Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از 92 نفر در آتش سوزی روز دوشنبه بیمارستان "الحسین" شهر ناصریه عراق جان باختند و بیش از 100 نفر زخمی شدند. مردم عراق این اتفاق شوکه و خشمگین هستند.

به گزارش عصرایران مقامات بهداشت عراق از افزایش شمار قربانیان بیمارستان سوخته" الحسین" شهر ناصریه به 92 نفر در جنوب عراق خبر دادند. این در حالیست که کادر پزشکی و بستگان قربانیان مقامات عراق را به سهل انگاری متهم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاکیان می گویند سهل انگاری مقامات باعث سوختن بیش از 90 بیمار روی تخت های بیمارستان شده است.

واژگونی سقف در مسیر تنها خروجی بخش بیماران کرونایی باعث گیر افتادن آنها در بیمارستان شده است. 

شاهدان عینی  شب حادثه را جهنم خواندند. در آن شب دو پسر برای نجات فرزند خود به سمت بخش بیماران دویدند اما پدر در لحظه آوار سقف جان باخته بود.

حال عزاداران در کنار اجساد قربانیان بیمارستان سوخته "الحسین"  ناصریه عراق در طول مراسم خاکسپاری در نجف- این بیمارستان مخصوص نگهداری بیماران کرونایی بود/ عکس: رویترز

مقامات دفاع مدنی و پلیس عراق می‌گویند این آتش سوزی پس از اتصالی سیم کشی ناقص در یک مخزن اکسیژن شروع و باعث انفجار آن شد.

این اتفاق دومین تراژدی مشابه عراق در کمتر از سه ماه به شمار می‌آید.

رئیس جمهور عراق در روز سه شنبه فساد مالی را مقصر هر دو حادثه دانست و آن را محکوم کرد.

این حادثه و فاصله زمانی کم آن با حادثه مشابه سوختن بیمارستان در بهار یک چالش بزرگ دیگر را برای مقامات عراق شفاف کرده است. سوء مدیریت ناحیه‌ای. بسیاری از مقامات عراق بودجه سلامت را صرف قراردادهایی فاسد، خدمات ارزان و بی کیفیت می کنند و یا اصلا بودجه را به خدمات بهداشت اختصاص نمی دهند.

واشنگتن پست نوشت: براساس شاخص شفافیت جهانی عراق یکی از کشورهای فاسد در جهان است و احزاب سیاسی این کشور پس از سال 2003، کنترل کشور را به دست گرفته اند و ثروت زیادی به دست آورند. نتیجه این روند فلج شدن خدمات عمومی در عراق است. پس از سال 2003 نیروهای ائتلاف خارجی به رهبری آمریکا وارد عراق شدند.

مردم تابوت قربانیان بیمارستان سوخته "الحسین" شهر ناصریه را برای مراسم خاکسپاری در نجف حمل می کنند/ عکس: رویترز

نخست وزیر عراق در بیانیه‌ای خواستار عزای عمومی (ملی) شده است.

تیم امداد از جرثقیل‌های سنگین برای جابه‌جا کردن خاکستر و اجسام ذوب شده در بیمارستان "الحسین" شهر ناصریه استفاده کرد. بیماران کرونایی در این بیمارستان تحت معالجه بودند و در طول عملیات نجات اقوام و آشنایان قربانیان در محوطه بیمارستان حضور داشتند.

یک پزشک این بیمارستان که شیفتش ساعاتی پیش از آتش سوزی به پایان رسید در این باره گفت فقدان اقدامات ایمنی منجر به معنای بروز چنین حوادثی است.

 

عزاداران با یک خودروی پیک آپ تابوت قربانیان بیمارستان سوخته "الحسین" ناصریه را برای مراسم خاکسپاری در نجف با خود حمل می‌کنند/ عکس: رویترز

 

وی به رویترز گفت: بیمارستان فاقد سیستم ساده خاموش کننده آتش یا سیستم هشدار دهنده است.

او گفت: ما بارها در سه ماه گذشته شکایت کردیم و گفتیم که این فاجعه می‌تواند از یک ته سیگار شروع شود اما هر بار مقامات جواب همیشگی خود را به ما دادند و گفتند: ما پول کافی نداریم.

 

مردم در کنار بیمارستان سوخته کرونایی "الحسین" پس از آتش سوزی بیمارستان در ناصریه عراق/ عکس: رویترز

 

برخی برای خاکسپاری اجساد جمع شدند. برخی در کنار تابوت اجساد گریه می‌کردند و نماز می‌خواندند. شناسایی بقایای 20 جسد که به بدترین شکل سوخته شده‌اند نیاز به آزمایش  DNA دارد.

آسیب شناسان تلاش می‌کنند تا به عزاداران این خبر بد را را برسانند که شناسایی برخی از قربانیان امکان ندارد.

حدود سه ماه پیش انفجار بیمارستان کرونایی بغداد باعث کشته شدن 82 نفر و زخمی شدن 110 نفر شد.

"علی بیاتی" رئیس سازمان کمیسیون حقوق بشر عراق در این باره گفت که انفجار دوشنبه نشان داد که تا چه حد تحریم‌ها و جنگ بر اقدامات ناکارآمد ایمنی در سیستم سلامت اثر گذاشته‌اند.

وی افزود: تکرار چنین حادثه دلخراشی در فاصله چند ماه به معنی این است که هیچ اقدامی کافی‌ای برای جلوگیری از تکرار دوباره انجام نشده است.

"صلاح جبار" مدیر دفاع مدنی منطقه‌ای در عراق در این باره گفت: واقعیت این است که بیمارستان با پنل‌های سبک جدا کننده در بخش‌های مختلف ساخته شده  و باعث گسترش سریعتر آتش شده است.

وی افزود به دستور "مصطفی الکاظمی" نخست وزیر مدیران بهداشت و دفاع مدنی در شهر و مدیران بیمارستان تعلیق یا دستگیر شده‌اند.

یک جوان در حال وارسی بیمارستان سوخته بیماران کرونایی در ناصریه عراق/ عکس: رویترز

 

براساس این بیانیه بازرسان دولت از امروز (سه شنبه) وارد ناصریه شده‌اند و آنها نتیجه تحقیقات خود را در یک هفته اعلام خواهند کرد.

دادگاه ناصریه دستور بازداشت 13 مقام محلی در رابطه با آتش سوزی را صادر کرده است.

"برهم صالح" رئیس جمهور عراق در توییتر نوشت که آتش سوزی "نتیجه فساد و سوء مدیریت بومی در عراق و نادیده گرفتن زندگی عراقی هاست".

مردمی که برای دریافت اجساد خانواده‌های خود در سردخانه شهر جمع شدند از این حادثه به خشم آمدند.

 

مردم در حال وارسی بیمارستان سوخته مخصوص بیماران کرونایی در ناصریه کرونایی/ عکس: رویترز

 

محمد فاضل در انتظار دریافت جسد برادر خود  گفت: هیچ واکنش سریعی به آتش وجود نداشت. بیماران در آتش سوختند.

"عماد هاشم" در شهر نجف در 250 کیلومتری شمال غرب ناصریه به خاطر از دست دادن مادر و خواهر زن خود گریه می‌کند.

این مرد 46 ساله می گوید: پس از مرگ اعضای خانواده‌ام چه باید بگویم.

 

مردم در کنار بیمارستان کرونایی پس از آتش سوزی بیمارستان "الحسین" در ناصریه عراق/ عکس: رویترز

 

گروهی در مراسم ترحیم قربانیان بیمارستان سوخته "الحسین" ناصریه در نجف/ عکس: رویترز

 

مردی در میان  بیمارستان سوخته "الحسین" ناصریه در عراق/ عکس: رویترز

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بیماران کرونایی ناصریه عراق شهر ناصریه آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته فنی هوای پاک برای ممنوعیت سوزاندن بقایای کشت گندم برگزار شد 

فرهاد قلی نژاد معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: خوزستان یکی از استانهای درگیر با موضوع آلودگی هوا بر اثر سوزاند بقایای کشاورزی است و هر ساله پس از برداشت محصول گندم ،سوزاندن بقایای کشت گندم در مزارع علاوه بر آسیب جدی به بافت خاک موجب ایجاد آلودگی هوا در استان خوزستان می شود .

او می‌گوید: وفق ماده ۲۰ قانون هوای پاک سوزاندن بقایای کشت ممنوع است و باید با برنامه ریزی لازم بویژه آموزش و اطلاع رسانی و با معرفی روش های جایگزین همانند بازیافت و استفاده مجدد از کاه و کلش گندم از سوزاندن بقایای کشت خودداری شود .

قلی نژاد معرفی روشها و تجهیزات که می تواند بقایای کشاورزی را جمع آوری و استفاده از مشوق های تاثیر گذار برای کشاورزانی که از سوزاندن مزارع خوداری کرده اند می تواند از راهکارهای موثر در کاهش این پدیده باشد .

در این نشست مجموعه اقدامات آموزشی،اطلاع رسانی و همچنین روش های جایگزین امحای بقایای کشت بررسی و جهت پیگیری مصوب شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • کشف بقایای اجساد انسان‌ها در مقر هیتلر در لهستان
  • زن ها در ۷۵ هزار سال پیش این شکلی بودند! |‌ عکس | این زن در کوه های زاگرس زندگی کرده است
  • تصاویری تلخ از داخل کوچه‌های شهرک چوبی سوخته در گیلان | آتش از کجا شروع شد؟
  • ببینید | تصاویر هولناک جدید از بقایای آتش‌سوزی در گیلان | اینجا دیگر ویرانه است!
  • آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم بدون خسارت جانی
  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات روز جهانی کارگر
  • کمیته فنی هوای پاک برای ممنوعیت سوزاندن بقایای کشت گندم برگزار شد 
  • درگیری پلیس با تظاهرات‌کنندگان روز کارگر در پاریس
  • پیروزی نفس‌گیر دورتموند برابر PSG در شب فرصت‌های سوخته
  • تولید نفت اوپک در آوریل کاهش یافت