Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، آنچه بیش از هر ماده دیگر کامل‌کننده حلقه تغذیه انسانی در سبد غذایی مصرف‌کننده بوده موادپروتیئنی به ویژه از نوع حیوانی است.

صنعت دامپروری در سطح جهانی و بین‌المللی از رشد چشمگیری برخوردار بوده در حالی که این صنعت در سال‌های گذشته و امسال به علت عدم توجه، نظارت دقیق و تدبیر لازم در ایران دچار مشکلات فراوانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر افزایش قیمت نهاده‌ها و کمبود آن به ویژه ذرت علوفه‌ای، عدم امکانات سخت‌افزاری و تسهیل در فراهم کردن این امکانات، عدم تغییر مناسب در قیمت شیر و یا گوشت به نفع دامدار، افزایش قیمت داروها و واکسن‌های دام و غیره سبب مشکلات فراوانی در بخش دام و دامداران شده تا جایی که برخی از دامداران مجبور شدند بعد از فعالیت چندین سال در این حوزه دام خود را به کشتارگاه برده و این شغل را رها کنند.

غفار مصطفی‌لو دامدار یک‌هزار راسی گلستانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: بخش اعظمی از نهاده‌های دام خود را از بازار آزاد و با قیمت بسیار بالا تهیه می‌کنم که این امر برای تامین نهادهای دام یک‌هزار راس مقرون به صرفه نیست.

وی تصریح کرد: هر راس دام روزانه به طور میانگین یک و نیم کیلوگرم خوراک و نهاده دامی مصرف می‌کند و به طور میانگین هزینه خوراک یک دام سبک در روز به ازای یک کیلوگرم به طور میانگین بین ۵ هزار تومان تا ۷ هزار و ۵۰۰ تومان است و این جدا از هزینه نگهداری، واکسن، دارو و غیره بوده در صورتی‌که قیمت یک لیتر شیر به اندازه هزینه خوراک یک روز دام نیست.

دامدار گلستانی گفت: متاسفانه در چند سال گذشته دولت هیچ نظارت دقیقی بر شرکت‌ها و بخش خصوصی در راستای تامین و توزیع نهاده‌های دام در کشور نداشته و این امر سبب تشکیل مافیای بزرگ در این حوزه شده است.

* دامداران به‌خاطر عدم نظارت دقیق دولت بر تامین و توزیع نهاده‌های دام در حال نابودی هستند

اسماعیل طیار دیگر دامدار گلستانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار کرد: متاسفانه به‌خاطر عدم نظارت دقیق بر تامین و توزیع نهادهای دامی در کشور، مشکلات زیادی برای دامداران ایجاد شده که این مشکلات سبب نابودی دامداران خواهد شد.

وی تصریح کرد: عدم نظارت دقیق دستگاه‌های مرتبط بر قیمت نهاده‌های دامی مانند کنسانتره، ذرت، کاه و غیره سبب شده تا قیمت این نهاده‌ها نسبت به سال قبل چندین برابر افزایش پیدا کند.

دامدار گلستانی گفت: برخی از دامداران که چندین سال در این شغل فعالیت دارند و تجربیاتی به‌دست آوردند نظرات کارشناسی و تذکرات لازم را از چند ماه قبل از ایجاد مشکل در این حوزه بیان می کنند اما متاسفانه مسوولان دستگاه‌های مرتبط نسبت به این نظرات و کارشناسی بی‌تفاوت هستند.

* خشکسالی در افزایش قیمت نهاده‌های دام نقش بسزایی دارد/ جایگزین کردن کشت برخی از محصولات مانند ذرت به‌جای شالی از راهکارهای کاهش قیمت نهاده‌های دامی است

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان نیز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: خشکسالی و پایین بودن قیمت تضمینی گندم از یک طرف و کاهش میزان تولید گندم از طرف دیگر نقش بسزایی در افزایش قیمت نهاده‌های دامی دارد.

وی تصریح کرد: بخشی از نهاده‌های دام کشور از طریق ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تامین می‌شود و بخش دیگر نیز بستگی به خرید تضمینی برخی محصولات استراتژیک به ویژه گندم دارد.

عباس اغنامی جایگزین کردن کشت برخی از محصولات مانند ذرت به‌جای شالی را از راهکارهای کاهش قیمت نهاده‌های دامی دانست و گفت: با توجه به کم‌آبی استان گلستان باید شالی فقط در اراضی نسخ کشت شود و تدابیری انجام شود تا شالی به غیر از این اراضی کشت نشود.

وی ادامه داد: تا زمانی که بین کشت شالی و دیگر محصولات کشاورزی تفاوت قیمت فاحش و سود زیاد وجود داشته باشد قطعا کشاورزان از این کشت صرف‌نظر نکرده و عوامل بازدارنده مانند جریمه مانع کشت این محصول نخواهد شد.

* ارائه مشوق‌های لازم در کشت محصولات کم آب برای کشاورزان راهکار عملی برای اجرای چنین طرح‌هایی است

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان با بیان اینکه ارائه مشوق‌های لازم در کشت محصولات کم آب برای کشاورزان راهکار عملی برای اجرای چنین طرح‌هایی است، بیان کرد: برای کشت محصولاتی مانند ذرت علوفه‌ای جایگزین کشت شالی باید مشوق‌هایی به کشاورزان داده شود تا کشاورزان انگیزه لازم را برای کشت چنین محصولاتی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: افزایش کشت گندم و ذرت علوفه‌ای سبب افزایش نهاده‌های دام مانند ذرت و کاه شده و این امر عامل بسیار مهمی در کاهش نهاده‌های دام خواهد بود.

اغناقی ارائه مشوق به واردکنندگان برنج  به غیر از فصل کشت از راه‌های دیگر جلوگیری از کشت شالی دانست و افزود: برنج یک محصول با مصرف بسیار بالای آب است و اگر واردات برنج در فصل غیرکشت وارد استان شود در کاهش این کشت تاثیر به‌سزایی دارد، ارائه مشوق به واردکنندگان نیز می‌تواند تاثیر بسزایی در این امر داشته باشد.

* حدود ۴۰ هزار تن از نهاده‌های دام دپو شده در گمرک جنوب ترخیص و با سرعت بیشتر به استان گلستان در حال انتقال است

وی مهمترین عامل گرانی قیمت نهاده‌های دامی را دپو نهاده‌های دام در گمرک جنوب ذکر کرد و گفت: از چند روز گذشته با تلاش استاندار گلستان و رایزنی با مسوولان کشوری درصدد رفع بخش اعظمی از مشکلات دامداران استان هستیم، با تلاش انجام شده تاکنون حدود ۴۰ هزار تن از نهاده‌های دام دپو شده در گمرک جنوب ترخیص و با سرعت بیشتر به استان گلستان منتقل شده و در روزهای آینده نیز با کمک دستگاه‌ها و ماشین‌آلات بخش خصوصی و ارگان‌های مختلف مانند شهرداری مابقی نهاده‌های دامی دپو شده ترخیص و به استان گلستان منتقل می‌شود.

* نیاز میانگین ماهانه حدود ۶۰ هزار تن نهاده‌های دامی برای دامداران استان گلستان/ تلاش داریم نهاده‌های دامی در ماه‌های آینده بدون مشکل تامین و به صورت عادلانه توزیع شود

مدیرکل اقتصادی استانداری گلستان بیان کرد: به طور میانگین ماهانه حدود ۶۰ هزار تن نهاده‌های دامی برای دامداران استان نیاز است که تلاش داریم این نهاده‌ها در ماه‌های آینده بدون مشکل تامین و به صورت عادلانه توزیع شود.

وی ابراز کرد: در رایزنی‌های انجام شده توسط استاندار با مسوولان کشوری قرار است مطالبات بانک کشاورزی مرتبط با کشاورزان و دامداران پرداخت شده تا بتوانیم در راستای کمک به حوزه کشاورزی و دامداری تسهیلات با کارمزد پایین را به این اقشار زحمتکش و تولیدکننده ارائه دهیم.

به نظر می‌رسد نظارت بر تامین و توزیع نهاده‌های دام، توزیع عادلانه نهاده‌های دام توسط شرکت‌های تعاونی مرتبط و پشتیبانی امور دام و ایجاد امکانات و زیرساخت‌های سخت‌افزاری و تسهیل در این امور می‌تواند بخش اعظمی از مشکلات موجود در حوزه دام و دامداران را برطرف کند.

انتهای پیام/2307

منبع: فارس

کلیدواژه: افزایش قیمت گمرک قیمت گلستان عباس مدیرکل استانداری گلستان مدیرکل اقتصادی اقتصادی استانداری گلستان نهاده های دامی دپو شده ترخیص تامین و توزیع نهاده قیمت نهاده های دامی قیمت نهاده های دام نهاده های دام استان گلستان طور میانگین خبرگزاری فارس قیمت نهاده ها گمرک جنوب افزایش قیمت ارائه مشوق نظارت دقیق هزار تن دپو شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان در مواد ۱۴ و ۱۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

بر این اساس، ماده (۱۴) به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۱۴- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۸) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۴۸- در محاسبه مالیات بر عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون احکام زیر جاری است:

الف-در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید:

۱) تاریخ تملک دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) که بر اساس اسناد رسمی، تاریخ تملک آن‌ها پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، تاریخ درج شده در سند مذکور است و در غیر این صورت، تاریخ استقرار بستر اجرایی است. همچنین قیمت خرید دارایی‌های مذکور، ارزش روز دارایی مطابق تبصره (۱) این ماده در تاریخ استقرار بستر اجرایی است.

۲) قیمت خرید دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده برای دارایی‌های مذکور در پنج سال قبل از تاریخ صدور صورتحساب الکترونیکی فروش است. همچنین دوره تملک دارایی‌های مذکور پنج سال در نظر گرفته می‌شود.

ب- در صورت وجود صورتحساب الکترونیکی خرید:

۱) آخرین صورتحساب الکترونیکی خرید و حسب مورد آخرین صورتحساب‌های الکترونیکی خرید قبل از آن، مبنای تعیین قیمت خرید و دوره تملک موضوع بندهای (۳) و (۴) خواهد بود.

۲) در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) بیش از سه سال باشد، ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده در خصوص دارایی‌های مذکور در سه سال قبل یا مبلغ مندرج در صورتحساب الکترونیکی خرید، هر کدام بیشتر باشد، مبنای محاسبه عایدی سرمایه است.

۳) معاوضه دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) متعلق به هر «شخص غیرتجاری بالای ۱۸ سال» با دارایی دیگری از مصادیق همان بند با رعایت موازین شرعی، در صورت صدور صورتحساب الکترونیکی مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌باشد.

ج- در صورتی که بیش اظهاری طرفین معامله در خصوص قیمت فروش بر اساس اسناد مثبته از قبیل ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده، برای سازمان محرز شود و انتقال‌دهنده در خصوص دارایی مذکور مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نباشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

د- در صورتی که کم اظهاری طرفین معامله در خصوص قیمت فروش بر اساس اسناد مثبته از قبیل ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده، برای سازمان محرز شود یا انتقال به صورت محاباتی انجام شده باشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

ه- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، کمتر از ۲ سال باشد، تخفیف موضوع تبصره (۲) ماده (۴۹) این قانون لحاظ نمی‌شود و در صورتی که دوره تملک دارایی‌های این بند بیشتر از ۲ و کمتر از پنج سال باشد، صرفاً نیمی از تخفیف فوق از عایدی سرمایه مشمول مالیات کسر می‌شود.

و- مبنای محاسبه «درآمد اتفاقی» دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون که به‌صورت بلاعوض منتقل شده‌اند و دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون که به صورت بلاعوض به سایر اشخاص غیرتجاری منتقل شده‌اند، حسب مورد ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده است؛ ارزش مذکور در حکم قیمت خرید برای محاسبه «عایدی سرمایه» در انتقال بعدی است.

ز- در مواردی نظیر انتقال به صورت ارث که قیمت انتقال توسط طرفین اظهار و تأیید نشده باشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است. این حکم در خصوص املاکی از قبیل واحدهای مسکونی تملک شده اعضای تعاونی‌های مسکن که قبل از دریافت گواهی اتمام عملیات ساختمانی پیش‌خرید و پس از دریافت گواهی اتمام عملیات ساختمانی تملک شده‌اند نیز جاری است.

تبصره ۱- ارزش روز دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس حسب مورد قیمت روز دارایی موضوع ماده (۶۴) این قانون یا ارزش روز تعیین شده مطابق تبصره (۵) ماده (۹۳) این قانون تعیین می‌شود. ارزش روز دارایی‌های موضوع بند (۲) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس قیمت روز دارایی موضوع ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده تعیین می‌شود. همچنین ارزش روز دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار و قیمت هر یورو که توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، تعیین خواهد شد.

آئین نامه اجرایی این تبصره حداکثر ظرف ۶ ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد.

تبصره ۲- در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) تاریخ تملک دارایی‌های مذکور در پنج سال ابتدایی پس از استقرار بستر اجرایی، تاریخ استقرار بستر اجرایی است و قیمت خرید دارایی‌های فوق ارزش روز دارایی در تاریخ استقرار بستر اجرایی می‌باشد.

تبصره ۳- مبنای تعیین قیمت فروش برای محاسبه عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی مشمول حکم بند (د)، ارزش اظهاری طرفین در صورتحساب الکترونیکی مذکور خواهد بود. در این حالت زیان سرمایه حاصل از انتقال دارایی مذکور موضوع تبصره (۸) ماده (۴۹) این قانون، قابل استهلاک نیست.

تبصره ۴- مبنای محاسبه درآمد موضوع ماده (۱۲۴) این قانون در موارد تعیین شده در بندهای (ج)، (د) و (ه) این ماده، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

تبصره ۵- در محاسبه عایدی سرمایه انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون، به‌ترتیب معادل گرمی طلای ۱۸ عیار و معادل یورویی دارایی‌های مذکور بر اساس ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده ملاک عمل قرار می‏‌گیرد.

همچنین صدر ماده (۱۵) و تبصره‌های (۱) و (۲) آن به شرح زیر اصلاح شد و سه تبصره به عنوان تبصره‌های (۳) تا (۵) به آن الحاق شد:

ماده ۱۵- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۹) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۴۹- در هر سال مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر از آنکه به «اشخاص غیرتجاری» تعلق دارند، مشمول مالیات با نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌باشد.

تبصره ۱- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع این ماده کمتر از یک سال باشد، مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، با نرخ ۱۰ واحد درصد (۱۰%) بیشتر از بالاترین نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون مشمول مالیات می‌باشد.

تبصره ۲- «عایدی ناشی از تورم» از عایدی سرمایه مشمول مالیات حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون با رعایت مقررات مربوط کسر می‌شود. عایدی ناشی از تورم عبارت است از مازاد «قیمت خرید تعدیل شده» از «قیمت خرید».

تبصره ۳- در صورتی که قیمت خرید تعدیل شده بیشتر از قیمت فروش باشد، زیان حاصل از انتقال دارایی مذکور قابل استهلاک نخواهد بود.

تبصره ۴- از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال املاک با کاربری غیرمسکونی و حق واگذاری محل در صورتی که دوره تملک آن‌ها بیش از ۲ سال باشد، پس از رعایت تبصره (۲) این ماده، تا آستانه ۱۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون کسر می‌شود و مازاد آن با رعایت مقررات این ماده، مشمول مالیات می‌شود. اشخاص موضوع این فصل صرفاً در یک سال از هر پنج سال، می‌توانند از این معافیت استفاده کنند. شرط دوره تملک بیش از ۲ سال مذکور در این تبصره، می‌تواند در هر پنج سال، صرفاً برای یک دارایی رعایت نشود.

تبصره ۵- در انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر از آنکه عایدی سرمایه آن مشمول مالیات موضوع این فصل می‌باشد، در صورتی که حسب مورد «مالیات نقل و انتقال و حق واگذاری محل موضوع ماده (۵۹) این قانون» یا «مالیات نقل و انتقال موضوع ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده» آن دارایی، بیشتر از مالیات بر عایدی سرمایه انتقال همان دارایی باشد، عایدی سرمایه دارایی مذکور مشمول مالیات نخواهد بود.

در صورتی که عایدی سرمایه انتقال مذکور مشمول مالیات موضوع این فصل باشد و مالیات متعلق بیشتر از مالیات نقل‌و انتقال مذکور باشد، مالیات نقل و انتقال پرداختی، به عنوان علی‌الحساب مالیات بر عایدی سرمایه در نظر گرفته می‌شود. در انتقال دارایی‌های فوق که شامل زیان سرمایه شده باشند، مالیات نقل و انتقال فوق، قطعی است.»

عنوان تبصره (۳) ماده (۱۵) به تبصره (۶) تغییر کرد و این تبصره به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به عنوان تبصره (۷) به این ماده الحاق شد:

«تبصره ۶- در انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون که به‌صورت ارث تملک شده‌اند، مبنای محاسبه «دوره تملک» تاریخ فوت شخص اعم از واقعی یا فرضی است و مبنای محاسبه «قیمت خرید» نیز حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) ماده (۴۸) این قانون در تاریخ مذکور است. در صورتی که دوره تملک موضوع این تبصره یک‌سال یا کمتر از یک سال باشد، حکم تبصره (۱) ماده (۴۹) برای عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، جاری نمی‌باشد.

تبصره ۷- در انتقال بلاعوض دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون به اعضای خانوار یا پدر یا مادر یا اجداد یا فرزندان، مبنای محاسبه «دوره تملک» و «قیمت خرید» در انتقال بعدی، «تاریخ تملک» و «قیمت خرید» اولیه دارایی با رعایت مفاد ماده (۴۸) این قانون است.»

همچنین تبصره ۴ ماده ۱۵ برای تأمین نظر شورای نگهبان حذف شد که در آن آمده بود: «تبصره ۴- در خصوص محاسبه عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴) این قانون، به‌ترتیب معادل گرمی طلای ۱۸ عیار و معادل یورویی فروش دارایی‌های مذکور بر اساس ارزش روز دارایی ملاک عمل قرار می‏‌گیرد. مبنای محاسبه قیمت خرید دارایی‌های فوق بر اساس روش میانگین موزون است.»

عنوان تبصره‌های (۵) تا (۷) ماده (۱۵) به تبصره‌های (۸) تا (۱۰) این ماده تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۸- مجموع زیان سرمایه هر شخص غیرتجاری حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر، از مجموع عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون در سال یا سال‌های بعد برای شخص مذکور قابل استهلاک است. حکم این تبصره در خصوص دارایی‌هایی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال آن‌ها مشمول مالیات نمی‌باشد، جاری نخواهد بود.

تبصره ۹- در خصوص اشخاص غیرتجاری بالای ۱۸ سال، در هر سال به میزان معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال املاک با کاربری مسکونی و دارایی‌های موضوع بند (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیش از یک سال کسر می‌شود.

تبصره ۱۰- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر یک سال پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

کد خبر 6090572 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
  • علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • افزایش ۲۷درصدی خرید مرغ مازاد مرغداران/ کریدورهای صادراتی فعال شود