Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس به نقل از شبکه خبر، محسن طرزطلب، با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود نیروگاه‌های جدید صنایع تا سه سال آینده راه‌اندازی شوند، افزود: از چند ماه قبل تاکنون مذاکراتی بین وزارت صنعت، معدن و تجارت با وزارت نیرو در جریان بود که بر اساس آن قرار شد وزارت صمت و واحد‌های صنعتی برای سرمایه‌گذاری در بخش نیروگاه‌های حرارتی اقدام کنند که درخواست رسمی آن‌ها چهار روز قبل به دست ما رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز مجوز ساخت این نیروگاه‌ها صادر شد تا بخش صنعت که بخش پرمصرف کشور است بتواند برای خود نیروگاه بسازد و ساخت ۱۰ هزار و ۵۳۶ مگاوات نیروگاه به بخش صنعت محول گردید.

مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی ایران از سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد یورویی بخش صنعت در ساخت این نیروگاه‌ها توسط بخش صنعت خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌کنیم از زمان ساخت سه سال طول بکشد تا این نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به بهره‌برداری برسد.

*مجوز هر بخش صنعت برای ساخت نیروگاه ظرف چند ساعت صادر می‌شود

طرزطلب افزود: برای تشویق و مساعدت و همکاری با بخش صنعت و تسریع در این کار به وزارت صنعت و صنایع بزرگ اعلام کردیم آمادگی داریم واحد‌های گازی را که در اختیار ماست در اختیار آن‌ها قرار دهیم تا با توجه به نگرانی بابت مصرف بالای گاز در این نیروگاه‌ها، آن‌ها را به نیروگاه سیکل ترکیبی تبدیل کنند و همچنین اعلام آمادگی کردیم که زیرساخت‌هایی که مجوز ساخت آن‌ها را نیز قبلا اخذ کرده بودیم را در اختیار بخش صنعت قرار دهیم.

وی تصریح کرد: در هر دو روش بر اساس قوانین و مقررات موجود و از جمله قانون بودجه سال جاری می‌توانیم همکاری خوبی با بخش صنعت داشته باشیم.

طرزطلب همچنین پراکندگی نیروگاه‌های بخش صنعت را در اکثر استان‌های صنعتی جنوب غرب، شمال شرق، جنوب و شمال و مرکز کشور اعلام کرد و افزود: این ظرفیت بر اساس ۱۳ نقشه و پلان عملیاتی ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت تولید برق حرارتی ایران گفت: برای هر بخش صنعتی پر مصرف که درخواست مجوز تاسیس نیروگاه را به شرط تامین مالی توسط خود صنعت داشته باشد، ظرف کمتر از چند ساعت مجوز صادر می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی نیروگاه صنایع نیروگاه ها بخش صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۴۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان پیچیده بازگشت یحیی گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!

ظاهرا مجوز فعالیت دوباره یحیی گل‌محمدی تا انتهای لیگ بیست‌وسوم صادر نمی‌شود.

طرفداری | ممکن است یحیی گل‌محمدی از ابتدای فصل آینده سکان هدایت تراکتور را در دست بگیرد.

یحیی گل‌محمدی پس از قطع همکاری با پرسپولیس، از فوتبال دور بود و حالا بار دیگر قرار است با تراکتور به لیگ برتر برگردد. در این بین، تراکتور با سرمربی سابق پرسپولیس توافق کرده و حمید مطهری هم به عنوان نماینده گل‌محمدی در تبریز حضور دارد اما مجوز فعالیت یحیی تا این لحظه صادر نشده است.

طبق ادعای خبرورزشی این تنها مشکل یحیی گل‌محمدی برای نشستن روی نیمکت تراکتور است و احتمال دارد مجوز او تا پایان فصل صادر نشود. در این صورت، یحیی گل‌محمدی از ابتدای فصل آینده به عنوان سرمربی تراکتور روی نیمکت این تیم می‌نشیند.

 

از دست ندهید ????????????????????????

تونی کروس: پاس گلم جلوی بایرن خیلی خاص نبود شاهکار کارلتو؛ بازهم شکست‌ناپذیری مقابل بایرن بزرگترین بازیکنان ناکام تاریخ لیگ قهرمانان یحیی شکایت کند 5 میلیارد تومان جریمه می‌گیرد

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • یحیی گل‌محمدی رفت تا فصل بعد؟ | زمان بازگشت احتمالی مشخص شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • داستان پیچیده بازگشت یحیی گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد