Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هئیت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران در نامه‌ای با موضوع موانع، راهکارها و پیشنهادات توسعه داروسازی کشور خطاب به رییس‌جمهور منتخب درخواست کرد که ارز دارو و مواد اولیه آزاد شود.

به گزارش مشرق، دکتر محمد عبده‌زاده رئیس هئیت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران در نامه‌ای با موضوع موانع، راهکارها و پیشنهادات توسعه داروسازی کشور خطاب به جناب آقای حجت‌الاسلام رئیسی، رییس‌جمهور منتخب تاکید کرد:‌ هیئت‌مدیره سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی به نمایندگی از صنعت استراتژیک داروسازی کشور، اهم مشکلات حوزه تولید دارو در کشور و راهکارهای پیشنهادی توسعه صنایع داروسازی را به اطلاع می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: صنعت داروسازی در ایران بدون شک یکی از ستون‌های نظام سلامت است و نقش بی‌بدیلی در تامین داروی موردنیاز بیماران ایفا می‌کند. در کنار تمام پتانسیل‌ها و موفقیت‌هایی که این صنعت دارد، چالش‌هایی نیز وجود دارد که برخی از آن‌ها را به طور خلاصه عنوان می‌کنیم.

عبده زاده در ادامه به دسته‌بندی چالش‌ها اشاره و عنوان کرد: در خصوص چالش‌های زیرساختی باید به تعریف شفاف چشم‌انداز ماوریت‌ها و اهداف سازمان غذا و دارو، طراحی سند توسعه صنعت داروسازی در سطح ملی و برنامه عملیاتی متناظر با آن با همکاری ذینفعان مختلف این صنعت پرداخت.

وی در خصوص چالش‌های سیاست‌های ارزی دولت در بخش دارو گفت: این مشکل باعث می‌شود توان شرکت‌ها برای توسعه خطوط جدید سرمایه‌گذاری در کیفیت و استانداردهای تولید و توسعه محصولات دارویی با تکنولوژی بالاتر کاهش یابد. از این رو سندیکا برای برون‌رفت از این مشکل پیشنهاد می‌دهد حذف نظام‌های موازی ارز، آزادسازی و یکسان‌سازی نرخ ارز و انتقال حمایت‌های دولتی به سازمان‌های بیمه‌گر در دستور کار قرار گیرد. همچنین لازم است ارز دارو و مواد اولیه آزاد شود. در صورت اجرای این سیاست باید از طریق قیمت‌گذاری مناسب اطمینان حاصل شود هزینه‌ای از اجرای این طرح به سمت داروسازی تحمیل نشود.

وی چالش‌های رگولاتوری را با محدودیت فهرست دارویی کشور، سیاست‌های قیمت‌گذاری ناکارآمد و نبود حکمرانی مطلوب عنوان وتصریح کرد: راهکارهای پیشنهادی سندیکا در این خصوص آشنایی نهادهای سیاست‌گذاری شامل غذا و دارو با مختصات و چالش‌های تولید در صنعت داروسازی و استفاده از دیدگاه‌ها و مشارکت انجمن‌ها و سندیکاهای صنعت داروسازی در سیاست‌گذاری‌های مرتبط، جذب نیروی آموزش دیده و انتخاب مدیران سازمان بر اساس شاخص‌های مدیریتی، تسهیل ورود محصولات دارویی تولیدشده توسط صنعت به فهرست دارویی کشور و اصلاح ضابطه قیمت‌گذاری در جهت توسعه صنعت با افزایش شفافیت و بهینه‌سازی فرایند قیمت‌گذاری و ایجاد قابلیت پیش‌بینی قیمت برای شرکت‌های تولیدی در زمان توسعه محصولات جدید و شفاف شدن فرایند بازبینی سالانه قیمت‌ها (ایجاد و تقویت انگیزه‌های مالی زنجیره تامین برای ترویج مصرف داروهای تولید داخل) و استفاده از ابزارهای پوشش بیمه جدیدتر است.

فهرست کمبودهای دارویی روزبه‌روز طولانی‌تر می‌شود!

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان سازمان غذا و دارو سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سندیکا صنعت داروسازی قیمت گذاری چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۳۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • اقدامات اولیه ثبت جهانی «فلک‌الافلاک» باید تا مردادماه انجام شود
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی