Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در ابتدای خرداد ماه در نامه‌ای به مدیران منطقه‌ای شرکت پخش در سراسر کشور اعلام کرد بود همسان سازی کرایه حمل و نقل جاده‌ای فرآورده‌های سوختی با کرایه حمل دیگر کالاها مجوزهای اولیه را از کارگروه پایش وضعیت حمل ونقل کشور دریافت کرده است و در حال طی مراحل بعدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در بخشنامه دیگری به مدیران مناطق تابعه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرده که کرایه حمل کامیون‌های نفتکش برای مسیرهای بین شهری ۳۰ درصد و برای کامیون‌های فعال در مسیرهای درون شهری ۲۰ درصد و برای کامیون‌های حامل سوخت به مقصد استان سیستان و بلوچستان ۵۰ درصد کرایه افزایش خواهد داشت.

این میزان افزایش کرایه حمل برای مواد سوختی با وعده همسان سازی با کرایه حمل سایر کالاها فاصله بسیار دارد.

بخشنامه جدید شرکت پخش درباره افزایش ۳۰ درصدی کرایه حمل فرآورده‌های نفتی

این بخشنامه مدیرعامل شرکت پخش در حالی است که در نیمه اردیبهشت امسال، کانون سراسری انجمن‌های صنفی رانندگان در نامه‌ای به ویس کرمی مدیرعامل شرکت پخش، خواستار افزایش کرایه حمل معادل سایر کالاهای تجاری و محاسبه آن همانند کرایه‌های دریافتی از سوی دیگر کامیون داران بر اساس روش تن-کیلومتر شده بود.

رانندگان ناوگان جاده‌ای نفتکش معتقدند نرخ نازل کرایه حمل فرآورده‌های نفتی انگیزه‌ای برای ادامه فعالیت آنها در این حوزه باقی نگذاشته است؛ حدود دو سال است که کرایه حمل محموله‌های سوخت که علاوه بر یک سر خالی بودن بار، خطرناک نیز بوده و مطابق قانون، مشمول شرایط حمل کالاهای خطرناک می‌شود، تفاوت فاحش با سایر کالاهای تجاری دارد. در حالی که در تمام دنیا نرخ کرایه حمل سوخت بالاتر از نرخ کرایه حمل کالاست.

همین نارضایتی از نرخ کرایه حمل طی ماههای اخیر موجب شده برخی مالکان تانکرهای حمل سوخت، تریلی‌های خود را تغییر کاربری داده و با حذف تانکر و نصب چادر به سمت حمل کالا سوق داده شوند. که این مساله منجر به کاهش ناوگان حمل سوخت و بروز اختلال در سوخت رسانی به برخی شهرها شده است.

معاون سازمان راهداری چندی قبل در گفتگو با مهر خبر داده بود که افزایش کرایه حمل مواد سوختی تصویب شده و این افزایش کرایه، مشمول ۳ ماه نخست امسال هم خواهد شد.

کد خبر 5257217 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران نفتکش اعتراضات کامیونداران افزایش نرخ کرایه کرایه حمل قیمت دلار وزارت نیرو شاخص کل بورس بانک مرکزی ایران قطعی برق وزارت راه و شهرسازی طرح ملی مسکن وزارت جهاد کشاورزی قطع برق قیمت نفت کالاهای اساسی بورس تهران نیروگاه برق وزارت صنعت معدن و تجارت فرآورده های نفتی افزایش کرایه حمل شرکت پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۷۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد

در پی تصمیم عربستان سعودی برای افزایش قیمت فروش نفت خود به اکثر مناطق جهان در ژوئن، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت با ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش، به ۸۳ دلار و ۳۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۴ سنت معادل ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۷۸ دلار و ۴۵ سنت در هر بشکه رسید.

عربستان سعودی، قیمت فروش رسمی نفت خود به آسیا، شمال غربی اروپا و مدیترانه را در ژوئن، افزایش خواهد داد که منعکس کننده انتظارات برای تقاضای قوی در تابستان امسال است.

وارن پاترسون، مدیر تحقیقات کالای شرکت آی‌ان‌جی در این باره گفت: قیمت نفت پس از این که هفته گذشته تحت تاثیر فروکش تنش‌های ژئوپلیتیکی، بیش از ۷.۳ درصد سقوط کرد، هفته معاملاتی جاری را با افزایش آغاز کرد. این افزایش پس از اقدام عربستان سعودی در افزایش قیمت فروش رسمی نفت خود به اکثر مناطق جهان در بحبوحه محدود شدن عرضه در سه ماهه جاری، روی داد.

در چین که بزرگترین واردکننده نفت در جهان است، فعالیت بخش خدمات برای ششمین ماه متوالی، به روند توسعه ادامه داد و رشد سفارش‌های جدید، سرعت گرفت و اعتماد تجاری، رشد قوی را تجربه کرد و امیدواری به احیای اقتصادی پایدار، تقویت شد.

هفته گذشته که سرمایه‌گذاران به هضم آمار اشتغال ضعیف آمریکا و ارزیابی زمان احتمالی کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو پرداختند، هر دو شاخص، شدیدترین کاهش هفتگی را در سه ماه گذشته تجربه کردند و نفت برنت بیش از هفت درصد و وست تگزاس اینترمدیت، ۶.۸ درصد کاهش هفتگی را به ثبت رساندند.

نرخ ریسک ژئوپلیتیکی در قیمت نفت هم با برگزاری مذاکرات برای آتش‌بس در غزه، ضعیف شده است.

با این حال، چشم انداز توافق در روز یکشنبه، ضعیف به نظر رسید زیرا حماس بر خواسته خود برای پایان یافتن جنگ در قبال آزادی اسرا، تاکید کرد و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، کاملا آن را رد کرد.

تونی سایکامور، تحلیلگر بازارهای شرکت آی‌جی اظهار کرد: این خبر که رژیم صهیونیستی، پیش می‌رود و عملیات خود در رفح را گسترش می‌دهد، ممکن است به توافق آتش بس احتمالی، ضربه بزند و تنش‌های ژئوپلیتیکی خاورمیانه را که ظاهرا فروکش کرده بود، دوباره برانگیزد.

بر اساس گزارش رویترز، در سیگنالی از محدودتر شدن عرضه، شرکت خدمات انرژی بیکرهیوز اعلام کرد شرکت‌های انرژی آمریکایی در هفته گذشته، برای دومین هفته متوالی، شمار دکل‌های حفاری نفت و گاز طبیعی را کاهش دادند. دکل‌های حفاری نفت، هفت حلقه کاهش یافت و به ۴۹۹ حلقه رسید که بزرگترین کاهش هفتگی از نوامبر سال ۲۰۲۳ بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است