Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز وکلا با اشاره به اینکه ثبت‌نام آزمون وکالت از هفته اول مردادماه آغاز می‌شود به تشریح عملکرد این سازمان پرداخت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی بهادری جهرمی، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در نشست «برگزاری آزمون‌های مرکز» اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ آزمون وکالت و کارشناسی را برگزار می‌کنیم مجری آزمون سازمان سنجش است و تاریخ برگزاری اواخر شهریور است که اصل برآن است که در این تاریخ برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: امسال هم در تاریخ ۱۹ شهریورماه آزمون سراسری وکالت را خواهیم داشت و کارشناسی را هم ۱۸ شهریور ماه در مرکز استان سراسر کشور برگزار خواهد شد.

بهادری جهرمی بیان کرد: در ۴۲ شهر پیش از این آزمون را برگزار کرده‌ایم و امسال در آزمون ۱۴۰۰ برای کارشناسی دادگستری در ۲۵ رشته آزمون را برگزار خواهیم کرد تفصیل رشته‌ها در آگهی آزمون منتشر خواهد شد.

رئیس مرکز وکلا با اشاره به اینکه سال گذشته در ۶۰ رشته آزمون داشته‌ایم عنوان کرد: داشتن سابقه ۵ سال در برخی رشته‌ها ضروری است و تمامی فارغ‌التحصیلان رشته‌های دانشگاهی توانایی شرکت در آزمون کارشناسی را دارند مگر اینکه سابقه تجربی را نداشته باشند.

بهادری جهرمی در خصوص ظرفیت تصریح کرد: تا قبل از این ظرفیت جذب وکیل و کارشناسان مشخص شده بودند در مرکز، اما علاوه بر ظرفیت؛ نمره مشخصی هم مد نظر بوده است برای مثال در کانون کارشناسان نمره ۱۲ از ۲۰ است در حال حاضر مرکز چه برای آزمون وکالت و کارشناسی حد نصاب نمره ۱۰ از ۲۰ را دارد و بدین ترتیب کیفیت سطح کیفی داوطلبان محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه سقف ظرفیت رعایت می‌شود یعنی به فرض اینکه حد نصاب نمرات خوب باشد باز هم از توانایی نظارت و کارآموزی چند نفر را برخوردار خواهیم بود.

بهادری جرمی گفت: آزمون ما آزمون کارآموزی وکالت و آموزش است و مرکز باید بتواند دوره کارآموزی افراد را مدیریت کند یعنی دادگاه‌ها توانایی پذیرش داشته باشند و یا پرونده‌ای وجود داشته باشد بنابراین حداکثر ممکن را در نظر می‌گیریم.

وی اظهار داشت: برای آزمون ۱۴۰۰ سقف ظرفیت فعلاً تصویب نشده است، اما پیشنهاد مراکز وکلای استان‌ها برای کارشناسی در کشور کمتر از ۱۵ هزار نفر است که تصویب نخواهد شد چرا که چیزی کمتر از هفت هزار نفر از سوی شورای عالی مدیریت تصویب شده است.

رئیس مرکز کانون وکلا تصریح کرد: پیش بینی می‌کنم ظرفیت به کمتر از ۷ هزار نفر برسد؛ برای آزمون وکالت هم حدود شش هزار نفر است چراکه در سال ۹۸ و ۹۹ کارآموز زیادی گرفته‌ایم و به دلیل تکمیل ظرفیت در استان‌ها توانایی جذب نداریم.

وی در خصوص افرادی که مشمول سهمیه ایثارگری می‌شوند بیان کرد: این افراد از امروز با مراجعه به سازمان محل اعزام کد دوازده رقمی ایثارگران را دریافت کنند که هنگام ثبت نام ورود این کد ضروری است.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گفت: ثبت نام آزمون نیمه اول مردادماه است و مجری آزمون سازمان سنجش است؛ آزمون دو مرحله است یکی کتبی و دوم شفاهی که با هدایت شورای عالی مرکز و توسط شورای عالی استانی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۱۴ هزار نفر از داوطلبان قبل مصاحبه کردند افزود: در آزمون امسال سازمان سنجش و کانون کارشناسان به صورت مشترک آزمون کارشناسی را مشترکا برگزار خواهند کرد.

بهادری جهرمی گفت: نکته مهم در خصوص آزمون امسال این است که درس حقوق اساسی به منابع آزمون وکالت در کشور اضافه شده است و جز منابع آزمون در حوزه وکالت بوده است.

وی در خصوص اقدامات مرکز کانون وکلا گفت: در حوزه دادسرای انتظامی در حوزه کارشناسی همه شکایات در هر شهری باید در تهران تجمیع می‌شد، اما در طول این دو سال دادسرا‌های انتظامی را در سراسر استان‌ها دایر کرده‌ایم و بیش از ۱۲۰ دادیار انتظامی در سراسر کشور داریم که رشد ۱۳ درصدی داشته‌ایم.

وی بیان کرد: در حوزه دادگاه انتظامی ما در سراسر کشور چهار قاضی داشته‌ایم که به تخلف کارشناسان رسیدگی می‌کردند و امروز این عدد به ۳۸ نفر رسیده است که نه و نیم برابر شده است.

رئیس مرکز وکلا تصریح کرد: همچنین شعبه تجدید نظر یک شعبه بود که الان دوبرابر شده است یعنی دو شعبه و شش قاضی؛ لازم به ذکر است سابق بر این دادسرا و رسیدگی ما در استان‌ها که از قبل غیر حضوری بود حضوری شده است و در حوزه نزدیک شدن به استاندارد‌ها به نقطه قابل قبولی رسیده‌ایم.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۶۰ دادیار و ۳۸ قاضی بدوی داریم همچنین ۵۳۰۰ شکایت در سطح کشور داشتیم که ۳۵۰۰ شکایت از وکلا بوده است و ۳۳۰۰ مورد منتهی به صدور قرار منع شده است.

بهادری جهرمی اظهار کرد:۲۶ مورد را در طول دو سال گذشته تعلیق پروانه داشته‌ایم و از نهاد وکالت خواهشمندیم که در این موارد جدی‌تر برخورد کنند.

وی در خصوص ابطال پرونده گفت: متأسفانه ابطال پرونده از تعلیق بیشتر بوده است.

رئیس کانون وکلا در خصوص رسیدگی به پرونده بازیگر معروف اعلام کرد: پروانه فرد مورد نظر تعلیق شده است.

وی تصریح کرد: یکی از تحول‌هایی که در این دوره مدیریتی داشته‌ایم این است که مرکز توانست شناسه ملی اخذ کند و در طول این دو سال برای ۶۲ مرکز استانی شناسه ملی اخذ شد و امروز تمامی ارکان مرکز دارای شناسه اختصاصی هستند و ماهیت مرکز از نظر حقوقی تثبیت شده است.

رئیس مرکز وکلا خاطرنشان کرد: جمع املاکی که مراکز ما برای مدیریت داشته‌اند در استان‌ها ۶ هزار متر برای مدیریت ۳۱ هزار نفر بود و امروز این عدد به ۱۵ هزار متر رسیده است که رشد یک و نیم برابری داشته است.

وی افزود: امروز رسیدگی به فرایند پرونده‌ها به شیوه کاملاً الکترونیک شده است و دستگاه‌های اجرایی با مراجعه به سامانه ۱۵۱۵ و می‌توانند ثبت درخواست کارشناسی کنند و حتی این امکان فراهم شده است که دستگاه‌ها کارشناس را خودشان انتخاب کنند.

وی اظهار کرد: تلاش کرده‌ایم دسترسی آحاد مردم را تسهیل و تقویت کنیم و خدا را شکر نرخ رشد آموزشی و وکیل را در این سال‌ها داشته‌ایم.

بهادری جهرمی در خصوص فعالیت‌های حوزه رفاهی گفت: دو کار محوری ابتدا اعطای وام به اعضای مرکزی بود که با مراجعه به سایت خدمات رفاهی و در خواست وام یک میلیارد تومان برای خرید دفتر با سود ۱۸ درصد در اختیار گیرند که از هفته بعد ثبت نامش آغاز می‌شود همچنین ۲۵۰ میلیون هم برای خرید تجهیزات دوم بیمه تکمیلی درمان که توانستیم برای اعضا در اختیار بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: همه اعضا کانون وکلا از این خدمات می‌توانند استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علی بهادری جهرمی قوه قضاییه آزمون وکلا آزمون وکالت رئیس مرکز وکلا بهادری جهرمی آزمون وکالت کانون وکلا داشته ایم هزار نفر استان ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۳۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور آغاز شد

دومین و آخرین روز نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ با شرکت بیش نیم میلیون داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی آغاز شد.

به گزارش ایسنا، نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ برای داوطلبان چهار گروه آزمایشی علوم ریاضی، فنی و علوم انسانی، زبان‌های خارجی و هنر روز گذشته پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه جاری در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

دومین و آخرین روز نوبت دوم کنکور نیز با شرکت بیش نیم میلیون (۵۰۱ هزار) داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی امروز جمعه ۷ اردیبهشت ماه در ۴۱۲ شهر، ۶۲۴ حوزه اصلی و ۱۹۹۳ حوزه فرعی آغاز شد.

در این آزمون در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آن‌ها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو- معلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

گروه علوم تجربی با بیش از ۵۰۱ هزار داوطلب و گروه علوم ریاضی با بیش از ۱۲۸ هزار داوطلب بیشترین و کمترین تعداد داوطلبین در میان گروه‌های آزمایشی اصلی را به خود اختصاص داده‌اند.

براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۳ یکی از مهم‌ترین تغییرات آزمون امسال در مقایسه با سال گذشته است.

آزمون سراسری از سال ۱۴۰۲ فقط برای دروس تخصصی هر یک از گروه‌های آزمایشی برگزار شد. اما دروس عمومی در سابقه تحصیلی داوطلبان وجود داشته و در نمره کل سابقه تحصیلی لحاظ شد.

داوطلبان می‌توانند در یکی از سه گروه اصلی (علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی) مختلف در دو نوبت آزمون شرکت کنند، ولی در صورت تغییر گروه آزمایشی در نوبت دوم آزمون، باید گروه مورد نظر را برای پذیرش در دانشگاه (در مرحله انتخاب رشته) انتخاب کنند و امکان انتخاب رشته از هر دو گروه اصلی میسر نیست. البته باید توجه داشته باشند که سوابق تحصیلی کامل مربوط به گروه آزمایشی مورد نظر را نیز باید دارا باشند و درصورتی که در یک یا چند درس، سابقه تحصیلی لازم برای گروه آزمایشی درخواستی را نداشته باشند نمرات آن دروس صفر لحاظ می‌شود.

برای داوطلبانی که برای پذیرش در آزمون پذیرش دانشجو- معلم اعلام علاقه مندی کرده‌اند نیز در گروه آزمایشی مربوطه منحصراً یک کارت ورود به جلسه منتشر شده است. این دسته از داوطلبان باید علاوه بر پاسخگویی به دفترچه‌های سؤالات آزمون اختصاصی مربوط به گروه آزمایشی انتخابی، به دفترچه سوالات اختصاصی آزمون پذیرش دانشجو- معلم نیز پاسخ دهند.

نوبت دوم آزمون سراسری تیر ماه برگزار می‌شود و نمرات کنکور سال گذشته همچنان معتبر است؛ یعنی دو آزمونی که سال گذشته برگزار شد، همچنان نمراتشان معتبر است در مقطعی که قرار است انتخاب رشته صورت بگیرد داوطلبان می‌توانند خودشان نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند یا به سازمان سنجش اجازه بدهند نمره بالاتری را برای آن‌ها لحاظ کند.

کارنامه اولیه داوطلبان نوبت اول نیمه مرداد ماه جاری اعلام می‌کنیم و همزمان چند روز بعد انتخاب رشته داوطلبان آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • داوطلبان کنکور مردادماه منتظر نتایج باشند
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • نوبت اول کنکور به ایستگاه پایانی رسید/ داوطلبان مردادماه منتظر نتایج باشند
  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور آغاز شد
  • رئیس سازمان سنجش: کنکور در سلامت کامل برگزار شد
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • جزییات آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در کنکور ۱۴۰۳