Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و کادرسازی معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه به تشریح اهم اقدامات و فعالیت‌های این دفتر در راستای سند تحول قضایی پرداخت.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، مهران مهدی پور در تبیین ماموریت‌های این دفتر در حوزه برنامه‌ریزی عنوان کرد: " تدوین نظام برنامه‌ریزی معاونت منابع انسانی "، " اصلاح و بهبود فرآیندهای موجود معاونت" ، "بهینه‌سازی و ارتقاء سامانه‌های داده‌محور" و "استقرار نظام پایش و ارزیابی فعالیت‌ها و فرایندهای معاونت منابع انسانی" از جمله مأموریت‌های محوری این دفتر به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و کادرسازی معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه ضمن تاکید بر تحقق‌بخشی به مفاد سند تحول قضایی در جریان اجرای برنامه‌های این معاونت، از تشکیل کمیته اجرایی سند تحول دستگاه قضا در معاونت منابع انسانی خبر داد و یکی از اقدامات عملیاتی این کمیته را برگزاری جلسات مستمر با مسئولان واحدهای زیرمجموعه معاونت منابع انسانی به منظور پایش میزان پیشرفت برنامه‌های مرتبط با سند تحول، خواند.

مهدی‌پور همچنین متذکر شد: در سند تحول قضایی ۱۲ برنامه و اقدام با مسئولیت معاونت منابع انسانی قید گردیده و در بسیاری از برنامه‌های سند نیز این معاونت به ‌عنوان همکار، مشارکت دارد. در عین حال در راستای برنامه‌ها و ماموریت‌های ذکر شده گزارش اقدامات واحدهای معاونت بر اساس سند تحول قضایی، به طور مستمر اخذ و به مراجع مربوطه ارایه می‌شود.

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و کادرسازی معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در تشریح دیگر اقدامات این دفتر به طراحی، تدوین و برنامه‌ریزی جهت اجرای «نظام فناوری اطلاعات در سطح معاونت»، اشاره کرد و ضمن بیان اینکه در این طرح، ساماندهی و یکپارچه‌سازی سامانه‌های موجود جزو اهداف اساسی می‌باشد، خاطرنشان کرد: در این راستا کارگروه ویژه ای تشکیل و در حال بررسی و آسیب شناسی سامانه‌های معاونت می‌باشد.

مهدی‌پور در ادامه با اشاره به مأموریت کادرسازی در حوزه مدیریت منابع انسانی، یکی از اصلی‌ترین مولفه‌های مدیریت منابع انسانی را استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نیروی انسانی به عنوان سرمایه‌های سازمانی خواند و در تبیین اقدامات انجام شده در این دفتر، گفت: از جمله ماموریت های این دفتر در حوزه کادرسازی می توان به شناسایی و استفاده از استعدادهای برتر و نخبگان دستگاه قضایی، شناسایی و توانمندسازی مدیران شایسته برای دستگاه قضایی، استقرار نظام جانشین پروری مدیران و استقرار نظام پایش و ارزیابی شایستگی های مدیران قوه قضاییه اشاره کرد.

وی در توضیح اقدامات موثر و اساسی در دست اجرا در حوزه کادرسازی، از تدوین " مدل شایستگی مدیران " و " پیش‌نویس شیوه‌نامه اجرایی دستورالعمل کادرسازی مدیریتی در قوه قضاییه " خبر داد.

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و کادرسازی معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در تبیین این مدل تصریح کرد که براساس این شیوه‌نامه، " بانک اطلاعاتی مدیران قوه قضاییه " و " شبکه نخبگان و استعدادهای برتر قضایی " تشکیل می‌شود. با ایجاد و راه‌اندازی این دو سامانه، شناسایی، انتخاب و انتصاب مدیران دستگاه قضا با توجه به اطلاعات گردآوری شده و بر اساس مدل تدوین شده خواهد بود.

مهدی‌پور افزود: دیدگاه‌ها و نقطه‌ نظرات کلیه مدیران حوزه‌های صف و ستاد دستگاه قضایی درخصوص پیش‌نویس شیوه‌نامه و مدل شایستگی مدیران مطابق با استانداردهای علمی اخذ شده و در مرحله بررسی قرار دارد.

وی در پایان سخنان خود تصریح کرد: با توجه به انتظارات مقام معظم رهبری، مبنی بر تربیت مدیران شایسته برای سطوح عالی و میانی قضایی و اداری و گماردن نیروهای کارآمد، جهادی، فاضل و صالح در مسئولیت‌ها، این دفتر، کادرسازی و پرورش مدیران شایسته برای دستگاه قضایی و استقرار نظام جانشین‌پروری را در تعامل با مراکز علمی و سایر بخش‌های مرتبط سازمانی، در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه سند تحول قضایی سند تحول قضایی دستگاه قضایی استقرار نظام برنامه ها مهدی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۸۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت هنری، امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فردا ۹ اردیبهشت برای بررسی وضعیت فعالیت موسیقی استان‌های فارس و بوشهر به این ۲ استان سفر می‌کند.

سمیعی در این سفر که با همراهی مسؤول دفتر سرود و برخی از کارشناسان دفتر موسیقی انجام می شود، ضمن بازدید از انجمن‌های موسیقی، با گروه‌های سرود، فعالان موسیقی، مدیران ارکسترهای استانی و مدیران ادارات کل فرهنگ و ارشاد استانی دیدار کند و از نزدیک در جریان مشکلات و مسایل آنان قرار گیرد.

همچنین در پایان این سفر ۲ روزه مدیر دفتر موسیقی ضمن بازدید از روند برگزاری جشنواره موسیقی خلیج فارس با هنرمندان حاضر در این جشنواره گفت‌وگو خواهد کرد.

کد خبر 6090001 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور
  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد