Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، اعضای هیئت علمی پژوهشگاه‌ها در نامه‌ای به محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی به اجرای همسان سازی حقوق هیئت علمی شدند.

در این نامه خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی آمده است:

ضمن ابراز تشکر و قدردانی از مساعدت و همراهی جناب عالی و همکاران محترمتان در مجلس شورای اسلامی در خصوص تصویب مفاد جز دوم بند (و) تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور موضوع «همسان‌سازی حقوق اعضا هیات علمی وزارت علوم با اعضای غیر بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» متاسفانه علیرغم گذشت چند ماه از تصویب قانون صدرالذکر و مکاتبات وزیر محترم علوم با جناب عالی به شماره ۶۴۴۰۷/و مورخ ۳۰/۰۳/۱۴۰۰ (تصویر پیوست شماره ۱) و نیز نامه شماره ۳۲۴۰/م/۱۴۰۰/م مورخ ۱۳/۲/۱۴۰۰ (تصویر پیوست شماره ۲) ایشان به معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی با تفسیر موسع و مثبت آن معاونت محترم به شماره ۲۰۰۳۰۰ مورخ ۳/۳/۱۴۰۰ (تصویر پیوست شماره ۳) همراه بوده است و نیز مکاتبه دبیر محترم مجمع پژوهشگاه‌های ملی ایران به جناب عالی به شماره ۹۹۳۷ مورخ ۲۲/۳/۱۴۰۰ که مجددا با تفسیر مثبت معاونت قوانین مجلس با شماره ۲۰۰۴۷۳ مورخ ۲۶/۳/۱۴۰۰ (تصویر پیوست شماره ۴) مواجه بود، به رغم نظر مثبت معاونت قوانین مجلس شورای اسلامی در تفسیر کلمه دانشگاه‌ها که معنی اعم منظور بوده و شامل مراکز و موسسات پژوهشی وزارت علوم نیز می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه از طرف سازمان برنامه و بودجه توسط رییس محترم سازمان و امور مربوطه به صراحت اعلام شده این است که هیات علمی مراکز پزوهشی کمتر از ۵ درصد وزارت عتف بوده و تامین اعتبار لازم صورت گرفته و مخاطره احتمال ورود دیوان محاسبات به موضوع مانع اجرا بوده است.

به همین دلیل استعلام سازمان برنامه و بودجه از دیوان محاسبات کشور به شماره ۱۴۴۴۹۵ مورخ ۱/۴/۱۴۰۰ (تصویر پیوست شماره ۶) صورت گرفته است، متاسفانه به رغم نظر مثبت دیوان درباب تسری همسان سازی به مراکز پژوهشی، به رغم گذشت ۲۰ روز از استعلام سازمان برنامه وبودجه، تاکنون نظر دیوان محترم محاسبات به آن سازمان اعلام نشده است و این تبعیض ناروا و آشکار نسبت به هیات علمی پژوهشی وزارت عتف سبب تعلل و عدم صدور احکام هیات علمی پژوهشی گردیده است و این سوال بزرگ در ذهن این گروه مهم که به کارهای بنیادی و علمی می‌پردازند شکل گرفته که علیرغم اهمیت مضاعف کار پژوهشی و نقش تعیین کننده پژوهش در رشد و توسعه علمی کشور و حضور تمام وقت واقعی آنها، چرا باید هیات علمی پژوهشی درجه دوم تلقی شوند؟! این مکاتبه اظهاری از سر دردمندی نسبت به لزوم اهمیت دادن به حوزه پژوهش از یک طرف و بحث احقاق حقوق اعضا هیات علمی پژوهشی از طرف دیگراست.

از این رو از جناب عالی استدعا دارد، دستور فرمایید با استناد به نظر مشورتی معاونت محترم حقوقی مجلس شورای اسلامی به شرح پیوست، دیوان محاسبات نظر شفاف خود را مبنی بر شمول اعضا هیات علمی پژوهشی مراکز و واحدهای پژوهشی تابعه وزارت علوم به سازمان برنامه و بودجه اعلام دارد که پس از دوماه بلاتکلیفی بیش از این بهانه و تعللی در کار وجود نداشته و اقدام لازم در اسرع وقت صورت گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1102935 برچسب‌ها همسان سازی حقوق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: همسان سازی حقوق مجلس شورای اسلامی هیات علمی پژوهشی سازمان برنامه همسان سازی حقوق جناب عالی ۳ ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسات هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیئت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی مژگان امتیازجو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مهدی شمسایی مهرجان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، شهرام صداقت حور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، صدیقه میرابوطالبی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سعید کامیابی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، مریم قراچورلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، علی خادمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و زهره مشکاتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیازجو با مدرک ی تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج‌ها و ستون‌های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه (فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول‌های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل‌های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است. 

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک ی تخصصی شهرسازی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی، ۱۲۷ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ... است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک ی تخصصی شیلات، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و ... است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک ی باغبانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ... و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک ی فیزیک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک ی جغرافیای طبیعی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک ی مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک ی برق عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک ی تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک ی تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ...، ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق اردیبهشت بازنشستگان | درباره همسان‌سازی حقوق اطمینان می دهم که ...
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آن‌ها انجام می‌شود
  • وعده قالیباف درباره اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان
  • بازنشستگان مطمئن باشند که «همسان‌سازی حقوق» آنان انجام می‌شود
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند