Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قم رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان قم به همراه معاون پژوهشی این واحد روز سه شنبه ۲۲ تیرماه با حضور در دفتر رئیس سازمان نظام پزشکی استان با وی دیدار و گفتگو کرد.

دکتر محمد حیدری شرحی از فعالیت ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی استان قم در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی ارائه کرد و گفت: در طول تاریخ بعد از انقلاب هیچ گاه در امور فرهنگی به جهاد دانشگاهی اعتراضی از دانشگاه یا نهاد های نظارتی و امنیتی ابلاغ نشده و این خود شاهدی بر هم سویی امور فرهنگی جهاد دانشگاهی با انقلاب اسلامی و هنجار های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت آگاهی مردم از مسائل بهداشتی و درمانی در شرایط حاد امروز افزود: پزشکان و اعضای نظام پزشکی استان می توانند با برقراری تماس با خبرنگاران خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) یا خبرگزاری بین المللی قرآن کریم (ایکنا) در قم  مصاحبه کنند یا یادداشت هایی از دغدغه های بهداشتی، درمانی و مسائل اجتماعی مرتبط برای این خبرگزاری‌ها که در مجموعه جهاد دانشگاهی فعالیت می کنند ارسال کنند تا مردم استان نیز از این دغدغه ها و راهکارهای آن آگاه شوند.

رئیس جهاد دانشگاهی استان قم گفت: با توجه به این که بودجه دولتی به جهاد دانشگاهی تزریق نمی شود، این نهاد باید هزینه های جاری و خدمات عمومی خود را رأساً از محل خدماتی که به مردم ارائه می کند تامین نماید.

وی ادامه داد: در استان قم یکی از عمده خدمات جهاد دانشگاهی، خدمات فوق تخصصی درمان ناباروری است که به هم استانی ها و استان های هم جوار ارائه می شود، این خدمات در نوع خود از کیفیت فوق العاده ای برخوردار است و باعث جذب گردشگر سلامت از کشور های خارجی شده است بطوری که مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی برای اخذ مجوز IPD اقدام کرد و از آذر ماه 1398 این مرکز با مجوز IPD گردشگران خارجی را درمان می‌کند.

حیدری با اشاره به بهره مندی اقشار مختلف جامعه از خدمات ارزنده جهاد دانشگاهی گفت: بسیاری از مراجعین مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی که از بضاعت کمی برخوردارند با معرفی به خیریه های مختلف و اخذ تسهیلات از بانک های طرف قرارداد جهاد دانشگاهی کمترین هزینه را بابت دریافت این خدمات پرداخت می کنند و دعای خیرشان بدرقه راه خیرین و مسئولین جهاد دانشگاهی است.

وی با تاکید بر تعلق جهاد دانشگاهی به مردم و انقلاب و ضرورت همکاری موثر دستگاه‌های ناظر، گفت: تعامل سازنده دستگاه های ناظر با مراکز درمانی موجب تسریع در ارائه خدمت می شود. کارشناسان این دستگاه ها با تعامل و رفتار اصلاح گرانه می توانند به بهبود هرچه بیشتر کیفیت خدمات درمانی کمک کنند و اسباب رضایت مراجعین مراکز درمانی و کارکنان این مراکز را فراهم کنند.

دکتر سیدحسن عادلی رئیس سازمان نظام پزشکی استان قم نیز در این دیدار از فعالیت های عام المنفعه جهاد دانشگاهی استان تقدیر کرد و گفت: همکاری های خوبی با جهاد دانشگاهی در سال‌های گذشته داشته ایم و امیدواریم این همکاری ها با انعقاد مجدد تفاهم نامه همکاری ادامه پیدا کند تا از خدمات و دستاوردهای جهاد دانشگاهی همچون گذشته بهره مند شویم.

وی آغاز فعالیت های مشترک و همکاری با جهاد دانشگاهی را به بعد از انتخابات ریاست سازمان نظام پزشکی استان موکول کرد و گفت: جهاد دانشگاهی ظرفیتی است که بی بهره ماندن از آن انسان غافل برمی آید.

لیلاناصرپور، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد استان قم نیز در این دیدار گزارشی از فعالیت های درمانی و پژوهشی جهاد دانشگاهی استان قم ارائه داد و گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش و تولید علم هم اقدامات شایسته ای را به سرانجام رسانده و هم اکنون دو محصول دانش بنیان این نهاد در حال طی کردن مراحل ثبت اختراع است تا رونمایی از آن انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهاد دانشگاهی جهاد دانشگاهی استان جهاد دانشگاهی نظام پزشکی استان فعالیت ها دستگاه ها استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۶۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد

ایسنا/گیلان سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان گفت: آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش با شرکت ۹۴۲۵ داوطلب توسط سازمان جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

هادی مدبری امروز ۱۴ اردیبهشت ماه در حاشیه برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ۹ هزار و ۴۲۵ داوطلب زیر نظر سازمان جهاد دانشگاهی گیلان با هم به رقابت پرداختند که از این تعداد داوطلب ۲۰۰۷ نفر را داوطلب آقا و ۷۴۱۸ نفر را داوطلب خانم تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش گیلان در ۲۹ حوزه سازمان جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، افزود: از این تعداد ۲۱۴۹ داوطلب در محل ۹ حوزه امتحانی در تالش، ۴۸۷۷ داوطلب در ۱۲ حوزه امتحانی رشت و ۲۳۹۹ داوطلب در ۸ حوزه امتحانی لنگرود با هم به رقابت پرداختند.

سرپرست سازمان جهاد دانشگاهی گیلان گفت: در سال ۱۴۰۳ این آزمون دومین آزمون استخدامی است که به میزبانی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان برگزار می‌شود.

مدبری در پایان از زحمات و حمایت‌های استاندار محترم، رئیس محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مدیرکل آموزش و پرورش و رئیس دانشگاه پیام نور گیلان در برگزاری هرچه بهتر آزمون‌های استخدامی تقدیر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • جهاد دانشگاهی در کنار معلمان برای تربیت نسل‌های متخصص
  • رئیس جهاد دانشگاهی کشور وارد گلستان شد
  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم