Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیده سمیرا شجاعی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تربت‌جام، با گرامیداشت هفته عفاف و حجاب و با اشاره به ۲۱ تیرماه سال ۱۳۱۴ به‌عنوان سند جاودانه از پایمردی مردمان و زنان ایرانی ‌در مقابله با تهاجم فرهنگ غرب، اظهار کرد: محور این سند جاودانۀ تاریخی، بانوان عزیز و شهدای جامعه زنان هستند.

مدیر بسیج جامعه زنان تربت‌جام ابراز کرد: زنان قهرمان و بیداردل ایران با مقاومت در مقابل تمام هجمه گسترده تبلیغی دشمنان برای پاسداری از حریم عفت و پاک‌دامنی خانواده و جامعه اسلامی، جانانه از جان خویش در این راه پرافتخار گذشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، کمرنگ نمودن نمادهای فرهنگ اسلامی و سایر مظاهر دینی در جامعه ایرانی به‌ویژه محیط مقدس دانشگاهی و تلاش بر هنجارشکنی و استحاله فرهنگی را بخشی از حربه استکبار جهانی دانست و خاطرنشان کرد: ۲۱ تیرماه سال ۱۳۱۴ مؤید تاریخ سراسر حماسه‌ساز ملت ایران در مواجهه بافرهنگ غرب و کشف حجاب رضاخانی است که همچون آفتابی روشن بر تارک بیداری و بصیرت مردم ایران‌زمین در مقوله عفاف و حجاب پرتوافشانی می‌کند.

کم‌اهمیت جلوه دادن تذکر رهبری درباره سند ۲۰۳۰

شجاعی، بابیان اینکه دشمنان قسم‌خورده این نظام مقدس با برنامه‌ریزی وسیع، سعی در محو و بی‌ارزش جلوه دادن مبانی اعتقادی، حجاب هراسی، ترویج مظاهر بی‌عفتی و بی‌بندوباری در برخی دانشگاه‌ها و مدارس هستند، متذکر شد: اجرای برخی از مفاد سند استعماری ۲۰۳۰ یک نوع ولنگاری فرهنگی و نفوذ فرهنگ غربی در مواجهه بافرهنگ ناب ایرانی اسلامی است که بابی مبالاتی برخی مدیران اجرایی، تذکر رهبر معظم انقلاب دراین‌باره کم‌اهمیت جلوه داده شد.

وی با تشریح برنامه‌های هفته عفاف و حجاب این شهرستان، افزود: تکریم بانوان محجبه شاغل در ادارات و بانک‌ها و انعکاس رسانه‌ای مصاحبه آنان درباره عدم محدودیت کاری با داشتن حجاب اسلامی در محیط اداری، برپایی نمایشگاه عفاف و حجاب با ترویج الگوی مناسب در پوشش اسلامی شامل غرفۀ عرضه محصولات فرهنگی، کتاب، عکس نوشته، شهدا و صنایع‌دستی بانوان از سلسله برنامه‌های این هفته است.

مدیر بسیج جامعه زنان تربت‌جام گردهمایی مدافعان حریم خانواده، اجرای گروه سرود دختران، روایتگری واقعه گوهرشاد، کوه‌پیمایی بانوان محجبه و گل‌باران تمثال شهدای حجاب را از دیگر برنامه‌های کمی و کیفی هفته عفاف و حجاب در این شهرستان اعلام کرد و یادآور شد: از تمامی روسای ادارات و نهادهای شهرستان به‌ویژه آموزش‌وپرورش که کانون تربیت فکری است درخواست داریم به مسئله پوشش اسلامی خیلی اهمیت دهند چراکه دانش‌آموز از مربیان الگو می‌گیرند.

وی با انتقاد از ویترین باز برخی فروشگاه‌های پوشاک زنانه در این شهرستان، اظهار کرد: یکی از مطالبه‌های جدی بسیج جامعه زنان در راستای اجرای فریضۀ امربه‌معروف و نهی از منکر از مسئولان نظارت بر اماکن عمومی و اتاق اصناف این است که ویترین سالم فروشگاه‌ها، توسط بازرسان صنوف موردتوجه قرارگرفته و با وضعیت آزاد برخی کافی‌شاپ‌ها که به‌صورت مختلط و بدون رعایت مسائل عفت و حیاء عمومی آزادانه فعالیت دارند، برخورد شود.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: هفته عفاف و حجاب سند ۲۰۳۰ ولنگاری فرهنگی پوشش اسلامی فروشگاه های پوشاک زنانه امربه معروف و نهی از منکر بسیج جامعه زنان عفاف و حجاب تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۳۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکمت عفاف و حجاب در ادیان آسمانی

مسئله عفاف و حجاب مورد تأکید کتب آسمانی و آموزه‌های انبیای الهی است. نمونه‌های متعددی از مسأله حجاب در کتب مقدس مسیحیان و یهودیان ذکر شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجاب معادل تحفّظ نسبت به مواجهه‌ی غیر اصولی با افراد غریبه و یا دوری از نگاه آنهاست. این مسئله ریشه در فطرت و ذات پاک انسان‌ها دارد. در واقع انسان‌ هر اندازه به سمت تقویت ایمان به خدا حرکت و از خطاها وگناهان دوری کند، به همان میزان بر عفت و حیای او اثر مثبت می‌گذارد و  فرد مؤمن به صورت خودکار علاقه دارد در دید نامحرمان نباشد،‌ اما همین که از خدا فاصله گرفت، به مرور زمان تقیدات خود را کنار می‌گذارد و این امر سبب می‌شود به تدریج از ارزش‌هایی مثل حیا و حجاب فاصله بگیرد.

از این روست که مسئله عفاف و حجاب مورد تأکید کتب آسمانی و آموزه‌های انبیای الهی است. نمونه‌های متعددی از مسأله حجاب در کتب مقدس مسیحیان و یهودیان ذکر شده است. در رساله پطرس آمده است «همچنین ای زنان، شوهران خود را اطاعت نکنید تا اگر بعضی نیز مطیع کلام نشوند، سیرت زنان ایشان را بدون کلام دریابد * چون که سیرت طاهر و خدا ترس شما را ببینند * و شما را زینت ظاهری نباشد، از بافتن موی و متحلّی شدن به طلا و پوشیدن لباس * بلکه انسانیت باطنی، قلبی در لباس غیر فاسدِ روح حلیم و آرام که نزد خدا گرانبهاست* زیرا بدین گونه، زنان مقدسه در سابق نیز که متوکّل به خدا بودند، خویشتن را زینت و شوهران خود را اطاعت می‌کردند * مانند ساره که ابراهیم را مطیع بود و او را آقا می‌خواند و شما دختران او شده‌اید. (انجیل، رساله پطرس رسول، باب سوم، فقره (1-6) همچنین در رساله پولس چنین آمده است «و همچنین زنان، خویشتن را بیارایند به لباس مزین به حیا و پرهیز، نه به زلفها و طلا و مرواید و رخت گرانبها، بلکه چنانکه زنانی را می‌شاید که دعوی دینداری کنند به اعمال صالحه. (رساله پولس به تیمونائوس، باب دوم، فقره 9 و10)

میزگرد| درباره حجاب طوری برخورد نکنیم جوان‌مان دین‌گریز شود / خصلتی که اجر شهید را دارد

نزدیک به این نوع دعوت نسبت به عفاف و حیا را در قرآن با تعابیر دیگری می‌یابیم. خداوند در آیه31 سوره نور خطاب به پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله می‌فرماید «وَ قُلْ لِلْمُؤْمِنَاتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَیَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلا مَا ظَهَرَ مِنْهَا وَلْیَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَى جُیُوبِهِنَّ وَلا یُبْدِینَ زِینَتَهُنَّ إِلا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِی أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَکَتْ أَیْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِینَ غَیْرِ أُولِی الإرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِینَ لَمْ یَظْهَرُوا عَلَى عَوْرَاتِ النِّسَاءِ وَ لا یَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِیُعْلَمَ مَا یُخْفِینَ مِنْ زِینَتِهِنَّ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِیعًا أَیُّهَا الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ»؛ یعنی «و به زنان با ایمان بگو: چشمان خود را از آنچه حرام است فرو بندند، و شرمگاه خود را حفظ کنند، و زینت خود را مگر مقداری که پیداست [در برابر کسی] آشکار نکنند، و ] برای پوشاندن گردن و سینه [مقنعه‌های خود را به روی گریبان هایشان بیندازند و زینت خود را آشکار نکنند مگر برای شوهرانشان، یا پدرانشان، یا پدران شوهرانشان، یا پسرانشان، یا پسران شوهرانشان، یا برادرانشان، یا پسران برادرانشان، یا پسران خواهرانشان، یا زنان [هم کیش خود] شان، یا بردگان زر خریدشان، یا خدمتکارانشان از مردانی که ساده لوح و کم عقل اند و نیاز شهوانی حس نمی‌کنند، یا کودکانی که [به سنّ تمیز دادن خوب و بد نسبت به امیال جنسی] نرسیده‌اند و زنان نباید پاهایشان را [هنگام راه رفتن آن گونه] به زمین بزنند تا آنچه از زینت‌هایشان پنهان می‌دارند [به وسیله نامحرمان] شناخته شود. و [شما] ای مؤمنان، همگی به سوی خدا بازگردید، امید که رستگار شوید.»

کارنامه 40 ساله عفاف و حجاب (1)| یوسف نبی چرا گرفتار گناه نشد؟ / برای اصلاح عفاف و حجاب مردم را تکریم کنیم

در این آیه چند دعوت از سوی خداوند انجام شده است: فروبستن چشم، حفظ عفت، پنهان کردن زینت، دسته‌جات محارم و توبه؛ رعایت تمام این مسائل شرعی سبب می‌شود انسان به فلاح و رستگاری برسد. این مسئله یکی از حکمت‌های حفظ عفاف و حجاب است؛ یعنی انسان مؤمنی که قصد دارد به رستگاری برسد،‌ این رستگاری در رعایت عفاف و حجاب اوست و در واقع حجاب، مسیر رسیدن به رستگاری را برای انسان مؤمن هموار می‌کند و او را به درجات عالی در دنیا و آخرت می‌رساند. این امر همان حکمتی نهفته در سایر کتب آسمانی در راستای دعوت به رعایت عفاف و حجاب است.

در اوج بانوانی که در پرتو این خصلت مسیر رستگاری را در دنیا و آخرت پیمودند، حضرت مریم و حضرت زهرا سلام‌الله علیهما و برخی از بانوان شاخص تاریخ بودند. بنابراین با مرور سیره آن بزرگواران می‌توان تبیین بهترین از خصلت عفاف داشت. هرچند مسیحیت در سده‌های گذشته مسیر انحراف را پیمود و با پیروی از مدرنیته حجاب از نماد مریم مقدس (س) برداشت تا مقدمات افول خود را رقم بزند.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • حکمت عفاف و حجاب در ادیان آسمانی
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • نظارت بر بازار پوشاک یک ضرورت‌ است
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است
  • حجاب، مهم‌ترین پایه استواری تدین خانواده و جامعه است
  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب