Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: با هماهنگی استانداران و روسای سازمان حمل و نقل جاده ای مقرر شد که از ظرفیت هر استان برای حمل نهاده های دامی استفاده شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از خانه ملت، محمد جواد عسکری نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در تشریح نظارت میدانی از بندر امام خمینی (ره) گفت: در حال حاضر حدود 3 میلیون و 400 هزار تن نهاده در انبارها دپو شده، 200 هزار تن در حال تخلیه و یک میلیون و 500 هزار تن در لنگرگاه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این میزان یک میلیون و 200 هزار تن توسط پشتیبان امور دام و مابقی توسط بخش خصوصی وارد کشور شده است.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در بازدید قبلی خود از بندر امام با مشکلاتی در حوزه حمل و نقل، وزن کشی و عدم اتصال باسکول ها به سامانه گمرک مواجه شدیم، ادامه داد: با پیگیری های کمیسیون کشاورزی مشکلات حمل نهاده های دپو شده در بندر امام (ره) کاهش داده شده است، در کمیسیون کشاورزی مقرر شد  کامیون های بیشتری برای حمل نهاده های دامی مدنظر قرار گیرد که تاکنون به صورت روزانه 2400 کامیون نهاده ها را حمل می کنند. تلاش می کنیم این میزان به حدود 3 هزار کامیون مقرر در هر روز افزایش یابد.

وی با بیان اینکه در نشستی با مسئولان وزارت کشور و سازمان حمل و نقل جاده ای مقرر شد که استانداران با همکاری روسای سازمان حمل و نقل استان ها، برابر میزان نیاز خود کامیون برای حمل نهاده های دامی تدارک ببینند، تصریح کرد: تعدادی از استان ها برای حمل نهاده های دامی وارد عمل شده اند و تعدادی دیگر نیز اعلام آمادگی کرده اند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه همه باسکول های بندر امام خمینی (ره) برای وزن کشی کامیون های حمل نهاده فعال شده اند و تلاش شده زمان بارگیری و خروج کامیون ها از بندر کاهش داده شود، افزود: خوشبختانه کامیون داران حاضر در بندر امام خمینی (ره) از کاهش زمان بارگیری خود رضایت دارند.

عسکری با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات موجود در حمل نهاده ها، سبک بودن سویا است، زیرا با توجه به پایین بوده وزن این محصول ، کامیون داران تمایلی برای حمل آن ندارند، گفت: در حال حاضر نهاده دامی به میزان کافی در انبارها وجود دارد، نگران این هستیم که سویاهای دپو شده دچار حریق شوند.

وی با بیان اینکه کمیسیون کشاورزی تلاش کرده است که تمامی ظرفیت های کشور برای حمل نهاده ها به کار گرفته شود، گفت: در حال حاضر راه آهن برای حمل نهاده های دامی دپو شده اعلام آمادگی کرده، اما با مشکلاتی نیز مواجه است.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس یازدهم با بیان اینکه علی رغم جلسات مختلف وزارت جهاد کشاورزی نتوانسته است ایرادات سامانه بازارگاه را برطرف کند، عنوان کرد: باید سیستم های نظارتی قوی تر عمل کنند تا مشخص شود نهاده های بارگیری شده به چه مقصدی می رسند، مجموعه های امنیتی اعلام می کنند که 10 کامیون با یک پلاک از بندر خارج می شود که این موضوع نشان از فساد نهادینه در زمینه نهاده های دامی دارد که باید با آن به صورت سریع و شفاف برخورد شود.

عسکری با بیان اینکه مسئولان پشتیبانی امور دام در کمیسیون اعلام کرده اند که تنها برای تامین 15 روز نیاز کشور نهاده دامی در اختیار دارند، اما شواهد نشان می دهد که نهاده بسیار زیادی در انبارها دپو شده و این مباحث نشان از دست های پشت پرده دارد، ادامه داد: با تداوم شرایط فعلی طی 10 تا 15 روز آینده تمامی نهاده های دپو شده در کشور توزیع و نگرانی دامداران برطرف می شود.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: هماهنگی های به وجود آمده برای توزیع نهاده های دامی باید در قالب برنامه و نقشه راه تداوم داشته باشد تا تولیدکنندگان کشور با مشکل مواجه نشوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی سازمان حمل و نقل جاده ای بندر امام خمینی ره سامانه گمرک وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی وزارت کشور سازمان حمل و نقل جاده ای سامانه گمرک بندر امام خمینی ره نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی برای حمل نهاده های دامی مجلس شورای اسلامی برای حمل نهاده ها کمیسیون کشاورزی بندر امام حمل و نقل هزار تن دپو شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا



به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خانه ملت، عادل نجف زاده در دیدار معاون نخست وزیر اوگاندا که امروز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد افزود: بهره برداری ایران و اوگاندا از ظرفیت های موجود در دو کشور یکی از اهداف جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط دوجانبه است.
وی تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه های دوجانبه بین ایران و اوگاندا را ضروری دانست و ادامه داد: براساس آمارهای گمرک، تراز تجاری بین ایران و اوگاندا شرایط مطلوبی ندارد در حالی‌که ظرفیت افزایش و تشکیل بلوک‌های اقتصادی وجود دارد.
نجف زاده افزود: آمادگی داریم تا با صادرات خدمات فنی و مهندسی، تامین تجهیزات پزشکی، جاده سازی و انتقال آب و برق با اوگاندا همکاری کنیم.
همچنین معاون نخست وزیر اوگاندا نیز در این نشست گفت: توافقنامه‌هایی که بین روسای جمهور دو کشور به امضا رسیده باید از طریق تاسیس کمیسیون مشترک اجرائی شود.
خانم روکیا ناکاداما با بیان اینکه مواد اولیه مناسبی در اوگاندا وجود دارد که با استفاده از مهارت و فناوری ایرانی می‌تواند برای هر دو کشور نتایج مثبتی به دنبال داشته باشد، افزود: به تجهیزات پزشکی در کشور خود نیاز داریم. همچنین علاقمند به همکاری با ایران در زمینه زیرساخت های نفت، گاز و پتروشیمی هستیم.

دیگر خبرها

  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد