Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-26@12:36:58 GMT

فاضلاب دماوند و رودهن موضوع ملی است

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۰۲۸۷۶

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران گفت: ساماندهی فاضلاب شهرهای دماوند و رودهن موضوعی ملی است که هم این منطقه را دچار مشکل کرده و هم آب شرب تهران را تهدید می‌کند.

به گزارش «انرژی امروز» از خبرگزاری ایسنا، محمدرضا بختیاری روز یکشنبه در نشست بررسی امور مربوط به آب و فاضلاب شهرستان دماوند که با حضور برخی مسوولان شهرستان در فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع، در حال اخذ مجوز سازمان برنامه و بودجه هستیم و بر این اساس، حداکثر ظرف مدت ۳ ماه آینده عملیات اجرایی طرح مذکور آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این خصوص بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان به اعتبار این طرح افزوده شد، بیان داشت: انتظار ما از شوراهای اسلامی شهر، تسریع در صدور مجوزهای حفاری و تعامل در خصوص طرح جمع آوری شبکه فاضلاب است.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: از دیگر اقدامات مدنظر، انتقال آب از دو محور دلیچای و سد لار است تا به این ترتیب در سال های آتی تمامی شهرهای شهرستان دماوند تحت پوشش قرار گیرد.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: خوشبختانه مشکلی از لحاظ تأمین آب در شهر تهران وجود ندارد، اما در شهرستان های استان تهران به دلیل قطعی برق شاهد کاهش دبی و قطعی آب بودیم.

وی گفت: بر این اساس باید با تشکیل کمیته ۳ گانه شامل معاونت عمرانی فرمانداری دماوند، آبفای دماوند و امور منابع آب شهرستان، آسیب شناسی صورت گرفته و چاه های غیرمجازی که کیفیت مناسبی دارند شناسایی و در مدار آب شرب شهرستان قرار گیرد.

بختیاری تصریح کرد: با توجه به طرح موضوع قطعی مکرر آب در روزهای اخیر در دماوند، دو ژنراتور برای شهرستان دماوند تخصیص خواهد یافت تا در زمان قطعی برق، مشکلی از لحاظ آب وجود نداشته باشد.

اجرای طرح جمع آوری شبکه فاضلاب در رودهن در اولویت قرار دارد
سیداحمد رسولی نژاد، نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: اجرای طرح جمع آوری شبکه فاضلاب در رودهن در اولویت قرار دارد و این در حالی است که اعتبار این پروژه در سال گذشته ۸ میلیارد تومان بود که به طور کامل تخصیص نیافت.

وی افزود: این طرح پروژه ای ملی است و از این رو در سال جاری ۳۰ میلیارد تومان بودجه در این خصوص در نظر گرفته شده و در ادامه نیز تلاش ما بر استفاده از اعتبارات ملی و استانی در این زمینه است.

تاکید استفاده بهینه از چاه‌های غیرمجاز در جهت مصرف آب شرب دماوند
مهدی حیدری، فرماندار شهرستان دماوند نیز در این نشست گفت: با توجه به وجود چاه‌های عمیق و غیرمجاز در شهرستان به نظر می‌رسد که انسداد تنها راه درست نباشد.

وی افزود: در این راستا، می‌توان با استفاده از ظرفیت برخی از چاه‌های به لحاظ سلامت و کیفیت و قرار دادن در مدار مصرف آب شرب شهرستان، مورد استفاده عموم قرار گیرد.

فرماندار دماوند اظهارداشت: با توجه به اهمیت بحث شبکه فاضلاب، نگرانی هایی در خصوص چالش‌های به وجود آمده در مورد طرح جمع آوری شبکه فاضلاب در دماوند و عدم اجرای طرح مذکور در رودهن وجود دارد که باید تصمیمات لازم از سوی متولیان امر با اولویت اجرای هرچه سریعتر پروژه اتخاذ شود.

این مقام مسوول ادامه داد: هر روز تاخیر در اجرای پروژه فاضلاب دماوند و رودهن، ضمن به خطر افتادن سلامت شهروندان دماوند، قطعا امنیت سلامت آب شرب شهروندان تهرانی از منبع سد ماملو را هم به خطر خواهد انداخت.

برچسب هاایران خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) شرکت آب و فاضلاب استان تهران (آبفای تهران) محمدرضا بختیاری

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا شرکت آب و فاضلاب استان تهران آبفای تهران محمدرضا بختیاری آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو طرح جمع آوری شبکه فاضلاب شهرستان دماوند استان تهران آب و فاضلاب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۲۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرعامل ، سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب و رئیس اداره بهره بردای آب شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی در سمینار توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در تبریز حضور یافتند

این سمینار با هدف ترغیب فعالان عرصه صنعت برای ایجاد نیروگاه های تجدیدپذیر به استناد ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان در محل هتل پتروشیمی تبریز برگزار شد.

در این سمینار عنوان شد، صنایع با قدرت قراردادی بیش از یک مگا وات موظفند معادل یک درصد از برق مصرفی سالیانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند.

در حاشیه این سمینار یداله سلطانی مدیر آب و فاضلاب شهرستان خوی با بیان اینکه ظرفیت اسمی تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی بیش از یک مگا وات است، اظهار داشت: باید برنامه ریزی لازم برای احداث نیروگاه تجدید پذیر جهت تولید حداقل یک درصد از مصرف سالیانه خود انجام شود.

دیگر خبرها

  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • بهره برداری از خانه بهداشت کارگری در دماوند
  • تخلیه ماهانه۵۰۰ تن زباله و لجن از کانال‌ های آب تهران | روایت کارگرهایی که در مسیر پاکسازی کانال‌های شهر جان می‌ دهند
  • پیگیری مشکلات فاضلاب منطقه ۲۲ تهران
  • بررسی روند عملیات اجرایی و میزان پیشرفت پروژه‌های امور آب و فاضلاب سلماس
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • وضعیت رودخانه‌های «آه» و «سیاهرود» در آبعلی و رودهن پایش می شود