Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس جدیدی عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  در پاسخ به این پرسش که انتخاب یک فرد جناحی به عنوان شهردار آینده تهران چه آسیب هایی را متوجه مدیریت شهر تهران می کند؟ گفت: اینکه یک شخص پیش از شهرداری جزو جناح سیاسی، جامعه ورزشی، جامعه مهندسی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. باشد ویژگی‌هایی است که هر فردی می‌تواند داشته باشد و در کنار آن با تخصصی که دارد شهر را نیز اداره کند. اما باید شهردار شخصی باشد که بتواند با روحیه جهادی مشکلات شهر را حل کند و با مشکلات و معضلات کلان شهر تهران آشنا باشد.

او با اشاره به پیچیدگی‌های پایتخت در حوزه های اجتماعی، خدماتی و فرهنگی ادامه داد: شهر تهران از پیچیدگی‌های خاصی برخوردار است و جزو کلان شهرهای جهان محسوب می‌شود؛ بر اساس همین ویژگی نمی توان از اهمیت مدیریت شهر تهران غافل بود و بر ضرورت حضور شهرداری واقف به شهر تهران تاکید نکرد.

وی افزود: من معتقدم که شهردار آینده باید فردی باشد که در مدیریت شهری توانمند و کاردان باشد. برای انتخاب باید به رزومه گزینه‌ها به خوبی دقت کرد تا مشخص شود گزینه احتمالی واقعا می‌تواند شهر را اداره کند یا خیر.

عضو شورای شهر دوره چهارم ادامه داد: تهران یک شهر پویا و زنده است و طرح‌های ناتمام بسیاری در این شهر وجود دارد و فرد انتخاب شده باید برنامه‌ها را اولویت‌بندی کرده و مشکلات را یکی پس از دیگری حل کند. برای پویا نگه داشتن شهر باید شهردار به مردم توجه داشته باشد و مشکلات شهر را بشناسد. بنابراین تخصص و تجربه مدیریت شهری را نمی توان در انتخاب شهردار آینده نادیده گرفت.

جدیدی در پایان با تاکید بر تعامل شهردار با دولت ادامه داد: مهم‌ترین مرحله در مدیریت شهری مرحله اجرای برنامه و سیاست‌ها است. بنابراین شهردار تهران باید نگاهش این باشد که درآمدهای پایدار برای شهر تهران را بیشتر کند و از رفتن به سمت درآمدهای ناپایدار پرهیز کند. اینکه با دادن مجوز برای ساخت برج‌های آنچنانی بخواهیم شهر را اداره کنیم که هنر نیست؛ برعکس این عمل یعنی تخریب شهر. شهردار آینده باید ببیند می‌تواند از پس مدیریت شهر بر بیاید یا خیر. شهردار باید با دولت تعامل داشته باشد شهرداری که در تعامل با دولت نباشد نمی‌تواند موفق عمل کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری تهران شهردار آینده مدیریت شهر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی

شهردار منطقه ۸ تهران از جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری در پرونده‌‌ حقوقی منطقه به ارزش ۷۷ میلیارد تومان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌  فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8 با بیان اینکه با پیگیری اداره حقوقی منطقه در پرونده ملکی که در مرحله بدوی با حکم دادگاه در سال 1398 محکوم به پرداخت بهای تصرف گذر به متراژ 516/79 مترمربع در خیابان شهید حسن‌تکه در ناحیه 3 منطقه شده بود، اظهار کرد: دادنامه صادره در مرحله تجدیدنظر نقض ‌و از تضییع حقوق بیت‌المال و هدررفت بیش از 77 میلیاردتومان از بودجه شهرداری پیشگیری شد.

وی افزود: مالک ملک مذکور  با این ادعا که مساحت باقیمانده به میزان 516/79 مترمربع به صورت گذر در تصرف شهرداری بوده و باید مابه‌‌عوض آن توسط شهرداری به وی پرداخت شود، اقدام به اقامه دعوی کرده بود.

شهردار منطقه 8 تصریح کرد: در این راستا اداره حقوقی منطقه با همکاری حوزه‌های تخصصی دیگر همچون املاک و شهرسازی، اقدام به اثبات این مطلب کرد که گذر مذکور حاصل تقسیم خودسرانه و بی‌ضابطه ملک توسط مالک اولیه در دهه 50 و برای سهولت فروش بوده و مطابق ماده 101 قانون شهرداری‌ها، گذر ناشی از آن به رایگان متعلق به شهرداری است.

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو

به گفته تنهایی شهردار منطقه 8 شهر تهران، مدیریت شهری منطقه موفق به نقض رأی محکومیت در مرحله تجدیدنظر شده و دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم به بی‌حقی خواهان صادر و شهرداری در این دادگاه از تضییع حقوق خود جلوگیری کرد.

این اقدام مدیریت شهری منطقه، تلاش برای احقاق حقوق بیت‌المال و بازگشت 77 میلیارد تومان سرمایه به شهرداری را به دنبال داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • آغاز ساخت ایستگاه مترو بازارک رباط کریم
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • خروج علیه شهردار تهران
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان