Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار زاهدان گفت: طی نشستی مسائل و موارد مرتبط با آغاز پروژه احداث تقاطع غیر همسطح در ورودی زیباشهر از سمت میدان خاتم الانبیا (راه آهن) مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عبدالقادر پربار در صفحه اینستاگرام خود نوشت:

" برگزاری نشست هماهنگی آغاز عملیات اجرایی احداث تقاطع غیر همسطح راه آهن

طی نشستی که با حضور سرهنگ معتمدی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان زاهدان، محمود دشتی معاون حمل و نقل شهرداری، جمشید میری معاون امور زیربنایی و عمرانی شهرداری، آقای زارعی معاون عمرانی اداره‌ی کل راه آهن جنوب شرق و تعدادی از مدیران و مسئولان ذیربط در سالن کنفرانس شهرداری مرکز برگزار شد؛ مسائل و موارد مرتبط با آغاز پروژه احداث تقاطع غیر همسطح در ورودی زیباشهر از سمت میدان خاتم الانبیا (راه آهن) مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به برگزاری جلسه‌ی شورای هماهنگی ترافیک شهرستان در فرمانداری؛ این نشست به منظور ایجاد هماهنگی، همکاری و تعامل بیشتر بین دستگاه‌های ذیربط جهت تسریع در آغاز عملیات اجرایی احداث تقاطع غیر همسطح راه آهن برگزار گردید.

در این نشست ضمن تبادل نظر و به منظور اجرای هر چه بهتر کار، موضوع مسدود نمودن مسیر اجرای پروژه از ۲۳ تیرماه به مدت سه روز (چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه) مورد تاکید قرار گرفت.

تسریع در جابجایی ریل‌های موجود در محل اجرای پروژه موضوع ایجاد دو مسیر انحرافی جهت روان سازی ترافیک و تردد آسان شهروندان در مکان مذکور از دیگر مواردی بود که مورد توجه و تاکید حاضرین در نشست قرار گرفت.

در پایان این نشست با هدف اطلاع رسانی و آگاهی شهروندان از آغاز عملیات اجرایی این پروژه و به منظور استفاده بهینه از مسیرهای جایگزین؛ مقرر شد که اطلاع رسانی عمومی به نحو مقتضی از طریق تبلیغات محیطی، فضای مجازی و رادیو تلویزیون صورت پذیرد. "

کد خبر 506990

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زاهدان شهرداری فضای مجازی راه آهن تقاطع غیرهمسطح اینستاگرام تبلیغات پروژه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق احداث تقاطع غیر همسطح قرار گرفت راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۱۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد

دکتر مهدی زنگنه گفت:  پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود، که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی، عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.
زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان (BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است، که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • افتتاح هتل و آغاز اجرای تله کابین خوشاکو در ارومیه
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • اعمال محدودیت ترافیکی در تقاطع محور باغیک_تفرش
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • اجرای طرح کنترل پوکی استخوان برای زنان بالای ۵۰ سال در زاهدان
  • بررسی انسداد «میدان جی» در شورای تأمین تهران
  • اجرای ۲۰۰۰ پروژه با پیشرفت ۹۰ درصدی در شهرداری قم
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند