Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار تابناک با اشاره به پیگیری های این کمیسیون برای کاهش خاموشی های اخیر ،گفت: هفته گذشته جلسه ای را با وزیر نیرو در کمیسیون در این زمینه داشتیم که با توجه به مصوبات آن جلسه وزارت نیرو روز گذشته به ۱۳ تا از صنایع مجوز تولید بیش از ۱۰ هزار مگاوات برق را داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مقرر شد این صنایع برق خودشان را از طریق نیروگاه هایی که احداث می کنند تامین و در مواقعی که برق مازاد داشته باشند به شبکه سراسری کشور تحویل دهند.

نماینده اندیمشک در مجلس با اعلام اینکه طبق مذاکره ای که با وزیر نیرو داشتیم قرار شد به نحوی اقدام شود که بخش خصوصی اگر بخواهد به صادرات برق اقدام کنند موانع صادرات برطرف شود، عنوان کرد: اگر این اقدام انجام شود بخش خصوصی در مواقع لزوم می تواند برق ارزان به شبکه وارد کند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به واگذاری چند نیروگاه به بخش خصوصی اظهار داشت: ۴ نیروگاه داریم که ۴ هزار مگاوات تولید برق گازی دارند طی جلسه ای که روز گذشته با وزیر داشتیم آنها این آمادگی را اعلام کردند که این نیروگاه ها را به صنایعی که آمادگی دارند واگذار کنند و بخش بخار آنها که حدود ۲۰۰۰ مگاوات است را راه اندازی کنند و از طریق واگذاری این ۴ نیروگاه منابعی که به دست می‌آید را صرف تکمیل سایر نیروگاه‌های نیمه تمام کنند.

حسنوند با بیان اینکه مصوبات جلسه هفته گذشته کمیسیون با وزیر نیرو تا حدودی اجرایی شده است، افزود: در جلسه روز گذشته با وزیر نیرو مصوبات هفته گذشته کمیسیون بند به بند مورد بررسی قرار گرفت که مشخص شد بخش های کوتاه مدت برای کاهش خاموشی ها بخشی شان اجرا و بخشی نیز در حال اجرا شدن است و در برخی از مناطق کشور تا حدودی خاموشی ها یا کم شده یا به صفر رسیده است.

وی تصریح کرد: امیدواریم با اقداماتی که در روزهای آینده صورت می‌گیرد باقی مصوبات جلسه هفته گذشته کمیسیون نیز عملیاتی شود تا شاهد کاهش خاموشی ها در سراسر کشور باشیم.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: در ارتباط با اتفاقات اخیر نیز گزارشی را تدوین و تقدیم رئیس مجلس و نمایندگان خواهیم کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب طالبان موج پنجم کرونا انرژی کمیسیون نیروگاه کرونای دلتا هور العظیم قطعی برق 1400 بحران آب طالبان موج پنجم کرونا وزیر نیرو هفته گذشته بخش خصوصی خاموشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۹۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید امیر برهانی نایینی امروز در نشست خبری، با بیان اینکه اولین برنامه وزارت صمت متحول سازی مقاصد صادراتی است، اظهار کرد:در سال جاری بسته ویژه دانش بنیان‌ها برای توسعه صادرات و تجارت با کشور‌های مختلف ارایه شده است که در همین راستا شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور می‌توانند از تضمین این صندوق برای گرفتن تسهیلات بانکی و خدمات استفاده کنند.

برهانی با بیان اینکه کل پوشش بیمه نامه و ضمانت صندوق از ابتدای شروع به کار تا امروز ۲۲ میلیارد یورو بوده است، گفت: سرمایه ثبتی صندوق در این دوره ۲۰۰ میلیون یورو افزایش یافت و در حال حاضر به ۲۴۷ میلیون یورو رسیده است.

برهانی با بیان اینکه بسته ویژه دانش بنیان تدوین و به شرکت‌های دانش بنیان ارایه شده، تصریح کرد: بر اساس این بسته حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات با اشاره به اهمیت بازاریابی برای دانش بنیان‌ها، گفت: امکان سنجی و اعطای ظرفیت‌های تجارت خارجی به شرکت‌های دانش بنیان به منظور بازاریابی در این بسته دیده شده است.

همچنین به گفته این مقام مسئول بسته ویژه‌ای هم ویژه نمایشگاه دیده شده که در صورت حضور شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه و اعلام اینکه قرار است صادرات انجام دهند، اعتبارسنجی خارجی، بدون دریافت هزینه انجام می‌دهیم. فردا و پس فردا نیز با اتاق‌های بازرگانی و تجار مالزی و کامرون تفاهم نامه تجاری امضا خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور، گفت: در همین راستا امروز تفاهم نامه‌ای با صندوق صنایع پیشرفته امضا می‌شود.

فرصت های بازار آفریقا

یکی از علل برگزاری همزمان اجلاس ایران و آفریقا با ایران اکسپو این بود که تجار آفریقایی از ظرفیت‌های ایران باخبر شوند؛ چراکه صادرات به مقصد آفریقا مورد تاکید است و مقرر شده در این قاره سرمایه گذاری ویژه کنیم. در همین راستا صندوق ضمانت صادرات نیز صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند؛ بنابراین اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست.

مدیر عامل صندوق ضمانت صادرات ایران با بیان اینکه این صندوق، صادرات به آفریقا را پوشش بیمه و ضمانتی می‌کند و اولین هدف صادراتی، گشایش قاره آفریقاست، گفت: حداقل وثایق برای تضمین دریافت وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شده تا با ضمانت صندوق، تسهیلات ارزان قیمت از بانک بگیرند.

وی تاکید کرد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی عمرمان با دومین اجلاس ایران و آفریقا در جهت شناسایی و معرفی توانمندی‌های صنعتی و اقتصادی ایران به کشور‌های آفریقایی است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک موافقت کرد
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه
  • موافقت مجلس با یارانه نان، دارو و شیرخشک
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس