Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - شب گذشته یکی از بیماران بخش کرونا از بیمارستان سراوان با دستور پزشک مرخص شده و پس از ۶ ساعت با ایست قلبی تنفسی از دنیا رفت؛ که در پی آن وزیر بهداشت دستور رسیدگی ویژه به موضوع را صادر کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سراوان، شب گذشته یکی از بیماران خانم بخش کرونا از بیمارستان «رازی» شهرستان سراوان که با دستور پزشک مرخص شده بود، پس از 6 ساعت از مرخصی با ایست قلبی تنفسی از دنیا رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برادر مرحومه باران‌زهی در رابطه با فوت این بیمار به خبرنگار خبرگزاری تسنیم در سراوان اظهار داشت: خواهر بنده دیروز ساعت 15 پس از چهار روز بستری در بیمارستان، با دستور پزشک متخصص مرخص شده و مجدد در ساعت 18 به دلیل دیسترس تنفسی و حال عمومی بد با وجود اکسیژن درمانی در منزل، از منزل به بیمارستان مراجعه و در اورژانس بستری شده و در ساعت 22 دچار ایست قلبی تنفسی شده و به بخش کرونا منتقل شد و فوت کرد.

موافقت وزیر بهداشت با واکسیناسیون خبرنگاران سیستان و بلوچستان/ بیماران کرونایی استان رایگان درمان می‌شوندپای درد دل کادر درمان سیستان و بلوچستان؛ پروتکل‌های بهداشتی را به خاطر عزیزانتان رعایت کنید + فیلموزیر بهداشت: بیماران کرونایی بستری سراوان نیازی به پرداخت فرانشیز درمانی ندارند+ فیلم

وی افزود: ما معتقدیم این اتفاق در پی قصور رخ داده و خواستار رسیدگی به موضوع هستیم؛ بیماری با 85 درصد درگیری ریه را شب قبل از حضور و بازدید وزیر بهداشت مرخص می‌کنند.

سعید نمکی وزیر بهداشت نیز در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با شیوع کرونای شهرستان سراوان با اشاره به اینکه دیشب خبری دریافت کردم که یک بانوی بزرگوار به دلیلی فوت کردند، گفت: آقای جان بابایی و خانم عابدینی که از ‏فوق تخصص‌های برجسته بیمارستان «مسیح دانشوری» هستند و بیش از هفت تا هشت هزار بیمار را مداوا کرده‌اند مسئولیت داده‌ام ‏تا پرونده را رسیدگی کنند و در صورتی که قصور پزشکی صورت گرفته باشد طبق قانون برخورد صورت گیرد.

 

 

انتهای پیام/396/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۳۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو

بعد از پیگیری تسنیم در خصوص حجم بالای تخصیص ارز به مونتاژکاران و عدم کاهش التهابات بازار خودرو، وزیر صمت تیم کارشناسی را به جهت بررسی فرایندهای مذکور تعیین کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست 100 واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • وزیر کشور: انتقال پایتخت ۱۰۰ میلیارد دلار لازم دارد
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • تمامی مصدومان حادثه واژگونی مینی‌بوس کارگران کاشمر از بیمارستان مرخص شدند
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان