Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح الله توسلی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به دغدغه‌های مردم در خصوص وضعیت معادن و مشکلاتی که ایجاد کرده است، گفت: بنده بارها به معادن ایلانلو؛ معدن سوباشی؛ معدن همه کسی مراجعه کردم و پای درد دل مردم نشستم و وضعیت معادن و مشکلاتی که برای مردم ایجاد شده را به مسئولان ذیربط منتقل کردم.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید اجازه داد معدن از ظرفیت به مساله و خدای نکرده به چالش و بحران تبدیل شود و بعد از آغاز حفاری در معدن اقبلاق هم با مسئولان محترم در این زمینه صحبت کردم و هشدارهای لازم را دادم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته توسلی، معادن یک ظرفیت است و مسئولان محترم می‌گویند این معادن دارای مجوز هستند و باید کار کنند؛ بنده معتقدم هر گونه مجوز معدن و برداشت باید اصولی و با رعایت تمام ملاحظات انجام شود.

وی ادامه داد: نباید فردی که مجوز برداشت معدن دارد به زندگی و مزارع مردم و راه‌های منطقه آسیب بزند بلکه اگر خسارتی وارده شده باید خسارتهای وارده را هم جبران نماید و از همه مهم‌تر محیط زیست منطقه باید نسبت به موضوع حساسیت داشته باشد و تخریب محیط زیست به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی در خصوص اینکه چرا بخشی از درآمدهای معادن در شهرستانها هزینه نمی‌شود گفت: مسئولان محترم می‌گویند قانونی وجود ندارد که معادن موظف به هزینه بخشی از درآمدها در منطقه باشند. این موضوع بررسی خواهد شد و در صورت فقدان قانونی در این زمینه حتماً در مجلس در این زمینه تلاش خواهیم کرد تا به صورت قانونی در این زمینه اقدام لازم انجام شود.

وی افزود: مردم عزیز بدانند درباره منافع مردم با هیچکس ملاحظه ندارم و جوسازی‌های و تخریب‌هایی که در دوران انتخابات وجود داشت و در ابتدای راه هم شاهد انواع دیگری از آن هستیم در بنده تأثیری نخواهد داشت و به لطف خدا و حمایت مردم؛ مسائل را بررسی و تا حد توان پیگیری خواهم کرد.

کد خبر 5255847

منبع: مهر

کلیدواژه: بهار و کبودرآهنگ معادن حفظ محیط زیست ویروس کرونا بوشهر آمار کرونا کرمانشاه شیوع کرونا گرگان خطبه های نماز جمعه واکسن کرونا اردبیل اراک ایلام سیستان و بلوچستان عکس استانها حجاب و عفاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۱۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!

ایتنا - شرکت های مخابراتی و فناوری ژاپن در حال آزمایش نسل جدید اینترنت پرسرعت موسوم به 6G هستند که گفته می شود می تواند ۵۰۰ برابر سریع‌تر از اینترنت 5G باشد.
اپراتور مخابراتی ان.تی.تی و شرکت های دوکومو، ان.ای.سی و فوجیتسو با همکاری یکدیگر، موفق به توسعه یک دستگاه آزمایشی 6G شده‌اند که می‌تواند داده‌ها را با سرعت باور نکردنی ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه انتقال دهد.

این سرعت نزدیک به ۱۰ برابر اوج سرعت نسل پنجم اینترنت یا 5G و حدود ۵۰۰ برابر سریع تر از متوسط سرعت دریافتی یک گوشی هوشمند 5G است.

به طور مثال، با این سرعت می توان معادل ۸ تا ۹ فیلم سینمایی با کیفیت متوسط نتفلیکس را در هر ثانیه دریافت یا ارسال کرد!

تیم تحقیقاتی ژاپنی برای دستیابی به این موفقیت، از باندهای فرکانس بسیار بالای ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتزی استفاده کرده‌اند. این امر باعث افزایش چشمگیر ظرفیت و پهنای باند در مقایسه با نسل‌های قبلی اینترنت شده است.

کارشناسان معتقدند چنین سرعت انتقال داده باورنکردنی می تواند در زمینه های مختلفی از جمله دریافت ویدیوهای با کیفیت بالا، مدیریت ارتباطات بین خودروهای خودران و حتی برقراری ارتباط با دستگاه های فضایی موثر واقع شود.

 

سرعت ۱۰۰ گیگابیتی 6G نه تنها دستاورد شگفت‌انگیزی در زمینه انتقال داده است، بلکه از نظر افزایش ظرفیت شبکه نیز یک گام به جلو محسوب می شود. این بدان معنا است که تعداد بیشتری دستگاه می‌توانند همزمان به اینترنت متصل شوند.

البته باید توجه داشت که سرعت های گزارش شده حداکثری هستند و رسیدن به چنین سرعت هایی در محیط‌های واقعی نیازمند زیرساخت های پیشرفته سخت افزاری و نرم افزاری است.

اما به گفته متخصصان، با گذشت زمان و توسعه فناوری، ابعاد و هزینه های فناوری 6G نیز کاهش خواهد یافت و استفاده گسترده از آن امکان پذیر می شود.

دیگر خبرها

  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • ساماندهی هرچه سریع ساحل گیسوم