Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) در گزارشی هشدار داد شیوع کووید ۱۹ در افزایش شمار کسانی که در سال ۲۰۲۰ با قحطی دست و پنجه نرم می‌کردند، نقش داشته است و در امنیت غذایی جهانی در درازمدت اثر خواهد گذاشت.

بر این اساس، این تشدید بحران قحطی در جهان (۱۸ درصد ظرف یک سال)، بیشترین میزان در ۱۵ سال گذشته است و بیش از هر زمان دیگر هدف سازمان ملل متحد را برای ریشه کن کردن قحطی در جهان تا سال ۲۰۳۰ به مخاطره انداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فائو در این گزارش که روز دوشنبه با همکاری یونیسف‎، برنامه جهانی غذا و سازمان جهانی بهداشت منتشر شد؛ اعلام کرد «در سال ۲۰۲۰، بین ۷۲۰ تا ۸۱۱ میلیون نفر در جهان با قحطی مواجه بودند که تقریبا ۱۱۸ میلیون نفر بیشتر از سال ۲۰۱۹ است».

دومینیک بورژون، مدیر دفتر فائو در سازمان ملل متحد با ابراز تأسف گفت «ما شاهد آن هستیم که آمار قحطی در جهان به شدت افزایش یافته است».

در خبری دیگر‏، هنریتا فور، مدیرکل یونیسف و آدری آزولای، مدیر کل یونسکو در بیانیه مشترکی اعلام کردند "هجده ماه از آغاز همه گیری کووید ۱۹ می‌گذرد و تحصیلات میلیون‌ها کودک همچنان با اختلال روبرو است. این وضعیت نمی‌تواند ادامه یابد. مدارس باید آخرین جایی باشند که بسته شده و نخستین جایی باشند که باز می‌شوند ".

به عقیده این دو مقام، بازگشایی مدارس نمی‌تواند منتظر پایان همه گیری کرونا یا حتی واکسیناسیون همه دانش آموزان و کارکنان باشد مخصوصا به این دلیل که مدارس "از مکان‌های اصلی شیوع نیستند".

همه گیری کرونا در جهان تاکنون ۱۸۷ میلیون نفر را مبتلا کرده و بیش از ۴ میلیون تن را به کام مرگ کشانده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: همه گیری کرونا فائو تلفات کرونا قحطی در جهان همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۵۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ پهلوانی از گود زورخانه تا گرد جهان

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها – مریم سرلک: حرکات نمایشی با ادوات خاص همچون میل و کباده و تخته شنا در دایره‌ای به نام گود در همنوازی موسیقی مذهبی و ارزش‌های اخلاقی، ورزشی را خلق کرده تحت عنوان ورزش پهلوانی.

ورزش باستانی ورزش اجداد ایرانیان است، آئین‌های پهلوانی و زورخانه‌ای در سال ۲۰۱۰ در فهرست میراث معنوی یونسکو از سوی ایران به ثبت جهانی رسید.

در کتب تاریخی آمده است که این ورزش نقش مهمی در آماده نگه داشتن سربازان زمان اشغال ایران داشته. مردان در سرداب‌ها و زیر زمین‌ها جنگ با اشغالگر را تمرین می‌کردند.

۱۷ شوال به مناسبت سالروز مبارزه دلاورانه و جوانمردانه امام علی( علیه السلام ) و شکست دشمن و سربلندی اسلام، روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای نامیده شده است.

ورزشکار در زورخانه، علاوه بر درک آموزه‌های اخلاقی از بزرگ مرد تشیع حضرت علی علیه السلام الگو می‌گیرد و فتوا و جوانمردی را اصل اساسی حیات خود قرار می‌دهد.

همچنین یاد می‌گیرد در مقابل ستم ایستاده و سینه سپر کند و در مقابل ستم دیده خاضع، رئوف و بخشنده باشد. زورخانه در گذشته به قدری مقدس بود که بسیاری از حاجت‌مندان احتیاج خود را از این گود و پهلوانانش طلب می‌کردند و حاجت روا می‌شدند.

در گود زورخانه علاوه بر جلای روح قدرت و توانایی انسان در مقابل تمام مشکلات و موانع به آزمون گذاشته می‌شود، گود زورخانه جایی است که انسان‌ها به چالش‌های جسمی و ذهنی می‌پردازند و حداکثر توان خود را در مقابل این چالش‌ها نشان می‌دهند.

زورخانه، مکانی است که هیجان و تمرکز به اوج خود می‌رسد. آن‌جا که انسان با تلاش و تمرین، قدرت جسمانی و تمرکز ذهنی خود را تقویت می‌کند و به سختی‌ها برای رسیدن به اهدافش می‌پردازد.

ورزشکار باستانی پس از رویارویی با هر چالشی در زندگی وضو می‌گیرد و وارد گود زورخانه می‌شود، با ذکر یا علی و ضرب مرشد خود را در مرکز گود گوئی در چرخ روزگار رها می‌کند، آنگاه که از حرکت باز می‌ایستد می‌آموزد که هر مشکلی که با آن مواجه شود، فرصتی برای رشد و پیشرفت است.

ورزش پهلوانی از ورزش‌های محبوب شهر اصفهان است و قدیمی ترین زورخانه‌های کشور در اصفهان وجود دارد، همچنین شهر پهلوانان بزرگی از این عرصه را در خود جای داده است طوری که اکنون اصفهان در گود زورخانه حرف اول را می‌زند. از این رو در آینده نزدیک قرار است مهم‌ترین رویداد ورزش زورخانه‌ای در اصفهان برگزار شود.

اصفهان میزبان نخستین دوره مسابقات جهانی ورزش پهلوانی خواهد شد

رئیس فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی به مهر گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰ کشور در فدراسیون بین المللی ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی عضو هستند و با تصویب فدراسیون جهانی این رشته، قرار است نخستین دوره رقابت‌های جهانی این ورزش ایرانی که به ثبت جهانی هم رسیده در کشور و در اصفهان برگزار شود.

مهرعلی باران چشمه افزود: از آنجایی که اصفهان پایتخت فرهنگ پهلوانی و زورخانه‌ای کشور محسوب می‌شود بنا بر این شد که نخستین دوره مسابقات جهانی این ورزش سنتی ایران در این شهر برگزار شود.

وی گفت: تا کنون بیش از ۱۵ کشور برای حضور در این رقابت‌ها اعلام آمادگی کرده‌اند و در تلاش هستیم این تعداد بیشتر شود.

باران چشمه با اشاره به ظرفیت ورزش زورخانه و پهلوانی ایران در جهان افزود: با رایزنی‌هایی که از طرف وزارت امورخارجه ایران با دیگر کشورها انجام شده تا کنون مربیان و قهرمانان زیادی از کشورمان به دیگر کشورها برای توسعه و آموزش این ورزش ایرانی فرستاده شده‌اند.

رئیس فدراسیون ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی گفت: این ورزش ایرانی و کهن که قدمت هزار ساله دارد نه فقط در بین کشورهای مسلمان بلکه در کشورهای غیر مسلمان از جمله اروپایی و آمریکایی لاتین هم طرفدار پیدا کرده است و خواهان عضویت در فدراسیون جهانی این ورزش هستند.

ورزش پهلوانی پتانسیل تبدیل به یک مدل مدیریت موفق را دارد

آنچه اکنون به اهمیت ورزش باستانی می‌افزاید، پتانسیل فراگیری و تبدیل شدن این ورزش به یک الگوی تمام عیار در سایر بخش‌های جامعه از اجتماعی تا اقتصاد و سیاست است.

به طوری که بزرگان عرصه صنعت معتقدند این ورزش و اصول اخلاقی و معنوی نهفته در آن قابلیت تبدیل به یک مدل موفق در حوزه مدیریت کشور را دارد.

محمد یاسر طیب نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در این ارتباط به مهر گفت: اهالی این ورزش باید گرد هم جمع شوند و مدلی از این ورزش در عرصه‌های مختلف طراحی و عرضه کنند.

وی گفت: هنگامی که به بخش‌های مدیریت موفق سازمان‌ها در کشورهای مختلف دنیا می‌نگریم، متوجه می‌شویم که این سازمان‌ها از ظرفیت‌های فرهنگی کشورشان در جهت پیشرفت استفاده بسیاری برده‌اند. بطور مثال شرکت‌های سونی، تویوتا و سیتیزن در ژاپن از ویژگی‌های نهفته در فرهنگ سامورایی مانند وفاداری و کار فراوان (در حد مرگ) بهره برده‌اند.

طیب نیا افزود: در کشور ایتالیا هم برندهایی مانند فیات و فراری از میان تمام خرده فرهنگی‌های درست و نادرست نهفته در فرهنگ گلادیاتورها، مفاهیم رقابت پذیری و مبارزه تا پیروزی را الگو برداری کرده‌اند و بر همین اساس بسیاری از موفقیت‌هایشان در حوزه صنعت و سیاست را رقم زده و به دیگر نقاط جهان هم عرضه می‌کنند.

وی گفت: ورزش پهلوانی ارزش ترویج دارد و می‌تواند در عرصه‌های مختلف مانند صنعت و سیاست هم الگو باشد. امیدوارم همه ما در ترویج فرهنگ پهلوانی و اقتدا به امیرالمومنین توفیق داشته باشیم.

چراغ روشن زورخانه‌ها در اصفهان

به گزارش مهر، زورخانه قاضی در بازارچه حمام قاضی در محله شهشهان، زورخانه دردشت در بازار دردشت در کوچه مسجد آقانور، زورخانه درب امام، زورخانه گل‌بهار در محله امام‌زاده اسماعیل، زورخانه جوی باریکه در محله جوی باریکه، و زورخانه علی جان یا ظلمات در مجاورت میدان نقش‌جهان زورخانه پاگلدسته، زورخانه علی ابن ابی طالب در این سینا از جمله زورخانه‌های دایر در شهر اصفهان هستند و طی چند سال اخیر گویا جوانان شهر بازگشت دوباره به ورزش پهلوانی دارند چرا که به اعتقاد مسؤولان اخیراً حضور جوانان در زورخانه‌ها بیش از گذشته به چشم می‌خورد.

کد خبر 6088276

دیگر خبرها

  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • آمریکا عامل قحطی و گرسنگی در افغانستان
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • بوندس‌لیگا تحت تاثیر جنگ جهانی دوم قرار گرفت!‏
  • فرهنگ پهلوانی از گود زورخانه تا گرد جهان
  • هشدار زرد هواشناسی برای این استان‌ها طی ۲ روز آینده
  • بهای نفت در بازار جهانی کاهش‌ یافت