Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی، سید جواد حسینی در مراسم افتتاح رسمی پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با حضور مجازی مدیران پایگاه‌های اوقات فراغت سراسر کشور افزود: یکی از اهداف نظام تعلیم‌وتربیت جامعه‌پذیری و اجتماعی شدن است و فعالیت‌های اوقات فراغت که از سرفصل‌های مهم برنامه درسی آشکار است، گامی در جهت جامعه‌پذیری و اجتماعی شدن دانش‌آموزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در عصر جدید به دلیل سبک زندگی، دوران کودکی کوتاه شده است و کودکان کمتر کودکی می‌کنند، ادامه داد: یکی از آفات صنعتی شدن کوتاهی دوران کودکی و طولانی شدن دوران نوجوانی و جوانی نسبت به گذشته است.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: بر اساس نتایج پژوهش‌ها بلوغ جنسی دو تا سه سال زودتر آغاز می‌شود و سن ازدواج نیز بالاتر رفته است و این فاصله زیاد موجب طولانی شدن دوران نوجوانی و جوانی شده است.

حسینی تصریح کرد: یکی از راه‌های کودکی و نوجوانی کردن استفاده بهینه از اوقات فراغت و تدارک برنامه‌های جذاب فرهنگی، هنری و ورزشی برای این ایام است.

وی یکی از چالش‌های جدی جامعه را گسست‌ها و تعارضات نسلی دانست و گفت: گسست بین‌نسلی ممکن است منجر به تعارضات نسلی شود که این هم موجب بحران هویت، بی‌اعتمادی و کاهش سرمایه و سلامت اجتماعی می‌شود و فعالیت‌های ورزشی، علمی و هنری از جمله فعالیت‌های انسجام بخش و هویت آفرین است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: برنامه‌هایی نظیر کتاب‌خوانی خانوادگی و ورزش خانوادگی از جمله برنامه‌های انسجام بخش و هویت آفرین هستند که موجب انسجام بیشتر خانواده‌ها می‌شود و باید در برنامه‌ریزی‌های اوقات فراغت بر این فعالیت‌ها تأکید شود.

حسینی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی پایگاه‌های اوقات فراغت در سال جاری با رویکرد مهارت‌آموزی و هر دانش‌آموز یک مهارت و با هدف وفاق آفرینی و انسجام‌بخشی برنامه‌ریزی‌شده است.

برچسب‌ها سید جواد حسینی گذران اوقات فراغت سازمان آموزش و پرورش کودکان استثنایی وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید جواد حسینی گذران اوقات فراغت سازمان آموزش و پرورش کودکان استثنایی سید جواد حسینی گذران اوقات فراغت سازمان آموزش و پرورش کودکان استثنایی وزارت آموزش و پرورش اوقات فراغت آموزش و پرورش فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۱۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند