Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه از فردا ۲۲ تیرماه مسئولیت تنظیم بازار محصولات کشاورزی به وزارت جهادکشاورزی باز می‌گردد گفت: این کمیسیون با دقت اجرای مصوبه لغو قانون انتزاع اختیار بخش کشاورزی را رصد کرده و از این پس مطالبات مردم را از یک متولی و فرمانده واحد پیگیری خواهد کرد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام خانه ملت، سید «جواد ساداتی‌نژاد» با اشاره به بازگشت مسئولیت تنظیم بازار محصولات کشاورزی به وزارت جهادکشاورزی گفت: فردا ۲۲ تیر ماه روز پایان مصوبه لغو قانون انتزاع اختیار بخش کشاورزی است که بر اساس آن از فردا اختیارات مربوط به تنظیم بازار صادرات، واردات و تعرفه‌های بخش کشاورزی که در تاریخ ۲۲ تیر ماه سال ۹۸ از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صمت داده شده بود، مجدداً به وزارت جهاد کشاورزی باز می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بی تردید فردا روز بسیار مهمی برای تنظیم و ساماندهی بازار محصولات کشاورزی بوده و به معنی برگشت اقتدار به حوزه کشاورزی است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: وزارت صمت بر اساس قانون موظف است اختیارات مربوطه را به وزارت جهاد کشاورزی داده و این وزارتخانه نیز اقدامات لازم را در حوزه تنظیم بازار محصولات کشاورزی انجام دهد. همچنین شرکت بازرگانی دولتی «gtc» از فردا تحت مدیریت و وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود و بر اساس آن وظایف و مسئولت‌ها نیز بر عهده این وزارتخانه قرار می‌گیرد که اتفاق بسیار مهمی در حوزه کشاورزی است.

وی ضمن تشکر از وزارت صمت برای برگرداندن اختیارات تنظیم بازار محصولات کشاورزی و شرکت بازرگانی دولتی به وزارت جهاد کشاورزی، گفت: کمیسیون کشاورزی با دقت مصوبه لغو قانون انتزاع اختیار بخش کشاورزی را رصد خواهد کرد تا به صورت کامل انجام شده و حوزه کشاورزی تحت فرماندهی واحد قرار بگیرد. از طرفی مجلس نیز به عنوان دستگاه نظارتی از این فرماندهی واحد، انتظار پاسخگویی واحد داشته و مطالبات مردم از یک مرجع و متولی مشخص پیگیری می‌شود.    بیشتر بخوانید: ورود سالانه ۱.۲ میلیون تن انواع گندم به چرخه خوراک دام   انتهای پیام/ برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی تنظیم بازار محصولات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۳۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان

آفتاب‌‌نیوز :

فتح‌الله توسلی امروز با بیان اینکه کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران موجب گلایه کشاورزان استان شده است، اظهار کرد: با توجه به تصمیمات قبلی حدود ۲۰ میلیون لیتر سهمیه سوخت تراکتور‌ها کاهش پیدا کرده و این موضوع مشکلاتی را برای کشاورزان ایجاد نموده است.

وی گفت: نمایندگان نیز در گلایه به این وضعیت در صحن علنی مجلس اقدامات ناهماهنگ وزارت نفت، جهاد کشاورزی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا را غیر قابل قبول دانسته و نسبت به ساماندهی این موضوع تأکید کردند.

نماینده بهار و کبودراهنگ در مجلس ادامه داد: کشاورزی که در این شرایط سخت اقتصادی در حوزه تولید فعالیت دارد نباید با معادله چندمجهولی مواجه شود و این وضعیت اصلا پذیرفتنی نیست.

 وی افزود: نباید چنین باشد که افرادی در پایتخت یک شبه تصمیم بگیرند سهمیه سوخت یک استان را کاهش دهند و مردم با مشکل و کمبود سوخت مواجه شوند.

توسلی اضافه کرد: پیرو پیگیری‌های انجام شده امروز جلسه‌ای در مرکز مکانیزاسیون جهاد کشاورزی با حضور مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز، رئیس مرکز مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی، مرکز آمار وزارت جهاد کشاورزی، شرکت پالایش نفت و سازمان بازرسی کشور تشکیل دادیم و دغدغه کشاورزان را مطرح کردم.

وی در این باره گفت: طی بررسی‌ها مقرر شد کمیته‌ای در اسرع وقت در وزارت جهاد کشاورزی در خصوص بررسی مجدد کاهش سهمیه سوخت کشاورزان تشکیل و اقدام شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان