونا برای صنعت گردشگری و در مجموع اقتصاد اردن فاجعه‌بار بوده است، به نحوی که سال گذشته اقتصاد اردن بدترین شرایط در چند دهه اخیر را تجربه کرد.

«نصیر» می‌گوید: «احساس ناامیدی می‌کردم، هیچ درآمد، هیچ شغل و هیچ حمایتی برای فروشندگان وجود نداشت.»

به گفته «نصیر» اکنون روند بازگشت گردشگران خارجی به این کشور آغاز شده و شرایط برای گردشگری امیدوارکننده است.

 اتحادیه اروپا هفته گذشته اردن را در کنار چند کشور دیگر به فهرست کشورهای امن از نظر همه‌گیری ویروس کرونا اضافه کرد. همچنین به نظر می‌رسد تلاش‌های دولت برای احیای حوزه گردشگری درحال به ثمر نشستن است.

مسوولان اردن در ماه جاری از تمهیدات ویژه‌ای برای بازدید از «مثلث طلایی اردن» یعنی مکان‌های مشهوری ازجمله شهر تاریخی «پترا»، وادی رم و قلعه‌های دوران جنگ‌های صلیبی خبر دادند که به موجب آن‌ها از ورود بازدیدکنندگانی که به طور کامل واکسینه‌ نشده باشند جلوگیری می‌شود.

در آغاز ماه «جولای» دولت اردن در پی کاهش قابل‌توجه شمار مبتلایان به کرونا اغلب قوانین قرنطینه را لغو و به دنبال آن باشگاه‌ها و  استخرها را بازگشایی کرد.

به گفته رئیس اتحادیه هتل‌داران اردن، در اوج بحران ویروس کرونا آمار اسکان مسافران در هتل‌ها از دو تا سه درصد فراتر نرفت.

اما در حال حاضر آمار مسافران هتل‌ها در برخی از نقاط مهم گردشگری این کشور به ۴۰ تا ۵۰ درصد رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اردن گردشگري کرونا در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۰۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی

این تحقیق از سوی شرکت بیمه «کوت زون» در بریتانیا انجام شده است. محققان پنج مکان محبوب گردشگران در هر کشور را از نظر موارد گزارش‌شده از جیب‌بُری از سوی بازدیدکنندگان بررسی کردند. 

به گزارش ایران جیب، نتیجه این بررسی‌ها نشان داد که ایتالیا را می‌توان «بهشت جیب‌بُرها» نامید چراکه بیشترین موارد جیب‌بُری در مکان‌های محبوب گردشگران در این کشور گزارش شده است.

پس از ایتالیا که یکی از مقصدهای اصلی گردشگران در قاره اروپا است کشورهای فرانسه و اسپانیا در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند. 

فواره معروف تروی در رمِ ایتالیا

بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» نشان داده است که گردشگران هنگام بازدید از برخی از جاذبه‌های گردشگری قاره اروپا به طور خاص باید مراقب خطر جیب‌بُری باشند. 

به عنوان مثال خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از جاذبه‌های گردشگری شهر رم، پایتخت ایتالیا از دیگر شهرهای این کشور بیشتر است. فواره معروف تروی در رم به طور خاص از جمله مکان‌هایی است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

گردشگران هر سال بنا به سنت حدود یک میلیون یورو سکه به داخل حوض این فواره پرتاب می‌کنند. 

برج ایفل در پاریس

پاریس، پایتخت فرانسه نیز یکی از مقاصد مهم گردشگران در اروپا است. با این حال پاریس دومین شهر از نظر خطر جیب‌بُری در اروپا است. 

جیب‌بُرها در محوطه اطراف برج ایفل که از جاذبه‌های گردشگری محبوب پاریس به شمار می‌رود حضور پررنگی دارند. کلیسای نوتردام و موزه‌های لوور و اورسی از دیگر اماکنی هستند که گردشگران به طور خاص هنگام بازدید از آنها باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

این در حالی است که پاریس طی ماه‌های آینده به دلیل برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ بیشتر از سال‌های قبل میزبان گردشگران خواهد بود. 

در این میان نکته جالب این است که یکی از شاهکارهای تاریخ سینمای فرانسه اثر روبرت برسون «جیب‌بُر» نام دارد. این فیلم در سال ۱۹۵۹ ساخته شد. 

جایگاه برابر آلمان و اسپانیا

کشورهای اسپانیا و آلمان در بررسی‌های شرکت بیمه «کوت زون» از نظر خطر جیب‌بُری در مناطق مورد علاقه گردشگران جایگاه یکسانی به دست آوردند. 

بارسلون به عنوان یکی از شهرهای پرخطر از نظر جیب‌بُری محسوب می‌شود و به همین دلیل خیابان معروف «لا رامبلا» در صدر فهرست اماکن مورد علاقه جیب‌بُرها قرار گرفته است. کلیسای معروف «ساگرادا فامیلیا» در بارسلون نیز از جمله اماکنی است که گردشگران هنگام بازدید از آن باید مراقب جیب‌های خود باشند. 

از سوی دیگر خطر جیب‌بُری هنگام بازدید از دروازه براندنبورگ در برلین، پایتخت آلمان مانند دیگر جاذبه‌های گردشگری اروپا بالا است.

آمستردام؛ کانون جیب‌بُری در هلند

منطقه معروف «رد لایت» در آمستردام، پایتخت هلند یکی از محبوب‌ترین محل‌ها برای گردشگرانی است که به این شهر سفر می‌کنند. این در حالی است که گردشگران در این محله از هر محله دیگری در کل هلند بیشتر در معرض خطر جیب‌بُری هستند.

واقع شدن این محله در مرکز شهر بی‌شک در این امر بی‌تاثیر نیست. احتمالا یکی از دلایلی که مقام‌های آمستردام به دنبال انتقال این محله به خارج از شهر هستند همین حضور جیب‌بُرها است.

دیگر جاذبه‌های گردشگری هلند نیز که به عنوان محل‌های پرخطر از نظر جیب‌بُری شناخته می‌شوند هم در آمستردام واقع شده‌اند. خانه آن فرانک، دختر نوجوانی که در دوران اشغال هلند به دست نازی‌ها کشته شد نیز از جمله جاذبه‌های گردشگری است که خطر جیب‌بُری در آن بالا است.

کارشناسان حوزه گردشگری به گردشگران توصیه می‌کنند که همواره مراقب اموال خود باشند و اشیاء گران‌قیمت را در هتل یا محل اقامت باقی بگذارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • رصدخانه مراغه؛ نگینی درخشان در تاریخ نجوم ایران
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • امیدواری ستاره آرسنال به قهرمانی: هر چیزی امکان دارد
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه
  • امام جمعه یاسوج از خدمات امدادگران هلال احمر در صحنه حوادث قدردانی کرد