Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@10:53:18 GMT

نان هایی که خوراک دام می‌شوند!

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۱۶۷۱۴

نان هایی که خوراک دام می‌شوند!

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، افزوده شدن تعداد مشتریان در مقابل نانوایی‌ها و ایجاد صف برای خرید چند قرص نان آن هم در این روزهای کرونایی زمانی دردآور می شود که خبر خرید نان توسط دامداران برای تامین خواراک دام ها به گوش می رسد.

یکی از نانوایان مشهدی در این زمینه گفت: برای دامداران به صرفه تر است که از ما نان تازه بگیرند و خشک کنند و به دام ها بدهند تا اینکه هزینه ای بابت نان خشک بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

ماجرای صف های طولانی نان در مشهد از کجا آب می خورد؟

قیمت نان کفاف هزینه های کارگر و آب و برق را نمی دهد!

 

او افزود: دخل و خرج نمی‌سازد؛ آرد هم نداریم، حمایت هم نمی‌شویم؛ نمی‌شود از جیب خورد؛ چرخاندن نانوایی با ۳ شاگرد هزینه‌های خاص خود را دارد.

 

این نانوا ادامه داد: با همه این افزایش هزینه ها  اما قیمت نان تقریبا دو سال است که ثابت مانده است و برای ما به صرفه تر است که آرد را بفروشیم تا آن را پخت کنیم.

 

مردم شهر و دغدغه های نان شب

 

یکی از شهروندان مشهدی از صف های طولانی گلایه کرد و گفت: در کنار تمام استرس ها برای شیوع ویروس کرونا و قطعی برق حالا باید نگران نبود نان بر سر سفره هایمان باشیم.

 

شرایط اقتصادی مردم را به صف های نان کشانده است

 

مصطفی کشتگر رئیس اتحادیه نانوایان مشهد در توضیح دلیل صف های طولانی و نان هایی که خوراک دام می شوند، گفت: بحث صف های طولانی چندین علت دارد، تقاضای نان توسط مردم با توجه به شرایط اقتصادی نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است.

 

او افزود: از دیگر علت های صف های شلوغ نانوایی منع تردد شبانه و قطعی برق است؛ قطعی برق یک منطقه باعث شلوغی منطقه ای دیگر می شود.

 

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد در خصوص خرید نان برای دام ها ادامه  داد: تقاضای کاذب برای خرید نان توسط دامداران برای تامین خواک دام ها باعث ایجاد صف های طولانی می شود.

 

اصلاح قیمت نان امری ضروری است

 

کشتگر بیان کرد: نانوایی های ما عملا در حال تعطیل شدن هستند زیرا که نمیتوانند دستمزد کارگر را تامین کنند و کارگر با این دستمزد های پایین کار نمی کند.

 

او تصریح کرد: قیمت نان از آبان ماه ۱۳۹۸ تغییری نکرده و این در حالی است که همه مواد تشکیل دهنده آن دچار افزایش قیمت شده است با توجه به این شرایط اصلاح قیمت نان ضروری است.

 

انتهای پیام//م.ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گرانی نان گرانی نهاده ها صف های طولانی قیمت نان دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور یکی از برنامه‌های مهم وزارت نفت را خاموشی فلرها دانست و گفت: این فلرها بر اساس برنامه زمانبندی خاموش و به ارزش افزوده تبدیل می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه مرتضی شاهمیرزایی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی راهکارهای تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردمی در صنعت ارز آفرین پتروشیمی در شرکت پتروشیمی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: مشعل‌های صنایع و شرکت‌ها و صنایع مختلف مستقر در منطقه پارس جنوبی باید خاموش شوند.

معاون وزیر نفت افزود: برنامه قطعی وزارت نفت و نظام، خاموشی فلرها است.

فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی کشور اضافه کرد: از هم اکنون که پروژه‌ها در حال اجرا هستند در مورد مصرف بهینه انرژی برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان این که فلرها برای اضطرار و موارد خاص هستند، خطاب به مدیران فنی و طراحان گفت: اقدامات تکمیلی برای مهار فلرها انجام شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر هم از افزایش رشد 37 درصدی تولید این پتروشیمی در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن خبر داد و گفت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با 510 میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد 18 درصدی ثبت کرد.

جواد حاتمی کسب درآمد 20 هزار میلیارد تومانی را از دیگر موفقیت‌های شرکت پتروشیمی بوشهر در سال قبل دانست و بیان کرد: ظرفیت تولید شرکت پتروشیمی بوشهر حدود 9 میلیون و 248 هزار تن است که ضمن تامین خوراک صنایع دیگر بخش از آن به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

ایران در برداشت گاز از میادین مشترک از قطر پیشی گرفت/ احداث 50 پالایشگاه و پتروشیمی

وی از راه‌اندازی فاز دوم این پتروشیمی خبر داد و تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی بوشهر تهیه خوراک است که با توجه به راه‌اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک این مجموعه افزایش یابد.

انتهای پیام/190

 

دیگر خبرها

  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • یک سفر خبری خوشمزه!
  • ویدیو/ چگونه عمر طولانی‌تری داشته باشیم؟
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری آرد و نان
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان
  • کاکائو معضل جهانی شد!
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد