Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد، مراسم رونمایی از سامانه علم‌سنجی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

طهرانچی در این مراسم که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال ایجاد فضایی بود تا سرآمدان علمی آن دیده و حمایت شوند که بحمدالله امروز با رونمایی از سامانه علم‎‌سنجی، این هدف محقق شد و در آینده اثرات آن بیشتر نمایان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه کیفیت و توجه به کار کیفی‌محور، برای دانشگاه آزاد اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: معتقدیم دانشگاه را باید با نگاه سیاست‌گذاری علم اداره کرد. از آنجا که دانشگاه کانون دانشمندان است، حضور دانشمندان، سرآمدان و فرهیختگان در دانشگاه آزاد اسلامی باعث افتخار و منشأ اثر خواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سامانه علم‌سنجی محلی برای معرفی و دیده شدن سرآمدان علمی این دانشگاه و حمایت از آنان است، گفت: اثرگذاری افراد در حوزه‌های دانشی از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین دلیل این افراد باید به جامعه معرفی شوند.

طهرانچی از طراحی «سامانه داشبورد اطلاعات دانشی دانشگاه» (داده) در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و افزود: هدف از ایجاد سامانه علم‌سنجی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های سامانه «داده»، در مرحله اول، نمایش توانمندی و ظرفیت‌های اعضای هیأت علمی دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی و در مرحله دوم رقابت استان‌ها برای کسب جایگاه برتر در نظام رتبه‌بندی دانشگاه است. همچنین ترغیب واحدها به فعالیت و اثرگذاری در حوزه‌های علمی و پژوهشی نیز مدنظر است. تشکیل شبکه علم به عنوان یک شبکه فراسیستمی در دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از مهم‌ترین اهداف ایجاد این سامانه است.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: سامانه علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی این فرصت را فراهم می‌کند تا مدیران دانشگاه بتوانند کنشگران و سرآمدان را شناسایی و از توانمندی‌های آنها در تدوین برنامه‌های علمی، داوری جلسات پیش دفاع متمرکز و راهبری دانشگاه آزاد اسلامی استفاده کنند. تشکیل چنین شبکه‌ای از سرآمدان علمی و همکاران اداری علمی، در آینده دانشگاه تأثیرگذار خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه سامانه علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی مقدمه‌ای برای حضور مؤثر سرآمدان در شبکه علمی دانشگاه است، گفت: سرآمدان علمی و همچنین توانمندی‌های دانشگاه در عرصه‌های علمی و پژوهشی، تاکنون به خوبی به جامعه معرفی نشده است. خوشحالیم که امروز با رونمایی از سامانه علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی، می‌توانیم اطلاعات جامع و متمرکزی از سرآمدان علمی داشته باشیم و آنها را به جامعه معرفی کنیم.

طهرانچی «تربیت نیروی انسانی»، «پژوهش و تولید علم»، «حل مسئله» و «تعالی فرهنگی و اجتماعی» را چهار رسالت دانشگاه برشمرد و افزود: دانشگاه آزاد اسلامی باید در هرکدام از این مباحث، سرآمد داشته باشد. بنابراین در عین حال که نیازمند اساتیدی هستیم که مقالات خوب و قابل استناد ارائه دهند، استادی می‌خواهیم که خوب درس بدهد و عضو هیأت علمی می‌خواهیم که بتواند حل مسئله کرده و اثرات فرهنگی و اجتماعی داشته باشد. تمامی این خصوصیات مورد توجه دانشگاه آزاد اسلامی است و همه این افراد باید در سامانه‌های داده‌ای دانشگاه دیده شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان با تأکید بر حمایت از سرآمدان علمی این دانشگاه، خاطرنشان کرد: معتقدیم هر پژوهشی لزوماً نباید به حل مسئله بیانجامد بلکه می‌تواند مقدمه‌ای برای حل مسئله شود. از این رو سرآمدان علمی از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند و باید جهت‌گیری علمی دقیق داشته باشند تا در صورت بروز مسئله، اقدام به حل مسئله کنند؛ مانند آنچه در تولید واکسن کرونا اتفاق افتاد.

کد خبر 5257204 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی محمد مهدی طهرانچی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری کارشناسی ارشد مرکز سنجش آموزش پزشکی مریم میرزاخانی آموزش مجازی کنکور 1400 دانشگاه تهران سازمان سنجش آزمون گروه علوم پزشکی واکسیناسیون دانشجویان بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سامانه علم سنجی سرآمدان علمی حل مسئله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۳۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی