Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امنیتی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر اهمیت رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی در کشور گفت: تا روند کامل واکسیناسیون در کشور، مسیری جزء اعمال محدودیت های هوشمند و رعایت اصول بهداشتی برای مهار بیماری وجود ندارد و ضرورت دارد با اقدام رسانه ای، همراهی مردم را در این عرصه بیشتر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در هفتاد و چهارمین جلسه این کمیته که با حضور دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه باید روند کنترل بیماری در کشور با حساسیت و دقت بالا استمرار یابد؛ تصریح کرد: غفلت از رعایت پروتکل های بهداشتی و بی توجهی به محدودیت های اعمال شده می تواند زمینه گسترش بیماری را در کشور فراهم سازد.

معاون امنیتی وزیر کشور با اشاره به اینکه همه محدودیت ها از جمله محدودیت های طرح شبانه که از ساعت ۱۰ شب تا ۳ صبح اعمال می شود همگی با هدف کنترل زنجیره بیماری است؛ گفت: باید تا روند کامل واکسیناسیون در کشور، با رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی اجازه شیوع بیشتر بیماری را در کشور ندهیم.

رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر اینکه ناجا باید اطلاع رسانی های مستمر و مناسب درخصوص محدودیت های شبانه داشته باشد؛ گفت: واقعیت امر این است که با تداوم محدودیت ها و مقررات، نوعی عادی انگاری و بی تفاوتی در میان مردم نسبت به طرح مورد نظر ایجاد می شود باید با اطلاع رسانی و اقدام رسانه ای مانع از این عادی انگاری در جامعه نسبت به محدودیت های کرونایی شویم.

ذوالفقاری در بخش دیگری از صحبت هایش به موضوع مهم بازگشایی مدارس و دانشگاهها اشاره کرد و گفت:  در خصوص ضرورت باز شدن مدارس بنا به دلایل مختلف آموزشی، اجتماعی جای تردید و ابهام وجود ندارد.

او در این خصوص گفت: همگان بر ضرورت و اهمیت آموزش حضوری اذعان و اتفاق نظر دارند و برای همین تلاش بر این است که با کاهش بیماری در کشور و افزایش روند واکسیناسیون، مدارس در کشور بازگشایی شود.

ذوالفقاری تصریح کرد: پیشنهاد بازگشایی مدارس همراه با الزامات و شرایط خاص اش به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا ارائه می شود.

او درخصوص بازگشایی دانشگاهها هم گفت: دانشگاهها با توجه به محیط خوابگاه و مکان غداخوری وضعیتی متفاوت تر از مدارس دارند و در این خصوص مقرر شد که وزارت علوم برنامه جامع و کامل اش را در خصوص بازگشایی دانشگاهها ارائه دهد و تصمیمات لازم با نظر ستاد ملی کرونا گرفته می شود.

معاون وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: روند واکسیناسیون در کشور در حال انجام است و امید داریم با افزایش سرعت در این امر، بتوانیم گروههای پرخطر بیشتری را واکسینه کنیم و اجازه شیوع بیماری را در کشور ندهیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس واکسیناسیون در کشور مدیریت بیماری کرونا وزیر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۵۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در اولین گردهمایی مراکز نوآوری دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری، مراکز نوآوری و کارآفرینی را از ارکان اصلی جامعه فناور کشور دانست که به خاطر ساختار چابک و رویکرد هدفمندشان، برطرف‌کننده خلاء در مراحل ابتدایی تا میانی در اجزاء مختلف فناوری کشور هستند.
سجاد محمدعلی نژاد گفت: انواع مختلف مراکز نوآوری و کارآفرینی برای پوشش مدل‌های مختلف خلق فناوری و پاسخ به نیازها، در حال شکل‌گیری و ارائه خدمات - به ویژه خدمات با ارزش افزوده بالا - به تمامی کنش‌گران در زیست‌بوم فناوری و نوآوری هستند.
وی افزود: این مراکز در حال حاضر به منظور حمایت از کسب‌وکار‌های فناورانه و خلاقانه، به ایجاد پیوندی هدفمند میان کارآفرینان، دانشجویان، دانش‌آموختگان و مراکز تحقیقاتی آموزشی و صنعتی می‌پردازند ولی برای کمک به خلق فناوری‌های جدید و حل چالش‌های چند بعدی و یافتن پاسخ‌های حل یک مسئله در فناوری‌های دیگر، نیاز به شبکه شدن با یکدیگر دارند.
معاون وزارت علوم تأکید کرد: مراکز نوآوری و کارآفرینی در صورت حرکت به سمت تأمین بخشی از نیاز‌های زنجیره‌های ارزش، مورد حمایت ویژه معاونت فناوری و نوآوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار می‌گیرند.  

دیگر خبرها

  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • بررسی روند جذب اعتبارات عمراني در آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • ضرورت بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است
  • واردات گوشت از آفریقا به کشور
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • ضرورت شبکه‌سازی میان مراکز نوآوری و کارآفرینی