Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عباس ابوقداره عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس در جلسه کمیسیون سرمایه گذاری، بازار پول و سرمایه این اتاق، گفت: در آستانه روی کار آمدن دولت جدید و سیاست گذاری‌های بخش اقتصاد، تلاش می‌کنیم با مشارکت اعضای این کمیسیون راهکار و پیشنهاد‌های کاربردی و به روز برای رونق فضای کسب و کار و ایجاد اشتغال در استان را در اتاق بازرگانی فارس تدوین و به دولت ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: در حال حاضر موضوع رونق و بهبود فضای کسب و کار و ایجاد اشتغال دو بخش اصلی در اقتصاد کشور است که دولت جدید باید در سیاست گذاری به این دو موضوع توجه ویژه داشته باشد.

 ابوقداره با تاکید بر اینکه معیشت مردم موضوع مهم و تاثیرگذاری است افزود: ما بنا بر وظیفه و برای عملکرد بهتر دولت در این زمینه پیشنهاد‌های خود را جمع آوری و دسته بندی و در قالب یک بسته از سوی اتاق بازرگانی فارس به دولت جدید ارائه می‌کنیم.

ابوقداره اظهارداشت: در دو سه سال اخیر فضای کسب و کار و فعالیت اقتصادی در کشور با رکود و سختی‌هایی همراه بوده است که معیشت و زندگی مردم را تحت قرار داده است.

او در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح مباحث روز اقتصاد و سرمایه گذاری در واحد‌های تولیدی اضافه کرد: موضوع تسهیلات ارائه شده از سوی بانک‌ها و مفاد قرارداد‌های بانکی با واحد‌های تولیدی در خصوص تسویه بدهی‌های معوق بانکی و تمدید استفاده از مصوبه مذکور تا پایان شهریور ۱۴۰۰ قابل استفاده است.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: در حال حاضر یکی از شاخص‌ترین معضل واحد‌های تولیدی کسری نقدینگی و سرمایه در گردش است و موضوع تامین نقدینگی از الزامات برای حفظ اشتغال و واحد‌های اقتصادی و تولیدی است که این موضوع نیز ناشی از کاهش قدرت پول ملی، افزایش تورم، افزایش هزینه کرد‌ها و هزینه‌های جاری است.

ابوقداره ضمن اشاره به آمار مرکز پژوهش‌های مجلس در خصوص میزان سرمایه مورد نیاز جهت ایجاد اشتغال، در راستای تامین سرمایه لازم به منظور ایجاد اشتغال پایدار پیشنهاد داد و عنوان داشت: دولت می‌تواند در مسیری خارج از روال معمول تسهیلات از جانب بانک‌ها را در قالب طرحی به واحد‌های اقتصادی ارائه کند.

او تصریح کرد: به عنوان مثال دولت می‌تواند این طرح را مرحله‌ای اجرا کند و در هر مرحله حداقل برای ۱۰ نفر اشتغال پایدار ایجاد شود و تسهیلات یک میلیاردی به واحد تولیدی پرداخت شود و در زمان بازپرداخت تسهیلات در پایان سال، با توجه به لیست بیمه شدگان و ایجاد اشتغال حداقلی ۱۰ نفر، دولت به میزان ۵۰ درصد از سود بازپرداخت وام را متقبل شده و در صورت عدم اجرای اشتغال پایدار به معنای واقعی از ارائه تسهیلات در مراحل بعدی جلوگیری شود.

ابوقداره افزود: اجرای این طرح می‌تواند پیامد‌های مثبتی از جمله جلوگیری از چک‌های برگشتی و عدم بازپرداخت وام بانکی در موعد مقرر را به دنبال داشته باشد.

توکل مقدم از اعضای کمیسیون سرمایه گذاری، بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی فارس نیز گفت: واحد‌های تولیدی در واقع بدون سرمایه در گردش و نقدینگی لازم امکان هیچ گونه فعالیتی را نداشته و نبایستی دید مقطعی به تولید داشت بلکه در این زمینه باید تمام جوانب و مراحل تولید از ابتدای طرح امکان سنجی تا مراحل پس از فروش در نظر قرار گیرد.

او بیان کرد: در خصوص تامین مالی واحد‌های تولیدی، نباید صرفا به تامین مالی از طریق بانک‌ها اکتفا کرد و به سایر روش‌های تامین مالی و تامین سرمایه جهت بهره برداری واحد‌های تولیدی و صنعتی مورد توجه قرار گیرد.

در این جلسه به موضوع ارائه تسهیلات جهت واحد‌های تولیدی و تشریح ابلاغیه حمایت از بخش خصوصی و واحد‌های تولیدی از جمله موارد بیمه، مباحث کارفرما و کارگر و مباحث حقوقی مرتبط با دادیاری پرداخته شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی فارس بهبود فضای کسب و کار اشتغال فارس اتاق بازرگانی فارس واحد های تولیدی ایجاد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۰۹۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه فوق‌العاده شورای عالی حمل و نقل، ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای پیش از ظهر امروز (سه شنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

محمد مخبر در این جلسه رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای را یکی از مهمترین اولویت‌های کشور دانست و گفت: باید بدون هر گونه، اما و اگر برای رفع نقاط حادثه خیز و کاهش تلفات جاده‌ای تلاش کنیم و منابع مرتبط با آن نیز باید از هر محل ممکن تامین شود چرا که حفظ سلامت و جان مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نمی‌توان از این موضوع مهم به سادگی عبور کرد.

معاون اول رئیس جمهور افزود: استان‌هایی که دارای بیشترین نقاط پرتصادف هستند باید مجدانه و با بکارگیری تمامی ظرفیت‌های استان، نسبت به رفع این نقاط حادثه خیز گام بردارند و گزارش اقدامات صورت گرفته را بصورت مستمر ارائه دهند.

مخبر همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده در جلسه مبنی بر وجود برخی موانع پیش روی واردات اتوبوس برون شهری، بر لزوم رفع این موانع تاکید و دستگاه‌های اجرایی ذیربط را مکلف کرد در اسرع وقت نسبت به حل این مشکلات اقدام کنند.

وزیر راه و شهرسازی نیز گزارشی از هماهنگی‌های بین دستگاهی در جهت کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ارائه کرد و گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود که در سال جاری شاهد جهش بهتری در کاهش تلفات جاده‌ای و میزان جانباختگان باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت تردد و تصادفات رانندگی و سفر‌های نوروزی ارائه کرد و از کاهش چشمگیر تعداد جانباختگان و حوادث رانندگی خبر داد و گفت: این دستاورد نتیجه تلاش دولت، پلیس و سایر بخش‌های مربوطه بوده و نشان از تمرکز جدی برای رفع نقاط حادثه خیز و اصلاح رفتار رانندگان دارد.

در این جلسه که وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس کل گمرک و رئیس کل بیمه مرکزی نیز حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مصوبات جلسه گذشته شورا ارائه شد و تصمیمات لازم برای رفع موانع پیش روی برخی مصوبات اتخاذ شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتغال و تسهیلات بانکی از مهمترین مطالبات مردمی در تنگستان است
  • اعتراف استاندار روحانی به موفقیت دولت رئیسی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!