Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، هنوز ۲۴ ساعت از انتشار خبر افتتاح ۳۵ متری افتخاری و باز شدن یکی از بزرگترین گره‌های ترافیکی شمال شهر تهران نگذشته بود که عکس‌هایی از مسدود شدن این خیابان تازه تأسیس با خاک و ماسه از سوی ارتش جنجالی شد.

نخستین بار وحید نوروزی کارشناس حوزه شهری در صفحه توییترش این خبر را منتشر کرد و با ابراز تأسف از این اتفاق مرجع این اتفاق را ارتش دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در یک پیام توییتری نوشت: دیروز ۳۵ متری افتخاری منطقه ۱ به طول ۲/۴ کیلومتر با حضور شهردار تهران افتتاح شد. طرح خوبی است. دارآباد را به اتوبان ارتش وصل می‌کند. متأسفانه امروز در اقدامی ناپسند، ارتش ده‌ها کامیون خاک در آن خالی کرد و راه را بست. ظاهراً مطالباتی از شهرداری دارند. از ارتش بعید است. ارتش فدای ملت؟

همانطور که نوروزی در توییتش عنوان کرده است افتتاح این پروژه برای شهرداری منطقه یک از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بود و برای افتتاح این پروژه که آن را از پروژه‌های درجه یک این منطقه می‌خواندند، حناچی شهردار تهران به همراه صبوری دیلمی معاون عمرانی شهرداری حضور داشتند.

پروژه ۳۵ متری افتخاری، حد فاصل دارآباد تا اتوبان امام علی (ع) می‌تواند محدوده شرق منطقه یک را از بن بست ترافیکی خارج و دسترسی ساکنان محدوده‌های دارآباد، نیاوران، آجودانیه و … به شبکه بزرگراهی امام علی (ع)، شهید صیاد شیرازی، بخش‌های مرکزی و جنوبی تهران با سهولت بخشد.

اما در صورتیکه با معارضان این پروژه شهرداری به تفاهم رسیده باشد که به نظر می‌رسد این پروژه در حالی با حضور شهردار تهران افتتاح شد که رضایت معارضان این طرح جلب نشده است و به همین دلیل و به نشانه اعتراض، این بلوار چند ساعت بعد از افتتاح با ریختن خاک و نخاله مسدود شده است.

به اذعان امید محدث معاون رسانه مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران مطالبات ارتش از سوی شهرداری تأمین نشده است.

وی در صفحه توییترش در واکنش به این اتفاق نوشته است: برای جمع‌آوری خاک‌های ریخته شده رقمی میلیاردی باید هزینه شود، در مسیری مهم و حیاتی برای اهالی منطقه که با این اقدام بسته شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ارتش مطالباتی دارد، شهرداری نیز از ارتش مطالباتی دارد اما آیا شهرداری به بهانه مطالبات می‌تواند خدمت رسانی خود را متوقف کند؟

اما بعد از گذشت بیش از ۲۴ ساعت از این اتفاق هنوز شاهد هیچ واکنش رسمی از سوی شهرداری تهران نبوده‌ایم شهردار تهران هم تنها به یک پیام کوتاه توییتری و کج سلیقگی خواندن این اتفاق اکتفا کرده و تلاش‌های خبرنگار مهر برای تماس با شهردار و روابط عمومی این منطقه در این باره بی نتیجه مانده است و هنوز مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران هم اطلاعیه رسمی در این باره منتشر نکرده است، و سوال اصلی این است که چرا شهرداری بدون جلب رضایت و تأمین منافع معارضین اقدام به اجرا و افتتاح پروژه کرده است، آیا رسیدن به روزهای پایانی فعالیت مدیریت شهری پنجم دلیل چشم‌پوشی بر انتظارات معارضان و افتتاح این پروژه عمرانی بوده است؟

کد خبر 5257743 سمیرا خباز

منبع: مهر

کلیدواژه: وحید نوروزی شهرداری منطقه 1 تهران امید محدث پیروز حناچی ارتش سازمان تامین اجتماعی شهرداری تهران شورای شهر تهران ازدواج ویروس کرونا پیش بینی وضعیت هوا کیفیت هوای تهران صنایع دستی سازمان امداد و نجات هلال احمر وزارت آموزش و پرورش بنیاد شهید و امور ایثارگران کمیته امداد امام خمینی غلامحسین محسنی اژه ای هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شهرداری تهران شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران

دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس شعبانی با اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه، بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در رأس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف شود تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج، هفت و ماده صد برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت ها و تلاش های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

اطلاع رسانی به موقع و حداکثری خدمات ارائه شده به شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده درباره طرح «رصد» در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه می‌بایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین و به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق نیز در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

بر اساس گزارش سایت شهر، در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲،۲۱،۲،۱،۳،۱۵،۱۳به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوادار ۳- مس سونگون ۱: حذف در پایتخت
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | ویژگی های این معبر جدید پایتخت
  • ابلاغ یک مصوبه مهم در حوزه ایمنی پایتخت | تهران امن‌تر می‌شود؟
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی بلاتکلیف در شمال تهران
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمترتوسعه‌یافته است
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • برنامه برای انضباط بخشی بیشتر در جهت روانسازی ترافیک
  • تهران بزرگ‌تر شد