Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@16:33:27 GMT

فائو: گرسنگی جهانی درازمدت است

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۰۴۹۲۷

گزارش جدید "فائو" که روز دوشنبه ۱۲ ژوئیه انتشار یافت، مثل گزارش قبلی با همکاری یونیسف، صندوق بین‌المللی توسعۀ کشاورزی، برنامه جهانی غذا و سازمان جهانی بهداشت تهیه شده است.این آژانس سازمان ملل افزایش گرسنگی طی یک سال اخیر را ۱٨درصد برآورد می‌کند و می‌گوید که چنین افزایشی طی پانزده سال اخیر بی‌سابقه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان ملل متحد در تعریف اهداف درازمدت خود ریشه‌کن کردن گرسنگی را برای سال ۲٠۳٠ پیش‌بینی کرده اما گزارش جدید، دستیابی به این هدف را قطعی نمی‌داند.بر أساس این گزارش، بیش از نیمی از موارد سوءتغذیه در قارۀ آسیا (بیش از ۴٠٠ میلیون نفر)، حدود یک‌سوم در آفریقا و حدود ٨درصد در آمریکای لاتین دیده می‌شود.با توجه به این نکته که "گرسنگی" یا "قحطی" یا "سوءتغذیه" هر کدام تعریف‌های خاص خود را دارند، گزارش "فائو" می‌گوید که به طور کلی ۲٫۳۷ میلیارد نفر در جهان به تغذیۀ کافی دسترسی ندارند. این رقم که مربوط به سال ۲٠۲٠ است، نسبت به سال قبل ۳۲٠ میلیون افزایش نشان می‌دهد. در واقع افزایش گرسنگی طی یک سال مورد اشاره، معادل افزایش آن، طی دورۀ پنج سالۀ قبل بوده است.

گذشته از عللی چون جنگ و تغییرات ناگهانی آب و هوا، اپیدمی کووید ۱٩ باعث کاهش تولید و در نتیجه کمبود غذایی شده است. گزارش "فائو" توضیح می‌دهد که در کشورهای بسیار فقیر، محدودیت‌هایی چون منع رفت و آمد به کشاورزان کوچک اجازه نداده که محصولات خود را مثل گذشته در بازارهای محلی عرضه کنند. همین نوع مشکلات در شهرهای بزرگ منجر به افزایش قیمت‌ها و محرومیت قشرهای کم‌درآمد شده است.گزارش جدید "فائو" بر پیامدهای درازمدت بحران کنونی تأکید دارد و با اتکاء به ارزیابی‌های آماری می‌نویسد: عامل کرونا باعث شده که شمار افراد گرسنه تا سال ۲٠۳٠، حدود ۳٠ میلیون نفر بیش از رقمی باشد که در حالت بدون اپیدمی محاسبه می‌شود.گزارش نتیجه می‌گیرد که برنامه‌ریزی‌های قبلی برای مقابله با گرسنگی و سوءتغذیه، باید مورد تجدید نظر قرار گیرد. مدیر دفتر "فائو" در ژنو گزارش اخیر را زنگ خطری برای ده سال آینده می‌داند و می‌گوید: "در حال حاضر ۱۴٩ میلیون کودکِ کمتر از پنج سال، دچار عوارض سوءتغذیه و تأخیر در رشد هستند". به گفتۀ او این نوع عارضه‌ها که در ظرفیت یادگیری کودکان نیز تأثیر منفی دارد، آیندۀ آنان را به خطر می‌اندازد و در سراسر زندگی، آنها را دچار مشکل و محرومیت می‌سازد."فائو" تأکید می‌کند که مسئلۀ تغذیه باید با عزم و ارادۀ سیاسی جدی‌تر در سطح بین‌المللی مطرح شود تا سرمایه‌گذاری‌های بیشتری را ترغیب کند.

رادیو فرانسه

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۴۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۴ درصد افزایش به ۲۳۳۷ دلار و ۹۶ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت طلا برای سومین روز پیاپی افزایش یافته و تا حدود 2340 دلار بالا رفته است. بالا رفتن ارزش دلار آمریکا مانع افزایش بیش از حد قیمت طلا می‌شود، چون خرید آن را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر می‌کند. اما هنوز هم عامل تاثیرگذار بر قیمت فلزات گرانبها سیاست‌های سختگیرانه پولی فدرال رزرو آمریکاست.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.24 درصد افزایش به 2337 دلار و 96 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.20 درصدی به 2347 دلار و 20 سنت رسیده است.

وزارت بازرگانی آمریکا در روز پنجشنبه اعلام کرد تورم در این کشور بیش از حد انتظار در سه ماهه اول سال جاری میلادی افزایش یافته است. این به معنای بالا رفتن احتمال به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره فدرال رزرو است.

قیمت جهانی طلا امروز 1403/02/07

نرخ بالای بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

طبق گزارش وزارت بازرگانی آمریکا، بزرگترین اقتصاد دنیا 1.6 درصد در سه ماهه اول نسبت به سال گذشته رشد داشته که ضعیف‌ترین رشد اقتصاد از اواسط 2022 است. نرخ تورم هم در سه ماهه اول 3.7 درصد بوده که بالاتر از هدف 2 درصد بانک مرکزی است و باعث می‌شود فدرال رزرو نرخ بهره را برای مدت طولانی‌تری بالا نگه دارد.

سود اوراق قرضه 10 ساله خزانه‌داری آمریکا هم به بالاترین رقم طی 5 ماه گذشته رسیده است که می‌تواند مانع بالا رفتن قیمت طلا شود.

این عوامل به همراه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه، تمایل برای خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن را پایین آورده و مانع افزایش بیش از حد قیمت آن می‌شود.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.35 کاهش به 27 دلار و 54 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.20 درصدی 917 دلار و 4 سنت معامله می‌شود.

انتهای پیام/52

دیگر خبرها

  • (ویدئو) گزارش دیدنی فیروز مشعوف از صعود افغانستان به جام جهانی
  • آمریکا عامل قحطی و گرسنگی در افغانستان
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • قیمت جهانی نفت؛ برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷