Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، اخیراً کمپینی در فارس من به ثبت رسیده  که حکایت از کمیاب شدن داروی استرادیول می‌کند، دارویی که زوجه نابارور باید مصرف کند تا از سقط جنین جلوگیری کند اما آن طور که مخاطبان فارس من اذعان دارند، این دارو مدتی است که در داروخانه‌ها یافت نمی شود و بیمارانی که سالها چشم انتظار و پیگیر برای متولد شدن یک بچه در راهروهای مراکز درمانی ناباروری هستند نگران از نبود این دارو و خطر احتمالی سقط جنین برای آن‌ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

در این باره پویشی با این  مضمون «چرایی کمیاب شدن قرص استرادیول» در فارس من به ثبت رسیده است، سردبیر این پویش به خبرنگار ما گفت: حدود ۱۰ سال است که با مشکلات ناباروری دست و پنچه نرم می کنیم، پس از این زمان یک ماهی است باردار هستم و مشکل ما حل شده است اما آنچه که ما را آزار می دهد این است که بارداری از طریق آی وی اف صورت گرفته و باید به طور قطع قرص «استرادیول» را مصرف کنم تا مانع از سقط جنین شود.

وی افزود: متأسفانه قرص استرادیول در داروخانه های ۱۳ آبان و هلال احمر و بسیاری دیگر از داروخانه ها یافت نمی شود و می گویند دارو کمیاب شده است، حتی جایگزینی هم برای آن معرفی نکرده اند، با این حال تکلیف ما چیست؟

این مخاطب فارس من، عنوان کرد: پزشک معالج نیز می گوید باید از خارج از کشور سفارش بگیرید و تلاش کنید این دارو را تهیه نمایید.

وی ادامه داد: حتی این دارو در داروخانه‌های شهرستان‌ها و استان‌های کشور نیز  پیدا نمی شود و اطلاعات دارویی نیز در این پاسخگو نیست.

این مخاطب فارس من، ابراز کرد: قیمت این دارو خیلی بالا نیست، اما امروز در اثر سهل انگاری وزارت بهداشت و دولت  این دارو یافت نمی شود! ما برای این تولد فرزند بسیار هزینه کرده ایم و نباید این گونه رقم بخورد.


انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زوج نابارور ناباروری فارس من داروخانه ها فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۶۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد

‌به گزارش خبرنگار مهر، آیین نامه حمل و عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی که چندی پیش به امضای دو وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت رسید، سرانجام امروز و پس از چند ماه تاخیر ابلاغ شد. طبق این آیین نامه، پلتفرم‌ها فقط می‌توانند در حوزه نسخه الکترونیکی فعالیت کنند و حمل و تحویل دارو از طریق سکوها برای نسخه کاغذی ممنوع است.

این آیین نامه که در ۱۲ ماده به تصویب رسیده از زمان ابلاغ به مدت ۶ ماه به صورت آزمایشی اجرا می شود.

وظایف سکوها در حمل و نقل دارو

براساس ماده ۲ آیین نامه سکوهایی مجاز هستند خدمات مربوط به سفارش گیری و تحویل دارو را از طریق داروخانه های دارای مجوز بهره برداری ارائه کنند که دارای مجوز از اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و عضویت در سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور بوده و یا دارنده پروانه خدمات حمل و نقل، فناوری اطلاعات، هوشمندسازی از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی باشند.

همچنین درج هر گونه تبلیغات و تشویق مستقیم و غیر مستقیم کاربران به مصرف فراورده های دارویی ممنوع است.

سکو موظف است اطلاعات مکانی برخط حمل کننده دارو را در اختیار کاربر و داروخانه قرار دهد.

این آیین نامه هرگونه دسترسی به واسطه ذخیره یا نگهداری کد رهگیری به محتوای نسخه الکترونیک توسط سکو را ممنوع کرده است.

ماده ۴ این آیین نامه نیز نحوه نسخه پیچی و بسته بندی دارو به منظور ارسال را مشخص کرده است. براین اساس نسخه پیچی دارو پس از دریافت کد رهگیری توسط داروخانه، در سامانه های تخصصی نسخه پیچی در داروخانه انجام می شود و دامنه خدمات حمل و نقل دارو از طریق سکوها صرفا در حوزه نسخه الکترونیکی بوده و پذیرش سفارش حمل و عرضه دارو از طریق سکوها برای نسخ کاغذی ممنوع است.

همچنین سکوها موظف هستند امکان ثبت شکایت و پیگیری برخط کاربران را تحت نظارت سازمان غذا و دارو در خصوص تخلفات داروخانه ها فراهم کنند.

شرایط تعطیلی دائم یا موقت سکوها

در صورتی که سکوی دارای مجوز، تصمیم به تعطیلی موقت یا دائم دارد، باید این موضوع را از یک ماه قبل از تعطیلی به اطلاع همه کاربران و مرجع صادرکننده مجوز خود برساند.

همچنین در این آیین نامه سازمان غذا و دارو موظف است سرویس به روز رسانی شده داروخانه ها، یا تایید به روز مجوز داروخانه های دارای درخواست را در اختیار سکوها قرار دهد.

کد خبر 6091130 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • گلایه اهالی روستای کالدشت بالا از کمبود امکانات رفاهی + فیلم و تصاویر
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران