Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - اولین جلسه شورای اداری اداره کل تعاون، کار، رفاه اجتماعی استان اصفهان در سال جاری به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان، در این جلسه کامران کلانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان ضمن خیر مقدم به معاونین، روسای ستادی و شهرستانی هدف از برگزاری جلسه را تشریح اقدامات انجام شده در طی یکسال گذشته عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و وجود تحریم های اقتصادی که شرایط سختی را در سال گذشته ایجاد کرد افزود: رویکرد ما در یکسال گذشته شامل اجرای وظایف تخصصی اداره بر اساس تعریف علمی، ایجاد تعامل با شرکای اجتماعی و جامعه مخاطب و تعریف کار مشترک با سایر ارگانهای دولتی برای رسیدن به زبان مشترک در ارائه خدمت به مردم بوده است.
کلانی همچنین گفت: علی رغم این که روند اجرای برخی از اقدامات با موانع زیادی در حوزه ساختاری روبرو بوده است؛ بر اساس گزارش شاخص های معاونت های تخصصی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با 14 رتبه ارتقا از رتبه 23 به رتبه 8 در سطح کشور رسیده است.
وی ادامه داد: استان اصفهان در حوزه اجرای سیاست های مرتبط با بازار کار جزو پنج استان برتر کشور قرار دارد.
وی با اشاره به مشکلات سامانه جامع روابط کار گفت: علی رغم مشکلاتی که سامانه در فرایند رسیدگی به دادخواست های کارگری و کارفرمایی دارد لازم است با پیگیری به سمت الکترونیک شدن این رسیدگی ها حرکت کنیم.
وی تغییر شکلی هیأت های تشخیص و حل اختلاف، ایجاد کمیته های بررسی رأی های صادره برای رفع نواقص آن و حذف فرایند تحقیق دادخواستهای واصله از حوزه بازرسی کار را از جمله اقدامات انجام شده در حوزه روابط کار شهرستان اصفهان عنوان کرد.
وی با اشاره به اهمیت آموزش برای کارکنان، ذینفعان، شرکای اجتماعی و جامعه مخاطب این اداره کل گفت: به دنبال تعریف سامانه جامع آموزشی هستیم که بتواند جامعه مخاطب ما را پوشش بدهد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان موضوع اصلاح بودجه، ایجاد یک ساختار اقتصادی و معیشتی برای همکاران و حل مشکلات ناشی از رفتار های اشتباه در حوزه کارکنان را سه راه مؤثر در بهبود معیشت کارکنان عنوان کرد.
وی در ادامه این جلسه گزارشی از دارایی ها و پروژهای عمرانی اداره کل و اقداماتی که در زمینه حفظ و توسعه دارایی های اداره کل انجام شده ارائه کرد.
22 تیر 1400 12:46
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان |
کد خبر : 242,353
کلیدواژه ها: کامران کلانی,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اصفهان,بازار کار
نظرات بینندگان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان اداره کل تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۰۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • استقبال یک میلیون خانوار اصفهانی از کالابرگ الکترونیک
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند