Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: خوشبختانه با تامین واکسن ما تا دیروز ٨ میلیون و ٨٠٠ هزار دوز واکسن توزیع کرده‌ایم و ۴٧٠ هزار دوز واکسن برکت هم بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع خواهد شد و هفته آینده حدود ٢ میلیون و ۹۰۰ هزار دوز  واکسن به دستمان می رسد و پنج شنبه هم یک محموله واکسن وارد خواهد شد و در مجموع در این هفته و هفته آینده 7 میلیون دوز واکسن واردات خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره اینکه چرا واکسن برکت به میزان کمی تحویل وزارت بهداشت شده است، گفت: قرار بود برکت به ما واکسن تحویل بدهد اما در خط تولید دچار مشکل شدند و از طرفی اکنون یک میلیون دوز واکسن تولید شده دارند اما از نظر فنی 16 روز از زمان ورود واکسن به ویال‌ها بگذرد و پس از آن در صورتی که واکسن ‌ها رسوب نکند، می‌توانند واکسن‌ها را تحویل وزارت بهداشت بدهند و از هفته اول مرداد ماه دوستان برکت می‌توانند یک میلیون دوز واکسن به وزارت بهداشت تحویل بدهند.

رئیسی ادامه داد: ما در فاز جدید، واکسیناسیون گروه ۶٨ تا ٧٠ سال را آغاز کرده‌ایم و واکسن به اندازه کافی توزیع شده است البته سامانه واکسیناسیون کرونا به نشانی salamat.gov.ir برای افراد ۶۵ سال به بالا باز شده است و اولویت اول ما ۶٨ تا ٧٠ سال است و بعد از اتمام این گروه سنی واکسیناسیون ۶۵ تا ۶٨ ساله ها را انجام می‌دهیم.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: کمبود واکسن علت فراخوان ٢ ساله نیست بلکه این اولویت بندی به این منظور در نظر گرفته شده است تا تجمع در مراکز واکسیناسیون صورت نگیرد و ما بتوانیم با خیال راحت و بدون دردسر واکسن تزریق کنیم و از مردم درخواست داریم به هیچ وجه بدون نوبت مراجعه نکنند و دیگر نام نویسی دستی و تزریق واکسن انجام نمی‌شود، مردم مطمئن باشند برای بالای ۶٠ سال به میزان کافی واکسن داریم و دوز اول و دوم این گروه‌های سنی به موقع تزریق می‌شود.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: با توجه به اینکه جمعیت بالای ۶٠ سال کشور ٨ میلیون و ٣۵٠ هزار نفر هستند با توجه به تامین واکسن صورت گرفته هیچ کمبودی نداریم و برای اینکه تجمیعی صورت نگیرد، ما مراکز واکسیناسیون تجمیعی را افزایش دادیم و بسیج هم برای توسعه مراکز تجمیعی واکسیناسیون به کمک ما آمده است و٨٠٠ مرکز واکسیناسیون در کشور داریم که ٨١ مورد آن در تهران است.

رئیسی گفت: تقریبا در تمام مراکز استان‌ها بسیج یک تا ٢ مرکز واکسیناسیون راه اندازی کرده است و صفر تا صد واکسیناسیون را در این مراکز انجام می‌دهد و امکانات و پشتیبانی را بسیج انجام می‌دهد و ما واکسن و نیروی ناظر را تاکید می‌کنیم و بیش از ٣ هزار تیم واکسیناتور داریم و اگر این تعداد به ٣ هزار و ۵٠٠ تیم برسد با توجه به اینکه هر تیم توانایی تزریق ١۵٠ واکسن تزریق کند ما به ظرفیت تزریق ۵٠٠ هزار دوز واکسن می‌رسیم .

انتهای  پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسیناسیون کرونا سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا هزار دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۶۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی

تین نیوز

مدیرکل راه آهن شمالغرب در مورد پروژه دوخطه قزوین-زنجان گفت: این پروژه حدود ۸۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و مراحل پایانی خود را طی می کند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، منوچهر صفری خاطرنشان کرد: این پروژه دو مشکل اساسی داشت.یک اینکه در محدوده ایستگاه تاکستان، معارضان اجتماعی وجود داشت که با پیگیری های صالحی، مدیرعامل راه آهن و مقامات استانی زنجان و قزوین این مشکل حل شد.

وی افزود: مشکل بعدی عدم تخصیص نقدینگی به این پروژه است. علی رغم اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار به این پروژه در دور اول سفرهای استانی ریاست جمهوری و تصویب ۱۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در دور دوم سفر، تخصیص نقدینگی به اندازه کافی نبوده و این موضوع موجب شد که مطالبات پیمانکاران به طور کامل پرداخت نشود.

وی تصریح کرد: ارزش به روز شده این پروژه ۱۲ هزار میلیارد تومان است و به خاطر ۱۲۰۰ میلیارد تومان این پروژه معطل مانده است و اگر نقدینگی به این پروژه تخصیص یابد پیش بینی می شود تا خردادماه ۱۴۰۴ به بهره برداری برسد.

به گفته مدیرکل راه آهن شمالغرب؛ این پروژه بسیار ارزشمند است و با بهره برداری از این طرح، ظرفیت ترافیک حمل بار، افزایش و زمان سفر نیز بطور چشمگیری کاهش می یابد.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • اتمام پروژه دوخطه قزوین-زنجان تا یک سال آینده به شرط تزریق نقدینگی
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند