Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان گفت: دپوی نهاده‌های دامی در بنادر جنوبی ایران از این منظر مشکل دارد که در دمای بالا و شرایط آب و هوایی نامناسب باعث افزایش فسادپذیری و آلودگی‌های قارچی نهاده‌های دامی میشود؛ بنابراین عقل حکم میکند که توزیع نهاده‌های دامی از بنادر سرعت بیشتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید موافق قدیری در واکنش به موضوع آغاز توزیع نهاده‌های دپو شده در گمرک، گفت: توزیع نهاده‌ها متوقف نشده بلکه به صورت قطره چکانی صورت می‌گرفته است به طوری که سال گذشته همین موقع روزی ۲ هزار و ۶۰۰ کامیون جذب بندر امام (ره) می‌شد که هم‌اکنون هزارو ۳۰۰ کامیون شده و طی پیگیری‌ها و توافقاتی که با وزارت راه و سازمان راهداری صورت گرفته مقرر شده است که کامیون بیشتری جهت حمل نهاده‌های دامی از بنادر ایران جذب شود.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان گفت: بنابراین حمل و توزیع به طور کامل متوقف نبوده است هم‌اکنون ۴ و نیم میلیون کالای اساسی دپو شده داریم که ۳.۸ میلیون تن آن نهاده‌های دامی است.

وی افزود: امروز مشکل اصلی نهاده‌های دامی دپوی آن نیست بلکه مشکل در توزیع است و باید به‌موقع توزیع انجام شود تا در دمای بالای بندر و رطوبت بالا کالا‌ها فاسد نشوند.

موافق قدیری بیان کرد: ولی به علت اینکه جذب کامیون کم بوده و کامیون‌ها هم موظف بودند کالا‌های شرکت‌های دولتی را در اولویت حمل قرار دهند بنابراین این موضوع باعث شد که انگیزه برای حمل کالای شرکت‌های خصوصی واردکننده نهاده‌های دامی کمتر شود. اما با پیگیری‌های صورت گرفته اجازه داده شده تا کامیون‌ها بتوانند نهاده‌های دامی دپو شده شرکت‌های خصوصی را نیز حمل کنند./ میزان برچسب ها: نهاده دامی ، دپو ، مدیریت توضیع لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Of4

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نهاده دامی دپو نهاده های دامی نهاده ها دپو شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۶۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس هیأت مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال با حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رئیس کل دادگستری استان گیلان دیدار کرد.

«حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی» رئیس کل دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای صورت گیرد.

رئیس شورای قضائی استان یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و تصریح کرد: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مساله چای سنواتی نباید موجب خدشه دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

وی حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان نمود و افزود: اراده همه مسؤولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع گردد.

این مقام ارشد قضائی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده اضافه کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

وی تصریح کرد: تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه باشد و چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء گردد.

کد خبر 6090030

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات