Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریدور خدمات فناوری ستاد نانو به منظور آشنا کردن تیم‌های فناور با چالش‌های توسعه کسب و کار نسبت به برگزاری دوره آموزشی با عنوان "مدرسه تابستانه بازگشت به آینده" اقدام کرده است.

به گزارش ایسنا، رویداد آموزشی "مدرسه تابستانی بازگشت به آینده" برنامه‌ای است که از سوی کریدور خدمات فناوری و با همکاری یکی از شتابدهنده‌ها در قالب مجموعه کارگاه‌های آموزشی و عملیاتی برگزار می‌شود و طی آن اساتید و منتورهای با تجربه راهکارهای شناخت مهمترین و پرتکرارترین چالش‌های کسب و کارهای نوپا و روش‌های مواجهه با آنها را تبیین می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شیوع کرونا بسیاری از کسب‌وکارها به خصوص شرکت‌های نوپا و استارت‌آپی، در شرایط سختی قرار گرفتند و یا حتی با شکست مواجه شدند و در این رویداد طی برگزاری ۲۶ کارگاه ۴ ساعته آنلاین، چالش‌های آینده کسب‌وکارها معرفی می‌شوند.

مجموعه کریدور خدمات فناوری تنها در سال ۹۹ به بیش از ۴۰۰۰ شرکت خلاق، دانش‌بنیان و نوآور، خدمات مشاوره کسب‌وکار ارائه داده است. طبق بررسی‌ها نقطه اشتراک اصلی بین آنها بی‌اطلاعی و عدم آشنایی با چالش‌های کسب‌وکار در دنیای واقعی بوده است.

به نقل از ستاد نانو،  شرکت کنندگان در این مدرسه تابستانه با راه‌اندازی، رشد و موفقیت هر کسب و کار یا استارت‌آپ را فرا می‌گیرند و آگاهی مناسبی از ادبیات کسب‌ وکار استارت‌آپی، شناخت شخصیت خود، تیم‌سازی، مسائل هم‌بنیانگذاران، مباحث حقوقی و مالکیت فکری، تدوین مدل و طرح کسب و کار مختص خودشان، شناخت و ارتباط با مشتریان، انجام اولین فروش واقعی، چگونگی رشد و Scale-Up کسب‌وکار نوپا و جذب سرمایه آشنا خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كسب و كار استارت آپ ها کسب و کار کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۷۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند

بهمن صبور نایب رئیس انجمن داروسازان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با وضعیت  دارو در کشور اظهار کرد: نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های صنعت دارو است.

وی ادامه داد: اختلاف ریالی موجب کم شدن نقدینگی شرکت‌ها شده است. اجرای طرح دارویار، خرید دارو یا مواد اولیه آن را از ارز ۴ هزارو ۲۰۰ تومانی به ۲۸ هزارو ۵۰۰ تومان سوق می‌دهد. علاوه بر آن اکنون برخی دارو‌ها با ارز حدود ۴۲ هزار تومان خریداری می‌شود. شرکت‌ها پول لازم برای پرداخت این حجم از اختلاف قیمت را ندارند.

بانک‌ها وام نمی‌دهند

نایب رئیس انجمن داروسازان تهران افزود: تورم بهانه‌ای شده در دست بانک‌ها که با استفاده از آن به شرکت‌ها وام نمی‌دهند. درحالیکه شرکت‌ها برای خرید دارو و مواد اولیه آن به پول نیاز دارند تا بتوانند مابه التفاوت قیمت ریالی را پرداخت کنند. همین موضوع می‌تواند صنعت داروسازی را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

صبور به طرح دارویار اشاره کرد و گفت: در طرح دارویار برای خرید دارویی که قیمت کل آن ۱۰۰۰ واحد است سهم بیمار ۱۰۰ واحد، سهم بیمه پایه ۳۰۰ واحد و سهم دارویار ۶۰۰ واحداست. با این توضیحات، دارویار سهم خود را از آذر ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت نکرده است این در حالیست که قرار بود با اجرای طرح دارویار ظرف یک ماه پول مراکز از طریق سازمان هدفمندی و سازمان برنامه و بودجه واریز شود.

نایب رئیس انجمن داروسازان بیان کرد: اکنون مجموع طلب شرکت‌ها از داروخانه‌ها به بیش از ۷۰ همت رسیده است که حدود ۲۴ همت برای بخش دولتی و ۴۶ همت برای بخش خصوصی است. این بدهی برای بخش خصوصی بسیار بی‌سابقه است هیچ زمانی بدهی بخش خصوصی از بخش دولتی بیشتر نشده بود. لازم به ذکر است که داروخانه‌ها حدود ۱.۵ همت چک برگستی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تولیدکنندگان پول لازم برای پرداخت مابه التفاوت قیمت ریالی ارز را داشته باشند، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ۶ ماه دارو را خریداری می‌کنند و در نهایت هیچ مشکلی هم برای صنعت دارو به وجود نمی‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است/ افغانستان به‌دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳