Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی گفت: حوزه سیستان از عقب ماندگی تاریخی رنج می‌برد و در تمام حوزه‌ها نسبت به سایر نقاط کشور عقب تر است.

به گزارش ایسنا محمد سرگزی ۲۱ تیرماه در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در منطقه سیستان که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در فرمانداری زابل برگزار شد اظهارکرد: بیمارستان‌های زهک و هیرمند به دلیل کمبود در آمد و عدم استقبال از سوی پزشکان تنها برخی از بخش‌های آن فعال است به طوریکه وزیر بهداشت امروز دستور ویژه را صادر تا تقسیم نیروی متخصص برای خدمت در این ۲ بیمارستان تعیین شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده شهرهای زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز در مجلس شورای اسلامی گفت: بیشترین ریزگردها به واسته بادهای ۱۲۰ روزه که امروز به ۲۰۰ روز تبدیل و خشکسالی بی سابقه به عنوان کانون گرد و غبار باعث شده تا مرکز سل در منطقه ایجاد و تجهیز شود در حالیکه یک فوق تخصص ریه در زابل حضور ندارد.

وی پرداخت مطالبات کادر درمان، پزشکان، پرستاران و تمام افراد شاغل در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل را خواستار شد و افزود: با اختصاص ۲۵ میلیارد تومان بخشی از این مطالبات پرداخت می‌شود.

سرگزی تاکید کرد: بخش زیادی از آمبولانس‌های موجود در منطقه فرسوده هستند به طوریکه این آمبولانس‌ها باید مسیر ۴۰ تا ۱۲۰ کیلومتری در منطقه سیستان بیماران را جا به جا کنند.

وی اختصاص دستگاه اکسیژن ساز در زابل، زهک، هیرمند، دستگاه پی سی آر، اتوبوس آمبولانس را خواستار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در سیستان و بلوچستان نماينده مجلس زابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افغانستان حقابه را می دهد؟
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • هشدار زرد هواشناسی برای بیشتر نقاط کشور
  • پیش بینی هشدار زرد هواشناسی در بیشتر نقاط کشور
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل