Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا قاسم سلیمانی دشتکی روز سه‌شنبه در شصت و یکمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان در سرسرای استانداری خوزستان بیان کرد: خوزستان به واسطه حضور صنایع سنگین و استراتژی که دارد نقش تاثیرگذاری در اقتصاد کشور دارد، اما متاسفانه برخی از مدیران محلی بی‌انگیزه شده‌اند.

وی ادامه داد: نحوه مدیریت در استان خوزستان نیازمند بازنگری است تا چشم اندازهای تعریف شده برای آن در مسیر واقعی و صحیح مورد پیگیری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان با بیان اینکه حضور پیدا نکردن برخی مدیران دستگاه‌های متولی در نشست‌های مختلف از جمله شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان روند پیگیری مشکلات اقتصادی خوزستان را با ناهماهنگی همراه کرده است گفت: در این رابطه تذکر جدی برابر قوانین و مقررات داده خواهد شد.

وی در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه دستگاه‌های متولی حوزه تجارت باید موضوعات مربوط به این بخش از فعالیت‌های اقتصادی را با جدیت دنبال کنند افزود: استان خوزستان ظرفیت‌های جدی و ویژه‌ای در زمینه تولید دارد اما موانع پیش روی باید کنار زده شوند.

رییس شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان اضافه کرد: شرایط موجود در مرزهای خوزستان باید ساماندهی و صادرات غیرنفتی استان تسهیل شود.

استاندار خوزستان در ادامه به مشکلات پیش آمده در زمینه صدور گواهی تعیین صلاحیت پیمانکاران نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: انجمن صنفی شرکت های خدماتی و فنی مهندسی کشور خواستار رفع ابهام و رویه‌های زاید در زمینه صدور این گواهی‌ها است.

وی افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان به عنوان متولی اجرای قانون کار، باید بر حسن اجرای این قانون به منظور صیانت از جان نیروی انسانی نظارت کند.

وی ادامه داد: برای پیگیری مطالبه این تشکل از بخش خصوصی، پیشنهادات کاربردی تهیه خواهد شد تا علاوه بر بهبود آموزش‌های ایمنی ویژه نیروی کار، مشکلات جامعه پیمانکاری و همچنین کارفرمایان برطرف شود.

استاندار خوزستان با بیان اینکه آموزش‌های مجازی ایمنی ویژه نیروی کار راهکار قابل قبولی برای فرآگیری مخاطبان این آموزش ها است گفت: انتظار می‌رود که وزارت کار، ارایه این آموزش‌ها از سوی کارفرمایان داری نظام آموزش ایمنی را مجاز تلقی کند.

سلیمانی دشتکی گفت: در این راستا، باید همکاری و هماهنگی بین بخشی قابل قبولی بین کارفرمایان، پیمانکاران و همچنین اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ستان صورت بگیرد.

بر اساس این گزارش، خوزستان از جمله استان‌های دارای تراکم بالای نیروی کارگری در کشور است که  به‌تبع آن، موضوع صیانت از نیروی کار از اهمیت بالایی برخوردار است. از دهه ۸۰ موضوع آموزش ایمنی در کارگاه‌های مختلف کشور و خوزستان با حساسیت بیشتری مورد توجه قرار گرفته است.

اختلاف بین ارایه آموزش‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارفرمایان مستقر در خوزستان در برگزاری آزمون از جامعه هدف این آموزش‌ها است. هرچند آموزش‌های مراکز مورد تایید اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارای سرفصل‌های عمومی است، اما فاقد کاربرد لازم برای محیط‌های تخصصی در صنایعی مانند نفت و حفاری است.از طرفی دیگر ، آموزش‌های تخصصی ارایه شده از سوی کارفرمایانی مانند مناطق نفتخیز جنوب، شرکت ملی حفاری، توسعه نیشکر و صنایع جانبی، فولاد و ... از نظر اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان از رسمیت لازم برخوردار نیست.

همچنین موضوع سطح سواد نیروی کارگری ، باعث می‌شود که قبولی این افراد در آزمون‌های اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کاهش یافته، و این مساله چالش جدی برای بخش خصوصی به عنوان پیمانکار تامین نیروی انسانی کارفرمایان ایجاد کند.

بر اساس رویه‌های تعیین شده، در آزمون‌های ایمنی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان ، اگر حتی یک کارگر با هر سطح سوادی،  موفق به کسب نمره قبولی نشود، گواهی تایید صلاحیت پیمانکار تامین نیروی انسانی برای حضور در دیگر مناقصات تمدید و یا صادر نمی‌شود.

برچسب‌ها گفت و گوی دولت و بخش خصوصی نیروی کار خوزستان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گفت و گوی دولت و بخش خصوصی نیروی کار خوزستان گفت و گوی دولت و بخش خصوصی نیروی کار خوزستان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کار و رفاه اجتماعی استاندار خوزستان دولت و بخش خصوصی اداره کل تعاون نیروی انسانی نیروی کار آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۴۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، استاندار همدان در مراسم گرامیداشت و تکریم مقام معلم در شهرستان فامنین گفت: پیشرفت کشور از مسیر توجه به آموزش‌ و‌ پرورش می‌گذرد.

علیرضا قاسمی‌فرزاد افزود: اگر کشوری به سوی پیشرفت قدم بردارد، باید در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کند تا نسلی همانند ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز و ۴ هزار شهید معلم تربیت شوند که در راه مانایی ایران اسلامی جان خود را هدیه کردند.

او تصریح کرد: سطح فرهنگ‌ها، بینش‌ها و ارزش‌ها در خانواده‌ها متفاوت است از همین رو محلی که می‌تواند یک تعادل خاص بین دانش‌آموزان ایجاد کند، آموزش‌و‌پرورش است تا دلبستگی و وابستگی‌های دینی، ملی، اعتقادات و ارزش‌های جامعه اسلامی را سرلوحه دروس قرار دهد.

استاندار همدان گفت: ایران قوی تمام تلاش و توان خود را برای تقویت آموزش‌و‌پرورش در زمینه ارتقای محتوا با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین و توسعه زیرساخت‌ها به کار بسته است.

دیگر خبرها

  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می‌کند
  • انتقاد غیرمنصفانه، شجاعت مدیران را سلب می کند
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان