Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@19:55:36 GMT

ماجرای گوشی قاپی از بانوان!

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۰۴۸۲۰

موتورسوار 40 ساله ای که هنگام گوشی قاپی در مشهد دستگیر شده است برای هشتمین بار روانه زندان شد.

به گزارش خراسان، فرمانده انتظامی مشهد با بیان این خبر گفت: در پی افزایش جرایمی مانند گوشی قاپی در برخی مناطق شهری، تدابیری مانند تقویت گشت های انتظامی و رصدهای اطلاعاتی مجرمان سابقه دار در دستور کار پلیس قرار گرفت و نیروهای انتظامی به تجزیه و تحلیل جرایم خاصی در حوزه های استحفاظی پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ حسین دهقان پور افزود: در این میان نیروهای تجسس کلانتری شفای مشهد،جلسه ای کارشناسی با هدایت مستقیم سرهنگ علی امارلو (رئیس کلانتری) تشکیل دادند و ماجرای گوشی قاپی از زنان را زیر ذره بین بررسی های دقیق پلیسی بردند چرا که محتویات پرونده ها و شکایت مال باختگان نشان می داد که بیشتر گوشی های بانوان در این منطقه سرقت شده است.

مقام ارشد انتظامی مشهد تصریح کرد: تحقیقات میدانی از اماکن وقوع سرقت ها بیانگر آن بود که سارقان بیشتر در ایستگاه های اتوبوس و در ساعت های خاصی از روز اقدام به سرقت می کنند بنابراین گشت های انتظامی نامحسوس وارد عمل شدند و در پوشش های مختلف حوزه انتظامی را به قرق خود درآوردند.

سرهنگ دهقانپور خاطرنشان کرد: در حالی که همه عوامل کلانتری تلاش خود را برای شناسایی سارقان به کار گرفته بودند، ناگهان ساعت 3 بعدازظهر ششم تیر، تردد مشکوک یک موتورسوار در خیابان ابوطالب 33 توجه یکی از گروه های گشت نامحسوس را به خود جلب کرد. وی گفت: زمانی که ماموران انتظامی، موتورسوار را زیر نظر گرفته بودند او در یک لحظه به طرف ایستگاه اتوبوس حرکت کرد وگوشی تلفن زن جوانی را ربود!

این فرمانده با تجربه افزود: نیروهای انتظامی با مشاهده این صحنه، بی درنگ درحالی برای دستگیری موتورسوار وارد عمل شدند که او هنگام فرار تعادلش را از دست داد و موتورسیکلت واژگون شد.

فرمانده انتظامی مشهد با اشاره به دستگیری این دزد 40 ساله گفت: در بازرسی بدنی از متهم دو دستگاه گوشی تلفن همراه کشف شد و او برای انجام بازجویی های تخصصی به کلانتری شفا انتقال یافت.

سرهنگ حسین دهقان پور افزود: درحالی که موتورسیکلت متهم سرقتی نبود و او شیوه های دیگری را برای ارتکاب جرم در پیش گرفته بود اما بررسی های ماموران ورزیده تجسس کلانتری مشخص کرد که وی دارای 7 فقره سابقه کیفری (6 فقره گوشی قاپی و یک فقره سرقت خودرو) است که آخرین بار آذر سال گذشته از زندان آزاد شده و دوباره به ارتکاب جرم روی آورده است.

این مقام انتظامی همچنین با تاکید بر اعتیاد متهم به مواد مخدر صنعتی گفت: «جواد- ص»که ادعای پشیمانی دارد به گوشی قاپی در خیابان های ابوطالب، موسوی قوچانی، ایثارگران، سجاد، قاسم آباد و... اعتراف کرده است.

سرهنگ دهقان پور افزود: طبق اعترافات متهم، وی گوشی های سرقتی را به مالخری می فروخت که از 5 سال قبل با او آشنا شده بود و برای هر گوشی 200 تا 300هزار تومان می گرفت تا هزینه های اعتیاد به شیشه و کریستال را تامین کند.

رئیس پلیس مشهد گفت: 10 تن از مال باختگان با مراجعه به کلانتری موتورسوار گوشی قاپ را شناسایی کردند و سپس او برای طی مراحل دادرسی درحالی با دستور قضایی روانه زندان شد که تاکنون به 50 فقره گوشی قاپی در مشهد اعتراف کرده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب طالبان موج پنجم کرونا ماجرا گوشی قاپی بانوان کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب طالبان موج پنجم کرونا گوشی قاپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۴۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است

فرمانده انتظامی استان اصفهان مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها طی سال گذشته را حاصل تلاش متعهدانه و دلسوزانه ۹۰ روانشناس شاغل در مجموعه این فرماندهی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حمید علینقیان پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور اظهار کرد: در عصر پرتلاطم حاضر که انسان‌ها هر روز با مشکلات و چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، موضوع سلامت روح و روان از اهمیت بیسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: امروز همگان دریافتند جامعه‌ای که از نظر روحی و روانی دچار آسیب باشد نمی‌تواند پیشرفت کند و به اهداف عالیه‌ای که برای خود در نظر گرفته دست یابد و بر همین اساس نقش روانشناسان و مشاوران بسیار حائز اهمیت و وجود این افراد برای هر جامعه‌ای لازم و ضروری است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از روانشناس و مشاور به عنوان سنگ صبور، محرم اسرار مردم و مرهم دل‌های رنجور یاد و تصریح کرد: با توجه به نقش مفید و مؤثری که روانشناسان و مشاوران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به بزه آسیب دیدگان جامعه دارند، استخدام و بهره‌گیری از این افراد در دستور کار پلیس قرار گرفت و امروز که بیش از دو دهه از فعالیت این افراد می‌گذرد، منشأ اثرات خیر برای مجموعه سازمان انتظامی کشور و عموم مردم بودند.

سردار علینقیان پور گفت: هم اکنون ۹۰ روانشناس و مشاور و مددکار اجتماعی در مجموعه فرماندهی انتظامی استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که بیشتر آنها تحصیلات عالیه دارند و به گره گشودن از مشکلات مردم و تأمین آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند.

وی اظهار داشت: در سال گذشته ۸۶ هزار و ۲۰۷ نفر به مرکز مشاوره آرامش و واحدهای مشاوره و مددکاری مستقر در کلانتری‌های استان مراجعه کردند که بالغ بر ۷۰ درصد از پرونده‌های ارجاعی به آنان منجر به صلح و سازش و از ورود این پرونده‌ها به دستگاه قضائی جلوگیری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان برگزاری ۳۳۰۸ جلسه در قالب طرح مشاوره فعال، برگزاری ۲۴ جلسه مشاوره گروهی، تألیف یک جلد کتاب در حوزه روانشناسی خانواده و هزار و ۷۲۴ مورد تعامل و همکاری با سایر نهادها و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی در جهت ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم را از جمله مهمترین اقدامات مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در سال گذشته برشمرد و ادامه داد: از ۱۱۰ کلانتری در سطح استان، ۷۹ کلانتری دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند و حداقل یک روانشناس در آنجا به مراجعان خدمت رسانی می‌کند و تقویت و تجهیز کلانتری‌های بدون واحد مشاوره و مددکاری به این واحد و استفاده از کارشناسان مشاوره در دست اقدام است.

سردار علینقیان پور با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات روانشناسان و مشاوران که سلامت و آرامش روحی و روانی را به مردم هدیه می‌دهند، گفت: بی‌شک این افراد نقش بزرگی در امنیت روانی جامعه دارند و پلیس همواره این تلاش را ارج می‌نهد و به عنوان حافظ امنیت جامعه از دانش و تخصص آنان برای آرامش و آسایش هرچه بیشتر جامعه بهره می‌برد.

کد خبر 749112

دیگر خبرها

  • ماجرای تیراندازی در دولت‌آباد چه بود؟
  • ماجرای تیراندازی در دولت آباد چه بود؟
  • دستگیری سارق مامورنما با ۸ فقره اخاذی در مشهد
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • سارقان سابقه دار ماهدشت با ۲۵ فقره سرقت دستگیر شدند
  • تیراندازی در دولت آباد برای زمین گیر کردن سارقان
  • کشف ۴۱۷ گرم هروئین از معده قاچاقچی
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیرو‌های وظیفه