Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، سی میلیون نفر در غرب آمریکا و کانادا دارند موج تند تازه‌ای از گرما را تحمل می‌کنند. کانادا برای کاستن از خطر آتش سوزی جنگلی، محدودیت‌های اضطراری تازه‌ای برای سرعت حرکت قطار‌ها در راه آهن این کشور اعمال کرده است.

آتش سوزی ناشی از شتاب تند قطار‌ها و جرقه‌هایی که ایجاد می‌شود در جریان موج گرما، منبع مهمی برای آتش سوزی‌ها به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شدت حرارت در منطقه‌ی لاس وگاس آمریکا به ۴۷ درجه‌ی سانتیگراد رسیده و دمای هوا در دره‌ی مرگ در کالیفرنیا تا بیش از ۵۲ درجه‌ی سانتیگراد افزایش یافته است. آتش سوزی در مناطق جنگلی چندین ایالت در آمریکا جریان دارد.

بر اساس این گزارش، بزرگی و شدت آتش سوزی در مناطق جنگلی شمال کالیفرنیا رو به افزایش دارد و از آنجا که تندباد نیز شرایط را برای فعالیت آتش نشان‌ها پیچیده‌تر می‌کند بسیاری از خانه ها، طعمه‌ی آتش شده اند. میلیون‌ها نفر در غرب آمریکا با گرمای بسیار شدید روبرو شده اند و آتش سوزی در بیش از ۶۰ هزار جریب از مناطق جنگلی جریان دارد.

با افزایش میزان گرما در جهان، شدت و بزرگی آتش سوزی‌ها هم بیشتر می‌شود. اداره ملی هواشناسی در منطقه‌ی دره‌ی مرگ در کالیفرنیا، درجه‌ی حرارت ۵۶ درجه‌ی سانتیگرادی را به ثبت رسانده است و این منطقه، یکی از گرمترین مناطق زمین به شمار می‌آید. به کسانی که در مناطق بیابانی سکونت دارند هشدار داده شده خیلی زود در معرض گرمازدگی و کمبود آب قرار می‌گیرند. اما آنانی که سفارش‌ها را جدی گرفته اند هنوز با موج تند گرما روبرو هستند. با ادامه‌ی گرمای شدید، تنها کاری که مردم می‌توانند بکنند این است که خودشان را خنک نگاه دارند و در عین حال در مصرف آب و انرژی نیز صرفه جویی کنند.

مدیر مرکز علمی سیستم زمین در پنسیلوانیا در پاسخ به پرسشی درباره‌ی پدیده‌ی گرم شدن زمین و تغییرات آب و هوایی گفت: ما دانشمندان آب و هوا دوست نداریم پیش بینی هایمان درست از آب دربیاید، اما داریم با همان پیش بینی‌ها روبرو می‌شویم؛ چندین دهه پیش، پیش بینی کرده بودیم که اگر به افزودن آلودگی کربنی به جو زمین ادامه بدهیم و همچنان سوخت‌های فسیلی بسوزانیم، دمای زمین را افزایش می‌دهیم و شاهد شدت گرفتن و بزرگی آتش سوزی در جنگل‌ها و امواج تند گرما و جاری شدن سیل خواهیم بود. این چیزی است که هم اکنون داریم مشاهده می‌کنیم. این خبر بد بود، اما خبر خوب این است که می‌توانیم از بدتر شدن اوضاع جلوگیری کنیم، اما برای این کار باید دست به اقدامی چشمگیر بزنیم.

وی افزود: ما در مطلبی که در نیویورک تایمز منتشر شد نوشتیم این رویداد (موج شدید گرما) از جمله رویداد‌هایی است که اگر فرد عمر نوح داشته باشد دست کم یکبار در زندگی، شاهد بروز چنین پدیده‌هایی خواهد بود؛ رویدادی که هر دو هزارسال یکبار اتفاق می‌افتد. در گزارشی که هفته‌ی گذشته منتشر شد با استفاده از روش‌های بسیار پیچیده تری نتیجه گیری کرده بودند که این پدیده احتمالا یک بار در یکصد هزار سال گذشته اتفاق افتاده، تازه اگر به علت گرم شدن زمین پیشامد نکرده باشد!

این کارشناس آمریکایی ادامه داد: معنی این موضوع آن است که اگر ما با آلودگی کربنی، اسباب گرم شدن زمین را فراهم نمی‌کردیم شاید یکبار در هر یکصدهزار سال هم شاهد چنین پدیده‌ای نبودیم؛ آنچه که با پدیده‌ی تغییرات آب و هوایی اتفاق افتاده این است که احتمال بروز چنین رویداد‌هایی را افزایش داده است. ارزیابی ما این است که با وجودی که زمین در حال گرم شدن است این پدیده، یکبار در هر هزار سال اتفاق می‌افتد. علتش هم این است که شاید آن‌ها دارند از مدل‌هایی بهره می‌گیرند که اثربخشی کامل فعالیت‌های انسان را بر شرایط آب و هوایی بسیار تند و شدید در نظر نمی‌گیرد.

این دانشمند هواشناسی گفت برآورد‌های کاملا خام و ابتدایی نشان می‌دهد خسارت ناشی از آسیب‌هایی که به آب و هوا وارد می‌شود بین یک یا دو تریلیون دلار در هر سال در رشد ناخالص تولید جهان است. هزینه‌ای که دارد بر ما تحمیل می‌شود بسیار بیشتر از آن چیزی است که نیاز داریم تا آن را اصلاح کنیم.

وی با اشاره به مخالفت برخی جمهوریخواهان تندرو در آمریکا با پدیده تغییرات آب و هوایی و تلاش آنان برای وارونه نشان دادن رویداد‌های طبیعی در جهان گفت: هنگامی که بخواهیم فردی را متقاعد کنیم که چیزی را درک کند اگر حقوق دریافتی او به آن چیز وابسته باشد آنگاه با دشواری بسیاری روبرو خواهیم شد و متاسفانه این مشکلی است که با انکارکنندگان پدیده‌ی تغییرات آب و هوایی در حزب جمهوریخواه آمریکا داریم. آن‌ها هر ساله میلیون‌ها دلار می‌گیرند تا منافع صنایع سوخت فسیلی را تبلیغ و ترویج کنند و با انکار پدیده تغییرات آب و هوایی و جلوگیری از هر گونه اقدام اثربخش در این باره، جیب شان را پر می‌کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: اب و هوا اتش سوزی امریکا تغییرات آب و هوایی آتش سوزی گرم شدن درجه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۸۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی

تین نیوز ز. حبیبی :

با پایان همه گیری کرونا و به تبع آن کاهش محدودیت ناشی از آن، سفرهای هوایی روند رو به رشد خود را دوباره شروع کردند و طی اعلام سازمان جهانی هواپیمایی این روند در سال ۲۰۲۴ به بیش از دوران قبل از همه گیری باز خواهد گشت، از این رو بسیاری از شرکت های هوایی برنامه های توسعه ناوگان خود را از سرگرفته اند.

از آنجا که کشورهای منطقه غرب آسیا همواره در زمینه توسعه ناوگان هوایی خود پیشرو بوده اند پیش بینی می شود به زودی این منطقه با کمبود شدید در نیروی کار متخصص به ویژه خلبان مواجه شود.

از طرفی ایرلاین های خارجی تمایلی برای جذب خلبان هایی با ساعت پروازی پایین ندارند و غالبا به دنبال افرادی هستند که ساعت پروازی بالایی دارند و در شرکت های هواپیمایی مشغول به پرواز هستند. در واقع خلبان هایی به خارج از کشور مهاجرت می کنند دارای سابقه و تجربه پروازی بالایی می باشند.

بسیاری از خلبانان ایرانی قبل از دوران همه گیری و به واسطه افزایش قیمت ارز( ۱۰-۱۳ هزار تومان در سال ۹۷) که با در نظر گرفتن میانگین حقوق ۱۰-۱۴ هزار دلاری در شرکت های هوایی خارج از کشور بیش از ده برابر میانگین حقوق داخل کشور را به خلبانان پرداخت می کردند تصمیم به مهاجرت و فعالیت در خارج از کشور گرفتند.

اکنون با توجه به افزایش شدید نرخ ارز در سال های اخیر و به تبع آن کاهش شدید ارزش پول ملی اختلاف دریافتی خلبانان داخل و خارج از کشور فاصله معنا داری پیدا کرده است به طور یقین روند مهاجرت خلبانان در آینده نزدیک شتاب خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تصاویر آتش‌سوزی شدید 100 ملک در امامزاده ابراهیم
  • ببینید | اولین تصاویر از آتش‌سوزی شدید ۱۰۰ خانه در امامزاده ابراهیم(ع)
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۲ استان
  • دیدنی های امروز؛ از موج گرما در شرق و جنوب آسیا تا وضعیت رفح
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • گرمایش جهانی چگونه بر وقوع بلایای طبیعی تاثیر می‌گذارد؟
  • یخ؛ جواهر کمیاب!
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان