Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که واکسن آنفلوانزا از افراد در برابر برخی عوارض شدید ناشی از ابتلا به کووید-۱۹ محافظت می‌کند.

به گزارش پایگاه اینترنتی یورک الرت، تجزیه و تحلیل داده‌های بیماران در سراسر جهان نشان می‌دهد که تزریق سالانه‌ واکسن  آنفلوانزا، خطر ابتلا به سکته مغزی، سپسیس و ترومبوز سیاهرگی عمقی (لخته خونی در دیواره داخلی یک سیاهرگ عمقی) را در بیماران مبتلا به کووید-۱۹ کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج این مطالعه نشان داد، بیماران مبتلا به کووید-۱۹ که واکسن آنفلوانزا زده بودند کمتر به اورژانس مراجعه کردند و در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

ایمن سازی جهانی علیه کووید-۱۹ به یک چالش دلهره آور تبدیل شده است و به رغم افزایش روزافزون تولیدات واکسن به نظر می‌ رسد برخی از کشورها موفق به واکسینه کردن بخش بزرگی از جمعیت خود تا سال ۲۰۲۳ نشوند.

به تازگی چندین مطالعه نشان داده که واکسن آنفلوانزا ممکن است بتواند از افراد در برابر کووید-۱۹ محافظت کند؛ به این معنی که واکسن آنفلوانزا می تواند سلاحی ارزشمند برای مبارزه با همه‌گیری کووید-۱۹  باشد.

« سوزان تقیوف» از دانشکده پزشکی میامی میلر در آمریکا و همکارانش در این مطالعه داده‌های مربوط به ده‌ها هزار بیمار را در سراسر جهان مورد بررسی قرار دادند.

در این مطالعه که بزرگترین مطالعه از نوع خود به شمار می رود محققان سوابق الکترونیکی سلامت بیش از ۷۰ میلیون بیمار را که در پایگاه داده تحقیقاتی  TriNetX نگهداری می شد، بررسی کردند.

نتایج این تحقیق نشان داد ، افرادی که واکسن آنفلوانزا دریافت نکرده بودند به طور قابل توجهی(بیش از ۲۰ درصد) در بخش مراقبت‌ های ویژه بیمارستان بستری شدند. این افراد تا ۵۸ درصد بیشتر به اورژانس مراجعه کردند و دچار سکته مغزی شدند. همچنین تا ۴۰ درصد بیشتر دچار ترومبوز سیاهرگی عمقی شدند.

با این حال هنوز مشخص نیست که چگونه واکسن آنفلوانزا در برابر کووید-۱۹ محافظت ایجاد می‌کند اما بر طبق نظریه‌ ها  این واکسن سیستم ایمنی ذاتی را تقویت می‌ کند.

نویسندگان این مطالعه می‌ گویند که نتایج تحقیقات آنها نشان می‌ دهد که واکسن آنفلوانزا از ابتلا به نوع شدید کووید-۱۹ جلوگیری می‌ کند اما در عین حال تحقیقات بیشتری برای اثبات این موضوع و درک ارتباط میان این واکسن و کووید-۱۹، باید انجام شود.

به گفته این محققان، واکسن آنفلوانزا می‌ تواند به کشورهایی که دچار کمبود واکسن کووید-۱۹ هستند، کمک کند.

نتایج این مطالعه به صورت آن لاین در کنگره میکروبیولوژی بالینی و بیماری های عفونی اروپا(ECCMID) ارائه شد./ ایرنا 

به وقت تبانی کرونا و آنفلوآنزا شما باید امسال واکسن آنفلوآنزا بزنید پاسخ به همه سوالات مرتبط با واکسن کرونا تهدید سلامت جامعه با همزمانی کرونا و آنفلوآنزا واکسن آنفلوانزا کرونا را مهار نمی‌کند/ تزریق رایگان به زنان باردار ضد و نقیض‌های واکسن آنفلوانزا برای مقابله با کرونا/ احتمال واکسینه شدن کادر درمان هلند   آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید            

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: واکسن آنفلوانزا کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۳۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که فقر بر رشد مغز کودکان تأثیر می‌گذارد.

به نقل از ارث، آیا می‌دانستید که جایگاه شما بر روی نردبان اقتصادی، می‌تواند به شدت بر آنچه درون ذهن شما می‌گذرد تأثیر بگذارد؟

نتایج تحقیق جدید این واقعیت نگران‌کننده را نشان می‌دهد که فقر عمیقاً بر مغز تأثیر می‌گذارد، با اثراتی که می‌تواند تا آخر عمر باقی بماند.

قبل از این تحقیق، دانشمندان نکاتی در مورد چگونگی تأثیر فقر بر مغز و نتایج زندگی می‌دانستند و نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که کودکان فقیر در مدرسه با مشکلات بیشتری مواجه هستند.

تحقیقات بیشتر ارتباط بین فقر و مشکلات سلامت جسمانی را نشان دادند. این مطالعه تمام آن شواهد پراکنده را در بر می‌گیرد و آنها را در کنار هم قرار می‌دهد و تصویری واضح ایجاد می‌کند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که فقر، افراد را در معرض عوامل منفی مانند استرس، تغذیه نامناسب و سموم محیطی قرار می‌دهد. این عوامل ساختار فیزیکی و عملکرد مغز را تغییر می‌دهند، به خصوص زمانی که در دوران رشد کودک اتفاق می‌افتد.

زندگی در فقر به معنای نگرانی دائمی است. وقتی کودکی همیشه در حالت «جنگ یا گریز» است، مغزش غرق از هورمون‌های استرس مانند کورتیزول می‌شود. با گذشت زمان، کورتیزول به‌طور فیزیکی به مناطقی از مغز که مسئول حافظه، یادگیری و تنظیم هیجانی هستند آسیب می‌رساند. به این فکر کنید که مغز به آرامی تحت تأثیر استرس مداوم فرسوده می‌شود.

جوامع کم درآمد اغلب به کارخانه‌ها، بزرگراه‌ها یا دیگر منابع آلودگی هوا و آب نزدیک‌تر هستند. کودکان در این مناطق تنفس می‌کنند و مواد شیمیایی مضر را می‌بلعند.

بدترین بخش این است که این تأثیرات معامله یکباره نیستند. آسیب مغزی وارد شده در دوران کودکی می‌تواند عواقب مادام‌العمر داشته باشد. به‌عنوان مثال، کودک پر استرس که برای یادگیری در مدرسه تلاش می‌کند، احتمال بیشتری دارد که ترک تحصیل کند و چرخه فقر را در نسل بعدی تداوم بخشد.

نتایج این تحقیق در مجله Reviews in the Neurosciences منتشر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟
  • تشخیص گرایش سیاسی افراد از روی چهره‌شان توسط هوش مصنوعی
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان
  • این اسید لاغرتان می‌کند