Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه‌ همکاری بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و فرهنگستان هنر در نشستی با حضور دکتر قبادی، رئیس پژوهشگاه و دکتر بهمن نامور مطلق، رئیس فرهنگستان هنر و برخی از مدیران دو مجموعه طی نشستی منعقد شد و در آن بر لزوم توجه به گسترش همکاری در حوزه‌های مختلف هنر و علوم انسانی تأکید شد.

به گزارش ایسنا، دکتر قبادی در ابتدای این نشست با ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی این پژوهشگاه و ظرفیت‌های آن، ازجمله شبکه‌ نخبگانی، تشکیل معاونت کاربردی‌سازی و فرهنگی، ظرفیت‌های پژوهشکده‌ دانشنامه‌نگاری، جامعیت پژوهشکده‌های مختلف و نیز توانایی اعضای هیأت علمی برای انجام پژوهش در حوزه‌های بین‌رشته‌ای اظهار کرد: ارتباط دو حوزه‌ علوم انسانی و هنر می‌تواند در حفظ و معرفی مفاخر و میراث مادی و معنوی و تمدنی ایران مؤثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌افزایی این دو حوزه می‌تواند تمدن را پویا و زنده نگه داشته و به گفت‌وگو وادارد و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در راستای وظایف و مأموریت‌های سازمانی در سالیان گذشته همواره نگاه ویژه‌ای به موضوع هنر و مطالعات بین رشته‌ای داشته است. وجود پژوهش‌ها و مطالعات ارزشمند در سالیان اخیر نشان از اهمیت و توجه به این حوزه‌ مطالعاتی در این پژوهشگاه دارد.

وی تعامل و همکاری‌های مشترک میان نهادهای علمی و هنری به‌خصوص فرهنگستان هنر را امری مغتنم شمرد.

در ادامه دکتر نامور مطلق، رئیس فرهنگستان هنر نیز با اشاره به جای خالی مطالعات بین‌رشته‌ای به‌ویژه فلسفه هنر یا جامعه‌شناسی هنر، طراحی و برگزاری رویدادهای مشترک میان پژوهشگاه و فرهنگستان را ضروری دانست و تأکید کرد: کار فرهنگستان سیاست‌گذاری و الگوسازی است. ضمن استخراج الگوهای خوب باید به کمک نقد، این الگوها را تقویت کنیم. برخلاف تکنولوژی و علم، حوزه‌ علوم انسانی و هنر نمی‌تواند به واردات امید داشته باشد و این دو حوزه به دلیل نقشی که در هویت‌سازی و فرهنگ دارند، باید مولد و تولیدکننده باشند. در فقدان این دو، هویت مخدوش می‌شود. اگر در حوزه‌ هنر بخواهیم به آفرینش و خلق نایل شویم، ناگزیر باید با حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی ارتباط داشته باشیم تا به تألیف و خلق مؤلف دست یابیم. علوم انسانی می‌تواند به تغذیه‌ هنر کمک و یاری رساند. امیدواریم با همکاری‌های آتی به خصوص در مطالعات بین رشته‌ای بتوانیم رویدادهای مشترکی داشته باشیم که با شناسایی سلیقه و ذائقه‌ زیباشناسی جامعه و نقد این وضعیت بتوانیم با الگوسازی و تقویت الگوها، سلیقه‌ جامعه را ارتقاء بخشیم.

بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در پایان این نشست تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و فرهنگستان هنر به امضا رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی فرهنگستان هنر پژوهشگاه علوم انسانی فرهنگستان هنر علوم انسانی بین رشته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۹۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری اردوی آموزشی تابستانه اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی

به گزارش خبرنگار مهر، اردوی آموزشی تابستانه با موضوع اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی تحت اشراف حجت الاسلام و المسلمین میرباقری به همت فرهنگستان علوم اسلامی برگزار می‌شود.

از جمله سرفصل‌های این اردو نقشه تمدنی انقلاب اسلامی، جریان ولایت الهیه، فلسفه تاریخ، نظریه اجتماعی، تمدن غرب، فقه حکومتی، علم دینی، نظریه پیشرفت، مدل حل مساله و اندیشه منیر است.

از شرایط ثبت نام می‌توان به طلاب سطح ۲ بودن، دانشجویان کارشناسی، قبولی در مصاحبه اشاره کرد.

لازم به تاکید است دوره برای برادران فقط به صورت حضوری و برای خواهران به صورت مجازی برگزار می‌شود.

مهلت ثبت نام ۸ اردیبهشت الی ۱۰ خرداد و زمان برگزاری اردو نیمه دوم شهریور خواهد بود.

علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت فرهنگستان علوم اسلامی مراجعه کنند.

کد خبر 6089506 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • برگزاری اردوی آموزشی تابستانه اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است