Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – طبق اعلام  روابط عمومی فدراسیون تکواندو، بانوان تکواندو از سال ۲۰۰۸ حضور در بازی‌های المپیک را آغاز کرده‌اند و در این دوره ناهید کیانی به عنوان نماینده المپیکی وزن ۵۷-کیلوگرم ایران به روی شیاپ‌چانگ می‌رود. مهرو کمرانی از المپیک ریو سرمربیگری تیم ملی تکواندو بانوان را برعهده گرفت و در این مسیر افتخارات بسیاری کسب کرد که از جمله آن می‌توان به تاریخ‌سازی در رقابت‌های قهرمانی آسیا و کسب عنوان نایب قهرمانی در این مسابقات اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمرانی تمام تلاش خود را کرد تا تکواندو بانوان ایران با دو سهمیه در المپیک توکیو حضور پیدا کند، اما در نهایت موفق به کسب یک سهمیه توسط ناهید کیانی شد؛ در ادامه گفتگو با سرمربی تیم ملی در خصوص مسیری که طی شد را می‌خوانید.

ناهید اکنون در اوج عملکرد حرفه‌ای خود است

خدا را شکر تمرینات خوبی را سپری کردیم و بچه‌ها را برای اینکه به اوج آمادگی برسند آماده می‌کنیم. مسابقه ناهید سوم مردادماه برگزار خواهد شد و تیم مشترک هم که در قالب دو زن و دو مرد در رقابت‌های آزمایشی شرکت می‌کند انتهای هر روز مبارزات انفرادی، مسابقه دارد.

کیانی به عنوان چهارمین نماینده تکواندو بانوان قرار است در المپیک شرکت کند؛ ما شش سال است که در کنار یکدیگر کار می‌کنیم و او اکنون در اوج عملکرد حرفه‌ای خود است. روند پیشرفت ناهید طی این سال‌ها نوسان داشته، اما از سال ۱۳۹۸ حرکت رو به رشدی داشته و در مسابقات عملکرد خوبی از خود بر جای گذاشته که نشان می‌دهد این بازیکن به ثبات رسیده است و می‌توان روی مدال‌های بزرگ او حساب کرد؛ امیدوارم این زندگی حرفه‌ای و جدیدی که شروع کرده ادامه پیدا کند.

کیانی از پتانسیل‌های خوب تکواندو ایران است

ناهید یکی از پتانسیل‌های خوب ما است که در این چند سال زحمت کشیده و شایسته سرمایه‌گذاری بیشتر است؛ فکر می‌کنم وقتی ناهید وارد مسابقات گرندپری شود این دنیای حرفه‌ای، تازه برای او رنگ دیگری پیدا می‌کند. باید او را به بهترین شکل حفظ کنیم تا در المپیک‌های بعدی از او استفاده کنیم. دوران قهرمانی کوتاه در بخش بانوان برای ما یک زنگ خطر است و می‌بایست این دوره حرفه‌ای را طولانی‌تر کرده تا بچه‌ها بتوانند سال‌های سال در ورزش باقی بمانند.

ترکیه از طریق رنکینگ سیستم توانسته چهار سهمیه حضور در المپیک را بدست آورد و شاید این سومین المپیکی باشد که این نفرات حضور دارند؛ آن‌ها سال‌ها در کوران مسابقات بودند و امتیازات لازم را کسب کردند و راه سخت و پراسترسی که ما طی کردیم را راحت‌تر و با فشار کمتری سپری کردند چراکه وقتی تنها یک فرصت داشته باشیم بار روانی هم زیاد است، اما وقتی چندین فرصت وجود دارد این موضوع کمرنگ‌تر می‌شود. امیدوارم روزی برسد که ما هم از طریق رنکینگ سیستم به المپیک راه پیدا کنیم چراکه دختران ما پتانسیل و توانایی این موضوع را دارند.
در قهرمانی آسیا تمام نگاه‌ها به عملکرد ناهید بود

بعد از رقابت‌های کسب سهمیه المپیک، رقابت‌های قهرمانی آسیا فشار زیادی را به کیانی وارد کرد چراکه تمام نگاه‌ها به سمت او بود؛ مبارزه اول ناهید در آسیا برای او خیلی سخت و سنگین بود، اما در بازی دوم خیلی راحت پیش رفت یک اشتباه داوری و مدیریت ضعیف خودش باعث شد طلای او به برنز تبدیل شود.

ناهید در قهرمانی آسیا بالاترین شرایط فنی را نسبت به هم گروه‌های خود داشت و از نظر من اشکالی ندارد اگر اشتباهی انجام داد و بهتر از این است که در المپیک این اتفاق می‌افتاد.

بانوی المپیکی تکواندو آماده جدول سخت خود است

ناهید از نظر روحی آمادگی خوبی برای حضور در این رقابت‌ها کسب کرده، اما جدول سختی در المپیک دارد که خود را برای آن آماده و به منظور رویارویی با حریفان خود با تمام توان در حال تلاش است. روانشناس تیم در کنار ما حضور دارد و بطور مستمر با ناهید در ارتباط است. همدلی در اردوی بانوان به خوبی دیده می‌شود و بچه‌هایی که در اردو حضور دارند با تمام وجود به او کمک می‌کنند تا به شرایط ایده‌آل خود نزدیک شده و مزد زحماتش را بگیرد.

یک ماه باقی‌مانده تا المپیک، روز‌های طلایی است که پشت سر می‌گذاریم

بعد از رقابت‌های آسیایی یک استراحت کوتاه به بازیکن دادیم و دوباره تمرینات سنگین را شروع کردیم؛ شرایط اینطور ایجاب می‌کرد که فشار تمرینات را بالا ببریم و نزدیک به اعزام این فشار را کاهش دهیم. ناهید شش ماه در اردو حضور دارد و این یک ماه باقی‌مانده تا المپیک، روز‌های طلایی است که پشت سر می‌گذاریم. فکر می‌کنم این فرصت خیلی کمک کرد تا الان تمرینات متناسب برای رسیدن به اوج بازیکن را در نظر بگیرم.

اکنون شرایط ناهید نسبت به قهرمانی آسیا خیلی بهتر است و با روندی که در پیش گرفتیم در حال برطرف کردن اشکالات او هستیم تا با تمام توان بر شیاپ‌چانگ توکیو ظاهر شود. معتقدم کسب نتیجه در المپیک، در صد بالایی منوط به شرایط روحی و روانی است و هرکس که در این بخش روی خود کار کند می‌تواند موفق باشد. ورزشکاری که در المپیک شرکت می‌کند جزو بهترین‌های دنیا است و حتما بهترین خودش بوده که به این نقطه رسیده است. امیدوارم ناهید به بخش ذهنی خود پیروز شود و بتواند مدال بگیرد.

در اوزان بالا دستمان خالی است

برخی انتقادات به نفرات انتخاب شده برای حضور در مسابقات کسب سهمیه المپیک وجود داشت، اما فکر می‌کنم عملکرد تکواندوکاران در قهرمانی آسیا همه چیز را ثابت کرد و نشان داد در وزن سوم و چهارم المپیکی نمی‌توانستیم نتیجه بگیریم چراکه در وزن سوم نماینده اردن و در وزن چهار نماینده ازبکستان حضور داشت و بچه‌ها ما پیش از آن نتیجه را به آن‌ها واگذار کرده بودند و طبق آنالیز‌ها احتمال موفقیت در وزن‌های بالا بسیار پایین‌تر از وزن اول بود.
برعکس اوزان پایین، در اوزان بالا دستمان خالی است و باید سرمایه گذاری کنیم. ما در وزن‌های پایین پتانسیل‌های خوبی داریم و در این ۴ سال بیشتر مدال‌ها در همین اوزان کسب شد. از تصمیم و انتخاب خود برای کسب سهمیه اصلا پشیمان نیستم هرچند که می‌توانستیم در وزن یک هم سهمیه را بگیریم، اما متاسفانه با توجه به شرایط روحی مهلا این اتفاق نیفتاد و نتوانست برابر بازیکن توانمند چین تایپه عملکرد خوبی داشته باشد، شاید اگر او میدان بیشتری دیده بود نتیجه کاملا تغییر می‌کرد.

در المپیک باید اعتماد دو طرفه بین بازیکن و مربی وجود داشته باشد

المپیک جایی است که بازیکن و مربی باید موضع خود را نسبت به یکدیگر مشخص کنند و اعتماد دو طرفه بین آن‌ها وجود داشته باشد چراکه این موضوع به بخش ذهنی ورزشکار کمک خواهد کرد.

چالش‌های روانی در المپیک بالاترین چیزی است که بازیکن باید با آن درگیر شود و در این بخش تنها کسی که می‌تواند برای ورزشکار امنیت روانی ایجاد کند مربی او است؛ خدا را شکر این موضوع میان من و ناهید ایجاد شده و امیدوارم بتوانیم بهترین عملکرد را داشته باشیم.

کرونا برای ما خیلی مشکل ساز بود

کرونا همان طور که کشور‌های دیگر را دچار دردسر کرد برای ما هم خیلی مشکل ساز بود؛ ما برای آمادگی بیشتر بچه‌ها اردوی صربستان را در نظر داشتیم که متاسفانه این شرایط دست و پای ما را بست. تمرینات ما تحت تاثیر قرار گرفت و نمی‌توانستیم از بچه‌های زیادی برای حضور در اردو دعوت کنیم؛ حتی برای قهرمانی آسیا قصد داشتیم انتخابی دوباره برگزار کنیم که محقق نشد.

رفت و آمد‌ها محدود شده بود و بیشتر تمرینات خارج از فدراسیون را لغو کردیم که همه این موارد تاثیرگذار بود. از همه مهم‌تر دوری طولانی مدت تکواندوکاران از خانواده‌ها بود که تاثیر منفی بالایی داشت، اما خدا را شکر این بحران را مدیریت کردیم هرچند که در این مسیر واقعا بازیکنان صبوری و همت به خرج دادند و از آن‌ها تشکر می‌کنم.

تکواندوکاران حاضر در وزن ۵۷- کیلوگرم را آنالیز کردیم

با توجه به رنک المپیکی و سیدبندی که وجود دارد جدول المپیک مشخص است؛ ما تمام تکواندوکاران این وزن را آنالیز کردیم هرچند که کرونا ما را در این بخش با توجه به رویداد‌های محدودی که برگزار می‌شود، دچار مشکل کرده، اما بررسی‌های لازم صورت گرفته است و همه شرایط را در نظر گرفتیم.

انتظار حمایت روحی داریم

انتظار داریم در این روز‌های باقی مانده از ما حمایت روحی و روانی شود و در این چند وقتی که فرصت داریم با روانه کردن انرژی‌های مثبت اجازه دهند تا ناهید کیانی و تمامی ورزشکاران در رشته‌های مختلف بتوانند عملکرد واقعی خود را به نمایش بگذارند.

فشار روانی که از بیرون وارد می‌شود تاثیر به سزایی دارد و اینکه دائم بخواهیم این موضوع را کنترل کنیم خسته کننده است؛ امیدوارم تمام ایرانیان که در این شرایط سخت تلاش کردند بهترین نتیجه را بگیرند.

دلم می‌خواهد همه بدانند که ما تمام تلاش خود را کرده‌ایم و ورزشکاران در این مسیر سختی‌های بسیار کشیده‌اند تا لبخند را به روی لبان مردم بنشانند و انگیزه‌ای هرچند کوچک به آن‌ها تزریق کنند؛ واقعا دلمان می‌خواهد یک اتفاق خوب بیفتد و ما دلیل لبخند مردم باشیم. بیشتر بخوانید: علی‌نژاد: در قرارداد پرسپولیس و کارگزار هیچ ورودی نداریم/ ۲۵ میلیارد تومان توسط فدراسیون به شستا پرداخت شده

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تکواندوی بانوان فدراسیون تکواندو قهرمانی آسیا رقابت ها حرفه ای بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۱۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تاخیر همراه بود به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

به گزارش مشرق، نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی صبح روز یکشنبه (۹ اردیبهشت ماه) در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی‌وفا، رییس و سیدمناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد.

در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوابق مسئولین این حزب نسبت به ورزش و حضور موثر چهره‌هایی همچون بادامچیان، غفوری فرد، محمدرضا یزدانی خرم و محمد مهرآیین در این عرصه، از اعضای کارگروه ورزش این حزب به عنوان نیروهای متخصص و دلسوز یاد کرد که در راستای همان اهداف گام بر می‌دارند.

وی همچنین ضمن بر شمردن پاره‌ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولین کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال آوران، فعالیت‌های مستمر و موثر کمیسیون‌های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص تبیین سیاست‌های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش‌هایی مواجه بودیم، اما باید به این موضوع واقف بود که برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تامین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست‌های کلان ورزش کشورحرکت کرد. اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تاخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی تصریح کرد: در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی، پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آنرا پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه‌های خود با مشکل مواجه نشوند چرا که کار آن‌ها آماده سازی و اعزام به رقابت‌های قاره‌ای و جهانی برای کسب سهمیه و مدال است لذا باید مورد حمایت واقع شوند این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن وررزش قوی برای ایران قوی حرکت نماییم.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: در کمیته هم باید جدای از تخصص گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات، با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون‌ها باشیم. باید قبول کنیم در برهه‌ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون‌ها داشته ایم به عنوان مثال بسیاری از فدراسیون‌ها با سرپرست اداره می‌شدند که همین موضوع کار را سخت می‌کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون‌ها به این موضوع اشاره کنم که پرداختی کمیته هدفمند شده، پول را به موقع می‌پردازیم و بالطبع انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون‌ها به حداقل رسیده، اما برخی تنش‌ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم با کمیته بین المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تا کنون هم برای المپیک پاریس سهمیه‌های خوبی کسب شد البته عده‌ای به تعداد اندک کاروان اعزامی پاریس اشاره می‌کنند حال آنکه اگر تیم‌های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند کنار بگذاریم، کاروان اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون‌های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آن‌ها را ایفا می‌کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم در آینده با برنامه ریزی بهتر و هدفگذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی پیش بینی می‌کنم در بازی‌های آینده آسیایی (ناگویا -ژاپن) نتایج بهتری کسب و حتی شانس پنجم شدن هم داریم. البته اگر مثل امسال، یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم بزودی این مسئله را حل کنیم.

سیدمناف هاشمی، دبیر کل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک پاریس اظهار داشت: مشکلی در پرداخت بودجه فدراسیون‌ها نداریم و حتی در سال گذشته بیشتر از مبلغ تعیین شده به بسیاری از فدراسیون‌ها پرداختی داشتیم و کمیته ملی المپیک به عنوان حامی تمام تلاشش را برای حمایت از فدراسیون‌ها انجام داد، ولی جدای از موارد فوق باید برای موفقیت از حواشی هم دوری کرد.

لازم به ذکر است در این نشست جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با روند تسریع فعالیت ها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت موفقیت در المپیک پاریس، برنامه ریزی برای ارتقای جایگاه ورزش در بازی‌های آسیایی آینده (ناگویا)، توجه بیش از پیش به مبانی فرهنگی، دیپلماسی ورزش، برون رفت از پاره‌ای چالش‌ها و موارد مختلف دیگر مطرح کردند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند
  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • بازگشت پاراتکواندو به فدراسیون تکواندو با شروع تمرینات
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • جای خالی آقای حرف حساب
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست