Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایرنا آیت الله محسن حیدری شامگاه سه شنبه در نشست شورای اداری استان با اشاره به خشکسالی، کمبود آب، مشکلات کشاورزان و تالابهای استان اظهار داشت:  حوادث نگران کننده‌ای در استان در حال بروز کردن است که از جمله آن تنشهای آبی است.

وی گفت: کشاورزان، دامداران و کسانی که با آب سر و کار دارند نسبت به مقوله آب نگرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در اثر بی آبی برخی خانواده های مناطقی چون بستان به اهواز هجرت کردند و در کنار حاشیه نشینان ساکن شدند و جوانانی که شغلشان کشاورزی بوده اکنون بیکار شده اند از این رو حالت ناامیدی بر استان حاکم شده که وضعیت خوبی نیست.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری  ادامه داد: نگرانی ما این است که ناامیدی‌ها و نارضایتی زمینه ساز بحران‌هایی همانند مساله بنزین در آبان ۹۸ شود.

وی گفت: برای برون رفت از هر بحران باید راه حل تعریف کردو ایجاد ممنوعیت و بر سر کشاورزان  زدن  راه حل برون رفت از بحران آب نیست

حیدری با اشاره به انتقال آب کارون و دز  به دیگر نقاط کشور بیان کرد: در  شرایطی که خوزستان با چالش آبی مواجه است آب را به استانهای بالادست باز می‌کنند و نمکی بر زخم کشاورزان خوزستانی می‌پاشند.

وی با بیان این که ۳۴ سد در بالای کرخه احداث شده است بیان کرد: سال ۹۵ در خصوص این مساله با وزیر نیروی وقت صحبت کردم  و اعلام کردم وزارت نیرو برنامه های خطرناکی برای خوزستان دارد.

وی گفت:  طبق اطلاعات رسیده  قرار است  ۶۰ درصد آب کارون و دز، ۸۵ درصد آب کرخه و ۶۵ درصد آب از حوضه هندیجان منتقل شود و اگر این اتفاق بیفتد حیات خوزستان به خطر خواهد افتاد.

استان خوزستان از فروردین ماه سالجاری به دلیل خشکسالی دچار تنش آبی شده است.

برچسب‌ها خشکسالی تالاب ها خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خشکسالی تالاب ها خوزستان خشکسالی تالاب ها خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور، از آماده باش در مناطق درگیر مداخلات جوی خبر داد.

به گزارش مشرق، حسین ظفری گفت: بر اساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی که از روز گذشته وارد کشور شده است، تا پایان روز جمعه‬ فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود: سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است، به همین دلیل استان‌هایی که متاثر از این سامانه هستند از سمت سازمان مدیریت بحران کشور اعلام آماده‌باش شده است. این مخاطره رگبار شدید رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک و تگرگ را به همراه خواهد داشت.

ظفری ادامه داد: در روز چهارشنبه ۱۲/‏۰۲/‏۱۴۰۳ سامانه بارشی‬ استان های کرمان، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهکلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان و نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به استان‌های مجاور این استان‌ها هشدارها داده شده و آمادگی خود را اعلام کرده اند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اطلاع رسانی‌هایی از طریق استانداری و از سمت صداوسیما به مردم داده شده است.

وی افزود: در روز جمعه استان اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و نیمه غربی سمنان و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران نیز تحت تاثیر این سامانه قرار خواهند گرفت. وسعت گسترده ای از کشور متاثر این سامانه خواهد بود و به همین دلیل احتمال لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر و همچنین احتمال سیلاب در مسیر وردخانه‌ها وجود دارد.

ظفری گفت: در ارتفاعات رخداد ساعقه و تگرگ را شاهد خواهیم بود. متاسفاهنه این ساعقه می تواند خیلی خطرناک باشد، از این رو به افرادی که در ارتفاعات حضور دارند خصوصاً عشایر هشدار می‌دهیم که دقت‌های لازم را داشته باشند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در مناطقی که باد شدید وجود دارد، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها و تابلوها و همچنین در حمل و نقل نیز امکان اختلال وجود خواهد داشت. در مناطقی که گردوغبار مواجه هستیم تدابیر لازم هم از سمت سازمان ها و دستگاه ها دیده شده است.

ظفری در پایان گفت: با توجه به اینکه آمادگی دستگاه‌ها و ستادها وجود دارد، مردم نیز احتیاط را در سفرهای بین شهری رعایت کنند و در مناطقی که رودخانه‌ها طغیان کرده‌اند توقف نداشته باشند و از رفتن به کوه و ارتفاعات در این چند روز خودداری شود. چرای دام و تردد عشایر در نواحی مرتفع نیز با احتیاط لازم صورت گیرد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • گواردیولا: موفقیت فودن برای خودش است، نه من!
  • نباید با ایجاد دوقطبی‌های کاذب دشمن را به طمع بیندازیم
  • نارضایتی تولیدکنندگان در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • جنگیدن با دشمن در خاک خودش،‌ مهم ترین نشانه قدرت
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی